Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

6 günlük atak evresinden sonra seyir evresinin 2. günündeyim 3 kilo verdim :))) en son 2 yıl önce bu kilodaydım:)) iştahım bayağı azaldı ki hayatta azalmaz sanıyrdum..... şu an yulaflı yoğurt yiyorum gerçekten lezzetli

çoooooooook sağolun, herkese tek tek teşekkür edecektim ama baktım mesaj çok uzun olacak o yüzden toptan teşekkür edeyim dedim

inşallah hepimiz hedef kilolara ulaştığımız günleri kısa zamanda görürüz, son 2 aydır çok zor devam etsemde eski azmimi bir türlü bulamasamda burayı takip ederek hevese gelmeye çalışıyorum aman grip olmayın insanın bütün düzenini bozuyor çünkü....

aşağıda tickerfactory kısmında kilo değişimini nasıl yapıcağız biliyrsan yardımcı olurmusun? veya bilen başka bir arkadaş yardımcı olabilirmi?

bu tip eşlere çok kızıyorum ya tam dayaklıkboşver sen aldırma öyle güzel kilo vereceksin ki kimse inanamayacak..

aaaa aşk olsun canım.sen bilmiyor musun eşine ''yapamazsın,veremezsin'' demek bir motivasyon tekniğidir. (nasıl bir motivasyonsa artık!!) erkekler genelde bu metodu kullanırlar.biz kadınlar ise onlardan ''ben sana güveniyorum hayatım,başaracağına inanıyorum'' gibi olumlu msjlar bekleriz.ve inanamayacaksınız ama benim eşim (ki çok iyi niyetli ve pozitif bir insandır) ilk metodu gerçekten işe yarayacağını düşündüğü için kullanıyormuş :))

ben sabah yapıyom akşam gidiyom eve yemek yedikten sonra tekrar yapıyorum 4 gün ara vermiştim hastaydım yapamadım ama 2 gündür tekrar başladım inşş hepimizzz incecikkkkk oluruz yaza bikinilerimizin içinde herkesi imrendiririzzz

bilmez miyim?ama neyse ki benim eşim tam tersi durumda şükür.

kızlar size bak size söylüyorum.eğer ben haftaya 65 i görürsem kesin çıldırırım.beni kimse tutamaz.deli şeyler yaparım bana mani olun.4 sene üstüne solunda 6 olan sayı görmüşüm....bir de 65 e inmişim

canım bence verirsinnn bende haftaya 63 filan diyorum ama inşşş görürümm adet dönemime gircem cünkü

ilginçtir bu ay bendede öyle oldu.3.gün zınk diye durdu.sonrada 3gün daha az az geldi.diyetle alakası var mıdır diye düşündüm şimdi.birde akşam senin çıkacağın alet yağ-su ölçümü yaptığı için zaten sana ödem olup olmadığını söylerler sende ona göre tahmini kilonu bilirsin.

inanılmaz heyecanlıyım çünkü elimde kasım ayına ait de ölçüm var:)
doktora gittiğimde ölçtürmüştüm
umarım çoook farklı çıkaaarrr

vay canına nilüfer harikaaaaaaa
devam :)
ben olsam bu güzel görüntünün üstüne hiç kaçamak yapmazdım

Teşekkür ederim canımm :) İkinci başlangıçtan sonra neredeyse hiç kaçamak yapmadım, bu görüntünün üstüne de hiç yapmam sanırım.

tebrik ederim canım seni.gözle görünür ötesi farketmişsin.inşallah bu istek ve azimle istediğin kiloya ulaşır ve daha önemlisi onu korursun.

Tek problemim korumak zaten umarım bu kez başarırım. Teşekkür ederim bu arada :)

Vayyyy süper incelmişsin canım ya maşallah maşallah.

Teşekkür ederin canımm. Yaza kadar süper süper ince olalım hepimiz

Çok farketmiş sende tebrik ediyorum seniii

Başlangıç kilosu fazla olunca fark da fazla oluyor zannımca :) Daha gidecek çook kilo var :) Teşekkürlerrrr

kocaman kocaman sana gelsin... maşalllaahhh....

Teşekkür ederim canııııım :)

vavvvvvv, harikasın, tebrik ederim
ay tekrar yükleyim resimleri, o olmadı ama silmemede izin vermiyor sistem....

Sizin yanınızda benim verdiğim kiloların lafımı olur efenimmm Senin foto da süper görünüyor. Saygıyla eğiliyorum, idolümsün

canimmmmmmmmmmmmm tebrik ederim, hemde gönülden gönülden, süpersin valla...

gitcek kizlar bu kilolar yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Teşekkür ederim canım benim. Azmettik kesinlikle gitcek bu kilolar :)

obaa acayip farketmişsin tatlım süpersin..

Çok teşekkür ederim canımmm Hepimiz inceldikten sonra bütün fotoları birleştirip incecik kızlar film afişi gibi bişey yapalım espri olur

süper.....süper.........süperdarısı bizim başımıza

Teşekkür ederim canımm. Darısı hepinizin başına

harika yaaa, acaayiipp farketmiş...

Teşekkür ederimm :) daha da fark eder inşallah

kız gözlerime inanmadım çok incelmişsin ben 97 kiloyla davul gibiyim senin boy uzun .durmak yok dukana devam

Teşekkür ederimm :) Tek bir avantajım var kas oranım fazla, biraz sıkıyım, tartıda gördüğüm kiloyu çok göstermiyorum. Yoksa 97 az değil

Atlayıp teşekkür edemediğim varsa şimdiden özür diliyorum. Yaza kadar hepimiz incecik olalım, oramızı buramızı kapatma derdi, saklama derdi olmadan süper bir yaz geçirelim inşallahhh.

BEnce 65 i görmek sana daha da gaz verir Daha da sıkarsın kendini hedefine ulaşmak için

:99::99: smileylerimle cevap veriyorum sizeee

:76::76::76::76::76::76::117::117::117::117:

bence de süper olur....

Kusura bakmayın kızlar 15 dk rötarla çizelgemiz burda... Biraz işlerim vardı o yüzden gecikti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…