- 6 Şubat 2011
- 90
- 1
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vallaa afiyet oldu yaaacaip mutlu oldum
emin ol kavuşursun bende hafta da enaz 3 kere yapmaya çalışıyorum çok eğlenceli
ayneen ama regli olmam kötü oldu işte
nese sonuç olarak yağ önemli benim için
birde benim reglim acaip hızlı başladı ve bugün durdu... tekrar devam eder diye düşünüyorum:26:
ama rahatlama da var normalde erken bitince sinirli olurum ben..
diyetle alakası yoktur heralde değil mi?
bu tip eşlere çok kızıyorum ya tam dayaklıkboşver sen aldırma öyle güzel kilo vereceksin ki kimse inanamayacak..
aşağıda tickerfactory kısmında kilo değişimini nasıl yapıcağız biliyrsan yardımcı olurmusun? veya bilen başka bir arkadaş yardımcı olabilirmi?
Mesai saatleri içerisinde işinizle ilgilenin lütfen
birde benim reglim acaip hızlı başladı ve bugün durdu... tekrar devam eder diye düşünüyorum:26:
aaaa aşk olsun canım.sen bilmiyor musun eşine ''yapamazsın,veremezsin'' demek bir motivasyon tekniğidir. (nasıl bir motivasyonsa artık!!) erkekler genelde bu metodu kullanırlar.biz kadınlar ise onlardan ''ben sana güveniyorum hayatım,başaracağına inanıyorum'' gibi olumlu msjlar bekleriz.ve inanamayacaksınız ama benim eşim (ki çok iyi niyetli ve pozitif bir insandır) ilk metodu gerçekten işe yarayacağını düşündüğü için kullanıyormuş :))
kızlar size bak size söylüyorum.eğer ben haftaya 65 i görürsem kesin çıldırırım.beni kimse tutamaz.deli şeyler yaparım bana mani olun.4 sene üstüne solunda 6 olan sayı görmüşüm....bir de 65 e inmişim
ilginçtir bu ay bendede öyle oldu.3.gün zınk diye durdu.sonrada 3gün daha az az geldi.diyetle alakası var mıdır diye düşündüm şimdi.birde akşam senin çıkacağın alet yağ-su ölçümü yaptığı için zaten sana ödem olup olmadığını söylerler sende ona göre tahmini kilonu bilirsin.
vay canına nilüfer harikaaaaaaa
devam :)
ben olsam bu güzel görüntünün üstüne hiç kaçamak yapmazdım
tebrik ederim canım seni.gözle görünür ötesi farketmişsin.inşallah bu istek ve azimle istediğin kiloya ulaşır ve daha önemlisi onu korursun.
Vayyyy süper incelmişsin canım ya maşallah maşallah.
Çok farketmiş sende tebrik ediyorum seniii
kocaman kocamansana gelsin... maşalllaahhh....
vavvvvvv, harikasın, tebrik ederim
ay tekrar yükleyim resimleri, o olmadı ama silmemede izin vermiyor sistem....
canimmmmmmmmmmmmm tebrik ederim, hemde gönülden gönülden, süpersin valla...
gitcek kizlar bu kilolar yuppppiiiiiiiiiiiiiiiiiii
obaa acayip farketmişsin tatlım süpersin..
süper.....süper.........süper darısı bizim başımıza
harika yaaa, acaayiipp farketmiş...
kız gözlerime inanmadım çok incelmişsin ben 97 kiloyla davul gibiyim senin boy uzun .durmak yok dukana devam
kızlar size bak size söylüyorum.eğer ben haftaya 65 i görürsem kesin çıldırırım.beni kimse tutamaz.deli şeyler yaparım bana mani olun.4 sene üstüne solunda 6 olan sayı görmüşüm....bir de 65 e inmişim
:99::99: smileylerimle cevap veriyorum sizeee
Teşekkür ederim canımm :) İkinci başlangıçtan sonra neredeyse hiç kaçamak yapmadım, bu görüntünün üstüne de hiç yapmam sanırım.
Tek problemim korumak zatenumarım bu kez başarırım. Teşekkür ederim bu arada :)
Teşekkür ederin canımm. Yaza kadar süper süper ince olalım hepimiz
Başlangıç kilosu fazla olunca fark da fazla oluyor zannımca :) Daha gidecek çook kilo var :) Teşekkürlerrrr
Teşekkür ederim canııııım :)
Sizin yanınızda benim verdiğim kiloların lafımı olur efenimmmSenin foto da süper görünüyor. Saygıyla eğiliyorum, idolümsün
Teşekkür ederim canım benim. Azmettik kesinlikle gitcek bu kilolar :)
Çok teşekkür ederim canımmmHepimiz inceldikten sonra bütün fotoları birleştirip incecik kızlar film afişi gibi bişey yapalım espri olur
BEnce 65 i görmek sana daha da gaz verirDaha da sıkarsın kendini hedefine ulaşmak için
:76::76::76::76::76::76::117::117::117::117: