- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
serbest değil canım hazır olanlar onunda dukan usuli yapılışı var:)
light meyveli yoğurt veya puding seni kurtarır
Sen diyete ne zaman başlamıştın niless
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çizelgenin oraya tekrar yapıştırdım bakalım oldu mu? Tşk.
olmuyor neyse akşam kocişe yaptırırım :)
canım bugün 19. günüm :nazar
hayatımın en uzun diyet macerasııı
olmadı eski çizelgeni silmen gerek eskisi çıkıyor...Çizelgenin karşısındaki kaleme tıkla kutucukta yazılı şeyi tamamen sil bunu yapıştır...
Bir gün arayla başlamışız senle benimde en uzun diyetim
olmadı eski çizelgeni silmen gerek eskisi çıkıyor...Çizelgenin karşısındaki kaleme tıkla kutucukta yazılı şeyi tamamen sil bunu yapıştır...
Bir gün arayla başlamışız senle benimde en uzun diyetim
sen benden hızlı gidiyorsun maşallah
valla aslında bağırsak problemim olmasa sanırım bende 4 kilo vermiş olurdum
ama sıkıntı yapmıyorum haftada 1-1,5 kilo zaten hedefim benim şimdilik çokta kötü gitmiyorum gibi değil miii????
SİLDİM ZATEN SONRA YAPIŞTIRDIM OLMADI NEYSE YARDIMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
bİR SORU BEN KIRMIZI ET SEVMEM ÇOK ZORLARSAM YAĞSIZ DANA ETİNDEN KÖFTE YAPARIM TAVUK VE BALIĞI SEVERİM ATAKTA TAVUK VE BALIK YESEM OLUR MU
Ben 7 ay önce evlendim düğünden önce ilaç kullandım 67 ye kadar indim...Tabi evlendikten sonra verdiklerimi geri aldım...67-73 arası yeni yeni oturmaya başlayan kilolardı ben o yüzden hızlı kilo verdiğimi düşünüyorum...65 sonrası zorlayacaktır benide...sağlıklı şekilde kilo vermek en iyisi acelemiz yok yeterki inancımız kaybolmasın
çook açık bir şey söyliyim mii
eğer burda sizleri keşfetmemiş olsaydım ve bu kadar iyi birbirimizi motive etmemiş olsaydık ben çoktan bırakmıştım
özelliklede bu hafta
geçen hafta biliyorsun 5 gün aynı kiloda kaldım...
üstüne regli oldum kilo ister istemez artıyoor... onu da geeç tatlı krizim üst sınırdaydı saldırcak yer arıyordum:44:
neyseki öyle böyle geçti benim için zor bir 7-8 gün oldu cidden
ama şu var şuan üstümde diyete başlamadan önce fermuarı yanyana bile gelmeyen elbisem var 40 beden sırf beğendim ve benim için hedef olsun diye bir ton para bayılmıştım
bugün nasıl neşeliyim anlatamam tam üstüme oturuyooorrr
sanırım 1 beden daha ufak elbise alıp hedef koymalıyıımmm
artık et, tavuk, yumurtadan sıkıldım menülerimi çeşitlendirmeye çalışıyorum facedeki sayfadan ama içim almıyor sanki. balık şart en kısa zamanda yemem lazım hele ki 10 kiloya -900 gr varken off adetim de yaklaşıyor
herkese bol ---ler
Evet burası baya motizve ediyor insanı...Kaçamak yaptığımda buraya yazmaya çekineceğimden kaçamak yapmak istemiyorum Bende bugün aynaya bakıp duruyorum uzun süredir bu kadar toplu görmemiştim kendimi.Pantalonum düşüyor ve basenim azlamış