- 25 Eylül 2010
- 4.705
- 20
- 108
evet kızlar bugün itibariyle 59 kiloyum zafere ay kaldı
Tebrik ederim
Kaç kiloyla başlamıştın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kızlar bugün itibariyle 59 kiloyum zafere ay kaldı
arkadaşlar dün atakta 3.günümdü ve bozdum şimdi tekrar başlasam bugünden itiberen 6 gün yapsam diyorum (dukan amca bana 6 atak verdi) ne dersiniz
kitabı okudum ama bozulursa ne yapılır die birşeyle karşılaşmadım doğal olarak çünkü bozmaman gereken bi diyet bu offfffffffffff yaaaaaaaaaaa
napıcam kızlar bi el atın banaaa
Sevgili Dukancılar herkese iyi akşamlarr
İki gündür demoralize olmuştum ve sizin sayenizde kızlar bırakmamıştım.
İki gün üst üste kilo almıştım, aslında ilk günkü alımı haketmiştim çünkü 3 kase pudingi birden yemiştim ama ikinci günde alınca cok moralim bozulmuştu.
61,2 kg a inmişken; 62 leri görmüştüm.
Ama sanırım vucudumun direncini kırdım. Bu sabah kalktıgımda 61,1 kg ı gördüm tartıda ve pes etmemem gerektigini anladım, moralim yerine geldi. Evet belki 4-5 gunku onceki kıloma geri dondum ama en azından artıs degıl dune gore azalma gordum.
Yarın seyır gunum anneme pazı yaptırdım saolsun kadıncagız okulda ogrencılerıyle evde benımle ugrasıyor
Sımdı de sımlanın krem vanılyasından yapacagım ama gecen gun sevgılı dukan 3 corba kasıgı koyup cok tatlı oldugunu soylemıstı sımdı ben onu 3 cay kasıgı ıle deneyecegım, deneyımımı sızınle paylasacagım.
Herkesı cok opuyorum. Sevgıler.
merhaba bende geldim... yer varmı acep ? :79::79::79::79::79::79:
nasılsınız? ben zorlansam da eh azbucuk veriyorumişte :)
hoşgeldin umarım sende en kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun
Sevgili Dukancılar herkese iyi akşamlarr
İki gündür demoralize olmuştum ve sizin sayenizde kızlar bırakmamıştım.
İki gün üst üste kilo almıştım, aslında ilk günkü alımı haketmiştim çünkü 3 kase pudingi birden yemiştim ama ikinci günde alınca cok moralim bozulmuştu.
61,2 kg a inmişken; 62 leri görmüştüm.
Ama sanırım vucudumun direncini kırdım. Bu sabah kalktıgımda 61,1 kg ı gördüm tartıda ve pes etmemem gerektigini anladım, moralim yerine geldi. Evet belki 4-5 gunku onceki kıloma geri dondum ama en azından artıs degıl dune gore azalma gordum.
Yarın seyır gunum anneme pazı yaptırdım saolsun kadıncagız okulda ogrencılerıyle evde benımle ugrasıyor
Sımdı de sımlanın krem vanılyasından yapacagım ama gecen gun sevgılı dukan 3 corba kasıgı koyup cok tatlı oldugunu soylemıstı sımdı ben onu 3 cay kasıgı ıle deneyecegım, deneyımımı sızınle paylasacagım.
Herkesı cok opuyorum. Sevgıler.
gördünmü ben sana söylemiştim hiç moralini bozma oluyor böyle şeyler
Hoşgeldin ve çok isabetli olmuş, burda tecrubeli arkadaşlar bize çok yol gösteriyorlar, çok güzel paylaşımlar içinde oluyoruz.
Kızlar; krem vanılyalarım pişti, ama benimkiler çok sarı oldu ya sanki yumurta pişirmişim gibi :)
ve tattım tadı da yumurta tadı gelıyor :) bekledıgım gıbı bırsey olmadı yanı benım damak tadıma uymadı.
Eki Görüntüle 194923
Ben de yulaf kepeğinden kurabiye yapmıştım, istediğim gibi olmamıştı çünkü içine tatlandırıcı filan da koymamıştım :)
Saman yer gibi hissettim tatsız tuzsuz olduğu için ama bir kez daha denemek istiyorum, bu defa içine tatlandırıcı da eklicem
Yaptığın bu tatlı, fazlaca yumurta tadı hissedilmesini saymazsak, lezzet olarak güzel mi sence?
aramızda herkese yer var hoşgeldin.umarım Sende kısa zamanda istediğin kiloya kavuşursun
Arkadaşlar siz hangi markaları kullanıyosunuz peynir süt yoğurtta yağsız olarak ?
bazı markaları yağsız light dediği halde besin değerine bakıyorm yağ ve karbonahidrat var az miktarda olsa ?
Arkadaşlar siz hangi markaları kullanıyosunuz peynir süt yoğurtta yağsız olarak ?
bazı markaları yağsız light dediği halde besin değerine bakıyorm yağ ve karbonahidrat var az miktarda olsa ?