e hadi bakalım hayırlısı olsun... alalım kilo bildirimini
yaa gel şunu 1 nisan yapalaım
deli gibi spora asılalım ,kaçamak olaylarına bulaşmıyalım
ki ben feci gaza geldim hiç kaçamak yapasım bilene gelmiyo ,o kadarki meyveli yoğurt yediğimde bil vicdan yapıyom keşke yemeseydim diyorum
çok sevdim ben bu dukanıııı :)
hayat tarzım haline getirmek istiyorum adeta
Omur cum senin de mi ticker in bozuk ? ya ben yapiyorum olmuyor, sayfami bozuldu ne oldu anlamiyorum
degismiyor, tabela ? acaba herkesin ki mi öyle bir tek bana mi oldu ???
tiguan biraz pahalı geliyo bana, arkadışm aldı , çok güzel tabii ama otomatiği yok sanırım..
teşekkürler emeklerin için..
Listede rumuzları olan ve 2 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlarımızın rumuzlarını aşağıda yazıyorum... Daha önce de konuştuğumuz gibi listede göz kalabalığı oluşmaması adına 2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlarımız o hafta listede yer alamayacak...
* ceren26
* ommur
* tugbayatmaz
* hijaz
* banucan1975
* dilsahim
* leyya88
Listemizde bulunan, aynı zamanda geçen hafta da bildirimlerini yapmış olan fakat bu haftalık bildirimleri henüz ulaşmayan arkadaşlarımızın rumuzları da aşağıdadır...
* croiselle
* blackcat
* mkm
* cemsu
* duruebu
* evreka35
* melsa83
* mesleki_teacher
* septik_
Listemizde bulunan ve bu haftalık bildirimlerini yapan arkadaşlarımızın rumuzlarını da aşağıda belirtiyorum...
* nes05
* flzsed
* poh_poh_perisi
* esoba
* zeynepfurkan
* irem&ozge
* tilsim85
* dorstiko
* bulasiksuyu
* alceste
* yarenk79
* fadime02
* kerokero
* bilgeasya
* angel4449
* heyo
* merve_nil
* yarim_
* goldenvenus
* glyztrk
* niles
* xxmutluxx
* minasofie
* oprah2
* cagla01
* cannet
merhaba arkadaşlar bende bugün başladım diyete yalnız tartılmadım ama 75 civarıyım sanırım 60 kg düşmek istiyorum sabah 1 yumurta beyaz peynir ve çay içtim şekersiz arada yoğurt ve yulaf kepeği şimdide tavuk ızgara yiyeceğim
Adet sınırı yok cnm.İstediğin kdr ye.
Ommur bildiri yapsana şekerim.
bugünkü saçmaladığım menümü size bildireyim
sabah: 1 kase light puding :18:
ara: yeşil çay
öğlen: peynirli krep+ light ayran
ara: yoğurt
akşam: yoğurtlu köfte
şimdi açıklama yapım:26::26::26:
ben sabah resmen tatlııııııııııııııııııııııııı diye uyandıımmmmm
regli olmanın verdiği istekle ve oturdum yedim sonra da menümü hafiflettim umarım dengelenir yaa:26::26:
öyle mi yanlış anlamışım bende atladım görgüsüzce arkadaşım hayırlı arabalar olsun inş zamanın birinde anneme migrostan araba çıkmıştı hemde 100gr fındık fişine inş sizede çıkar çok iyi oluyor hala aklımıza gelip seviniyoruz umutsuz olduğumuz günlerde...
o zaman sana hoş geldin diyor ve diyetinde kolaylıklar diliyorumayrıca menün de gayet iyi
Sağol canım doğumdan sonra epeyce vermiştim ama reglimin geç olmasından ve ye sütün olur nasihatlarıyla verdklerimi geri aldım ama dün epeyce hırs yaptım ve bugün başladım
süper hoşgeldin..buraya sık sık gel ki motivasyonun düşmesin.
doyarım:) genelde böyle az yiyorum zatende:)
puding bomba oldu bugün
akşamada spora gidicem:d ilk günüm salonda ölçüm yapacaklar yağımı bakalım:)
sağol arkadaşım inannın hırs yaptım eşimde dalga geçiyor veremezsin ama vericem kararlıyım
oh iyi yaptın afiyet olsun..yağ olmasın..
ay kızlar leslie 1 mil 2 mil ve 3 mil yaptım şuan vucudumun yandıgını hissediyorum inş işe yarardaa biran önce yağlardan kurtulup eski formuma kavuşurumm
o zaman canım sen bize geçen hafta sorduğun 5 bilinmeyenli denklem sorusunun cevabını bu akşam alacaksın demektir.evdeki iki tartı ve işyerindeki tartının gösterdiği farklı sonuçlara göre ben kaç kiloyum sorusu
ay kızlar leslie 1 mil 2 mil ve 3 mil yaptım şuan vucudumun yandıgını hissediyorum inş işe yarardaa biran önce yağlardan kurtulup eski formuma kavuşurumm