Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım en azından hafta 1 balık tüket özellikle sebze+protein günene getir bol salata ile...
ya ızgarada büyük balık ya da hamsi buğulama...
hem diyetin akışı hemde sağlığın için önemlii..

mesela benim çarşambaları balık günüm:)
ve en çok doyduğumu bu günlerde anlıyorum:KK56:
senelerdir bu evde böyledir asla değişmezz:KK9:

ne güzel cnm balık çok sağlıklı ama eşim balığı sevmediği için evde yapamıyorum. anacım sağolsun balığı alıp ona veriyorum o da pişirip bana veriyo :KK56: ben de fark ettim ki geçen hafta hiç balık yememişim doğal olarak kilo vermemde bi duraklama oldu adetle de alaklı olabilir tavsiyen için teşekkürler palamut var dolapta onu çıkarayım en iyisi yarın akşam annemde gene balık var :KK56: bende de bol salata bugün saf protein günüm de balık salatasız olmaz :KK1:

çook açık bir şey söyliyim mii:KK9:
eğer burda sizleri keşfetmemiş olsaydım ve bu kadar iyi birbirimizi motive etmemiş olsaydık ben çoktan bırakmıştım:KK9::KK9:
özelliklede bu hafta:KK9:

geçen hafta biliyorsun 5 gün aynı kiloda kaldım...
üstüne regli oldum kilo ister istemez artıyoor... onu da geeç tatlı krizim üst sınırdaydı saldırcak yer arıyordum:44:

neyseki öyle böyle geçti benim için zor bir 7-8 gün oldu cidden:KK14:

ama şu var şuan üstümde diyete başlamadan önce fermuarı yanyana bile gelmeyen elbisem var 40 beden:KK8::KK8: sırf beğendim ve benim için hedef olsun diye bir ton para bayılmıştım:KK9::KK9:
bugün nasıl neşeliyim anlatamam tam üstüme oturuyooorrr:KK9::KK9:

sanırım 1 beden daha ufak elbise alıp hedef koymalıyıımmm:KK9::KK9::KK8::KK8:

valla doğru bende çoktan bırakmıştım iyiki varsınız kızlar motive kaynaklarım benim :KK16:

kızlar güzel ve kaçamaksız bi hafta geçirdim .hafta sonları nete çok girmiyorum ben şimdiden kendinize çok cici bakın,kaçamak yapmayın ve benm pazar günki brunchtan kaçamaksız yırtabilmem için dua edin nolurrrrr:KK43:şimdiden stresim çünkü...taa şehir dışından arkadaşlarımla gitcez,yemezsemde ayıp olcak diyette olduğmuda çok söylemek istemiyorum ...offff offfffffff
pazartesine süper bomba gibi bol eksilerle görüşmek üzere
öpüyorum hepiniziiiii:)

hadi hayırlısı canım aman kendini tut birazcık :))) görüşürüüüzz

:KK55:Hehe şimdi eğitimlerimize katılanlardan biri kitabı okuduğumu gördü ve 8 kilo verdiğini söyledi iyice heyecanlandım süperrrrr

bugün bende bunaldım başıma ağrılar girmeye başladı vallaaa poofff:KK14:
cuma günlerinden nefret ediyorum... para pul işleri hep bugune söz veriyo patronum.. sonrada telefonlarıma cevap vermiyo... tamam yaptık herşeyi ödedik alıncakları aldık ama bi arazi olma be adam... bu aşk meşk işleri fena oyalıyo bunlarıı çook fenaa...

cuma günlerinden nefret ediyorum... para pul işleri hep bugune söz veriyo patronum.. sonrada telefonlarıma cevap vermiyo... tamam yaptık herşeyi ödedik alıncakları aldık ama bi arazi olma be adam... bu aşk meşk işleri fena oyalıyo bunlarıı çook fenaa...

ahaha ben cumarteside çalışıyorum hem de 3 'e kadar keşke cuma ile son bulsa :KK14:
birde patonlar ve müdürüm saat 3 olunca çıkıyor...
tek başımaa uğraşıp duruyorummm:KK14:

evlendiğimde cumartesi en azından öğlene kadar olan bir iş bulmalıyıımmmmm:KK25:

ahaha ben cumarteside çalışıyorum hem de 3 'e kadar keşke cuma ile son bulsa :KK14:
birde patonlar ve müdürüm saat 3 olunca çıkıyor...
tek başımaa uğraşıp duruyorummm:KK14:
evlendiğimde cumartesi en azından öğlene kadar olan bir iş bulmalıyıımmmmm:KK25:
bende cumarttesi çalışıyorum hemde 4 e kadar sen iyisin.. ben cumartesileri çalışılmayan bi iş istiyorum ki istanbulda hemen biçok yerde c.tesi çalışma yok... özellikle inşaat sektöründe... ama ben yarın zevkle çalışıcamm.... çünkü akşamında sevgilimi görücemmmmmm.... :21:

bende haftasonu yapim böle bişey. canım çekti valla.

dün akşma bi kaç deneme yaptım. hepsi birbirinden başarısızdı.

yine tatsız tuzsuz ekmeğme kaldım. ne kabarıyor bi şey oluyor. nasıl döktüysem yaplı kağıda öyle geri çıkartıyorum. kalın olursa içi pişmiyor.fırınımda sorun yok bliyorumda.

Tatlım sen ekmeğini kabartma tozuyla mı yapıyosun? ben mayayla yaptığımda daha iyi kabarıyo bide öyle dene istersen

bende cumarttesi çalışıyorum hemde 4 e kadar sen iyisin.. ben cumartesileri çalışılmayan bi iş istiyorum ki istanbulda hemen biçok yerde c.tesi çalışma yok... özellikle inşaat sektöründe... ama ben yarın zevkle çalışıcamm.... çünkü akşamında sevgilimi görücemmmmmm.... :21:

evet İstanbul'da o şekilde çok rahat iş bulabilirsin...
inşaat sektörü yoğundur aslında ama diğerleri rahattır diye düşünüyorum.
benim erkek arkım inş müh. ve o da 3 e kadar çalışıyor cumartesileri...

ama ben ihracattayım ve aslında sadece işim olduğunda gelsem süper olacak ama maalesef şirket politikası...:KK14:

arkadaşlar benim 6 günlük atağım perşembe günü bitti ve bu sabah tartıldım ve sadce 1.3 kilo vermişim ama dukan amca 2.5 diyodu sıtede :2:

bu arada regl olacagım için vucudumda baya şişkinlik oldu

karnım falan davul gıbi :KK1:

acaba onun etkisi olabilirmi
öünkü seyire baya moralsiz başladımmmm

acil yardım bekliyorummm :18:

umarım evlenince cumartesi çalışmayan bi iş bulabilirsin istanbulda.:KK16:.çünkü evli olan biri için cumartesi ve pazarlar çok önemli...hele gezmeyi seven biriysen ki sanırım öyle bir pazar aslaaaaaa yetmez:KK54:

arkadaşlar benim 6 günlük atağım perşembe günü bitti ve bu sabah tartıldım ve sadce 1.3 kilo vermişim ama dukan amca 2.5 diyodu sıtede :2:

bu arada regl olacagım için vucudumda baya şişkinlik oldu

karnım falan davul gıbi :KK1:

acaba onun etkisi olabilirmi
öünkü seyire baya moralsiz başladımmmm

acil yardım bekliyorummm :18:

canım regliden ötürüdür:)
dua et + çıkmamışsın:KK9::KK9:
sen regliden sonra 1-1300 daha inersin merak etme:KK8:

umarım evlenince cumartesi çalışmayan bi iş bulabilirsin istanbulda.:KK16:.çünkü evli olan biri için cumartesi ve pazarlar çok önemli...hele gezmeyi seven biriysen ki sanırım öyle bir pazar aslaaaaaa yetmez:KK54:

gezmek ve ben ayrı cümlelerde asla kullanılamaz... her hafta sonu bi yerdeyiz... geçen hafta evdeydim dellendim her dk bişiler yemek istedim... tehlikeli yani....

gezmek ve ben ayrı cümlelerde asla kullanılamaz... her hafta sonu bi yerdeyiz... geçen hafta evdeydim dellendim her dk bişiler yemek istedim... tehlikeli yani....

ayy ayy ayy aynı ben, evlendiğimden beri her hafta gezmedeyiz :KK3:......valla çok da zevkli oluyo normalde ama diyetteyken güzel deil ama katlanıyoruz...ben cumartesi sabah erken kalkıp işlerimi halledip evi temizliyorum akşama dogru çıkıp genelde pazar günü geri dönüyoruz.....biraz yoruluyoruz ama çok eylenceli :KK16::KK19:

Selam dukancanlar :KK54: nasılsınız bakalım.

yoğun yorucu ve bir o kadar da stresli bi günü bitirmek üzereyim (inşallah uzamaz daha fazla).

Akşam 2 deneme yaptım dukan açma ve dukan kek. ikside birbirnden kötü oldu :KK14:. Dukan kek yapıyorum zaten ama bu kez başka bi tarif denedim tadı fena değil ama kabarmadı hiç :KK50:. bildiğinden şaşmıcan yani onu anladım.

Akşama davet var umarım kaçamaksız atlatabilirim :KK45::KK45::KK45:

arkadaşlar,bu forum cok büyük olduğu için tüm msjları okuyamadım,çoğu kişinin kilo werdiğini görmek çok güsel.yalnız nette araştırırken,bu diyetin böbreklere zararlı olduğunu yazan bazı yazılarda gördüm.diyeti uygulayan arkadaşlar bu şekilde birşey ile karşılaştılar mı bilgi verirler mi lütfen?buna göre bende hemen kitabı alıp,başlamak istiorum.benimde hedefim 6-8 kg arası.şimdiden teşekkürler.

10 marta kadar bayağı fark etmesini diliyorum erkek arkım ve benim ailem yemeğe çıkıcağız:)
ogün onu şaşırtmalıyım:KK8:

ufak hedefler koyup ulaşınca insan daha motive oluyor...
sadece diyette değil hayattın her anında..

ama cidden diyet yaptığım ve yemediğim için mutluyum...
mesela cipsi çok severim ve çokta özledim:)
dukan tariflerinde sebze cipsleri vardı:))
bu akşam onu denemeyi düşünüyorum bakalım nasıl olcak:KK9:

Ay senle çok benziyoruz biz ya.Sevgilinin ismi filan :KK9::KK9::KK9: Burcun ne senin :44::44::44: Bende cipsi çok severim ve benim için de diyetin en zor kısmı cips yiyememek..Sebze cipslerini denediğinde yorum bekliyorum mutlaka...

arkadaşlar,bu forum cok büyük olduğu için tüm msjları okuyamadım,çoğu kişinin kilo werdiğini görmek çok güsel.yalnız nette araştırırken,bu diyetin böbreklere zararlı olduğunu yazan bazı yazılarda gördüm.diyeti uygulayan arkadaşlar bu şekilde birşey ile karşılaştılar mı bilgi verirler mi lütfen?buna göre bende hemen kitabı alıp,başlamak istiorum.benimde hedefim 6-8 kg arası.şimdiden teşekkürler.

Kitabı okuduğunda zaten önlem alman gereken noktaları göreceksindir...Böbrek sorunu az su içme durumunda ortaya çıkıyor ki zaten kitapta bol su içmeyecekseniz diyete kesinlikle başlamayın diyor...

X