Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yaa gel şunu 1 nisan yapalaım :KK66:
deli gibi spora asılalım ,kaçamak olaylarına bulaşmıyalım :KK16:
ki ben feci gaza geldim hiç kaçamak yapasım bilene gelmiyo ,o kadarki meyveli yoğurt yediğimde bil vicdan yapıyom keşke yemeseydim diyorum :nazar:
çok sevdim ben bu dukanıııı :)
hayat tarzım haline getirmek istiyorum adeta

şekerim ben hiç spor yapamadım bu sürede.bakalım plates ya da aerobik ayarlamaya çalışıyorum.

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete yalnız tartılmadım ama 75 civarıyım sanırım 60 kg düşmek istiyorum sabah 1 yumurta beyaz peynir ve çay içtim şekersiz arada yoğurt ve yulaf kepeği şimdide tavuk ızgara yiyeceğim

Listede rumuzları olan ve 2 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlarımızın rumuzlarını aşağıda yazıyorum... Daha önce de konuştuğumuz gibi listede göz kalabalığı oluşmaması adına 2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlarımız o hafta listede yer alamayacak...
* ceren26
* ommur
* tugbayatmaz
* hijaz
* banucan1975
* dilsahim
* leyya88

Listemizde bulunan, aynı zamanda geçen hafta da bildirimlerini yapmış olan fakat bu haftalık bildirimleri henüz ulaşmayan arkadaşlarımızın rumuzları da aşağıdadır...
* croiselle
* blackcat
* mkm
* cemsu
* duruebu
* evreka35
* melsa83
* mesleki_teacher
* septik_
Listemizde bulunan ve bu haftalık bildirimlerini yapan arkadaşlarımızın rumuzlarını da aşağıda belirtiyorum...
* nes05
* flzsed
* poh_poh_perisi
* esoba
* zeynepfurkan
* irem&ozge
* tilsim85
* dorstiko
* bulasiksuyu
* alceste
* yarenk79
* fadime02
* kerokero
* bilgeasya
* angel4449
* heyo
* merve_nil
* yarim_
* goldenvenus
* glyztrk
* niles
* xxmutluxx
* minasofie
* oprah2
* cagla01
* cannet

beni listeden çıkarırsan sevinirim.kolaylıklar dilerim.

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete yalnız tartılmadım ama 75 civarıyım sanırım 60 kg düşmek istiyorum sabah 1 yumurta beyaz peynir ve çay içtim şekersiz arada yoğurt ve yulaf kepeği şimdide tavuk ızgara yiyeceğim

o zaman sana hoş geldin diyor ve diyetinde kolaylıklar diliyorum:KK3:ayrıca menün de gayet iyi

bugünkü saçmaladığım menümü size bildireyim:KK9::KK9:

sabah: 1 kase light puding :18:
ara: yeşil çay
öğlen: peynirli krep+ light ayran
ara: yoğurt
akşam: yoğurtlu köfte

şimdi açıklama yapım:26::26::26:
ben sabah resmen tatlııııııııııııııııııııııııı diye uyandıımmmmm:KK36:
regli olmanın verdiği istekle ve oturdum yedim sonra da menümü hafiflettim umarım dengelenir yaa:26::26:

oh iyi yaptın afiyet olsun..yağ olmasın..:KK3:

öyle mi yanlış anlamışım bende atladım görgüsüzce arkadaşım hayırlı arabalar olsun inş zamanın birinde anneme migrostan araba çıkmıştı hemde 100gr fındık fişine inş sizede çıkar çok iyi oluyor hala aklımıza gelip seviniyoruz umutsuz olduğumuz günlerde...

estağfirullah arkadaşım ne demek görgüsüzce.konunun açıldığı sayfa gerilerde kaldı anlamamışsınızdır.diyet forumunda araba konuşan kadınlar garip göründüğü için açıklama ihtiyacı hissettim:))ama iyi olmuş.yaşadığınız örnek bizimde ümitvar olmamızı sağlar.

ay kızlar leslie 1 mil 2 mil ve 3 mil yaptım şuan vucudumun yandıgını hissediyorum inş işe yarardaa biran önce yağlardan kurtulup eski formuma kavuşurumm:KK76::KK76::KK76:

o zaman sana hoş geldin diyor ve diyetinde kolaylıklar diliyorum:KK3:ayrıca menün de gayet iyi

Sağol canım doğumdan sonra epeyce vermiştim ama reglimin geç olmasından ve ye sütün olur nasihatlarıyla verdklerimi geri aldım ama dün epeyce hırs yaptım ve bugün başladım

Sağol canım doğumdan sonra epeyce vermiştim ama reglimin geç olmasından ve ye sütün olur nasihatlarıyla verdklerimi geri aldım ama dün epeyce hırs yaptım ve bugün başladım

süper hoşgeldin..buraya sık sık gel ki motivasyonun düşmesin.

doyarım:) genelde böyle az yiyorum zatende:)
puding bomba oldu bugün:KK70::KK70:

akşamada spora gidicem:d ilk günüm salonda ölçüm yapacaklar yağımı bakalım:)

o zaman canım sen bize geçen hafta sorduğun 5 bilinmeyenli denklem sorusunun cevabını bu akşam alacaksın demektir.evdeki iki tartı ve işyerindeki tartının gösterdiği farklı sonuçlara göre ben kaç kiloyum sorusu:KK1::KK1::KK1:

oh iyi yaptın afiyet olsun..yağ olmasın..:KK3:

amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK16:
vallaa afiyet oldu yaa:KK70: acaip mutlu oldum:KK9::KK9::KK9:

ay kızlar leslie 1 mil 2 mil ve 3 mil yaptım şuan vucudumun yandıgını hissediyorum inş işe yarardaa biran önce yağlardan kurtulup eski formuma kavuşurumm:KK76::KK76::KK76:

emin ol kavuşursun bende hafta da enaz 3 kere yapmaya çalışıyorum çok eğlenceli:KK9::21:

o zaman canım sen bize geçen hafta sorduğun 5 bilinmeyenli denklem sorusunun cevabını bu akşam alacaksın demektir.evdeki iki tartı ve işyerindeki tartının gösterdiği farklı sonuçlara göre ben kaç kiloyum sorusu:KK1::KK1::KK1:

ayneen ama regli olmam kötü oldu işte:KK15::KK15:
nese sonuç olarak yağ önemli benim için:KK36:

birde benim reglim acaip hızlı başladı ve bugün durdu... tekrar devam eder diye düşünüyorum:26:
ama rahatlama da var normalde erken bitince sinirli olurum ben..
diyetle alakası yoktur heralde değil mi?

X