Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bu arada diyete başlayalı 10.günüm ilk defa zero cola içeceğim ve yanında sipariş ettiğim köfteleri
köftede yağ yok ve sadece baharatlar var ve 5 adet normalmi yoksa hepsini yememelimiyim

bu arada hafta sonunun yaklaşması beni kötü etkiliyo.çünkü kendimi yemek açısından mutsuz hissediyorum:KK50:

köftede sorun yok ama ben zero kola hiç içmedim bence ayran iç yanında splenda diye bi tatlandırıcı var 500 lüğü 38tl ben onu kullanıyorum hem en doğalı oymuş naçizhane fikrim....haftasonu iradeni insanlara göstermen için iyi bi fırsat istediklerinini düşün yemek neki reddedebilirsin yeter ki iste......

bende dukan yapanlardanım 8 kılo vermıstım dukanla bırakalı 7 ay oldu.. uzun zamandır kasılmalarım oluyodu. dr a gıttım kalsıyumum eksık cıktı.. fazla proteın alımında vucut idrarla fazla kalsıyum atıyomus. buda kalsıyum eksıklıgıne sebep oluyms tabı sadece sebep bumu bılmıyrm genıs bı arastırma yapılcak kızlar dıyetı yapmayın demıyrm ama mutlaka bu diyette yogurt sut peynır kalsıyumlu gıdalarada oncelık gosterın.. sevgıler.

yoğurt peynir süt ve soda... ama sade soda... geçmiş olsun...

benimde jazz'ım var.3 ay önce almıştık.ama mevzu olan arabalar ankaradaki avm'lerin çekilişle dağıtacakları ve forumdan birkaç kişinin katıldıklarını söyledikleri arabalardı.şu anda ankamall'un honda crz'sinin çekilişini bekliyoruz.onuda eşim için istiyorum LÜTFEENNNN!!!(evrene bir msj gönderdim.):KK1::KK1:

öyle mi yanlış anlamışım bende atladım görgüsüzce arkadaşım hayırlı arabalar olsun inş zamanın birinde anneme migrostan araba çıkmıştı hemde 100gr fındık fişine inş sizede çıkar çok iyi oluyor hala aklımıza gelip seviniyoruz umutsuz olduğumuz günlerde...

bugün 19.günün ve 5.9 kg vermişsin.daha ne olsun.tebrik ederim.ben senden bir gün sonra 6şubatta başladım.67.9 ile başladım en az gördüğüm kilo 65.8 idi.bugünse 66.7yim.kaçamak yok,regl yakın değil.sen düşün artık gerisini.

ben yeni doğum yaptım çok yemeyi kestim bide süt verince bence metobolizma hızlı veriliyor ondandır inş sende çabucak verirsin ben artık haftada 1 kg için çabalıycam inş yemiycem

Listede rumuzları olan ve 2 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlarımızın rumuzlarını aşağıda yazıyorum... Daha önce de konuştuğumuz gibi listede göz kalabalığı oluşmaması adına 2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlarımız o hafta listede yer alamayacak...
* ceren26
* ommur
* tugbayatmaz
* hijaz
* banucan1975
* dilsahim
* leyya88

Listemizde bulunan, aynı zamanda geçen hafta da bildirimlerini yapmış olan fakat bu haftalık bildirimleri henüz ulaşmayan arkadaşlarımızın rumuzları da aşağıdadır...
* croiselle
* blackcat
* mkm
* cemsu
* duruebu
* evreka35
* melsa83
* mesleki_teacher
* septik_
Listemizde bulunan ve bu haftalık bildirimlerini yapan arkadaşlarımızın rumuzlarını da aşağıda belirtiyorum...
* nes05
* flzsed
* poh_poh_perisi
* esoba
* zeynepfurkan
* irem&ozge
* tilsim85
* dorstiko
* bulasiksuyu
* alceste
* yarenk79
* fadime02
* kerokero
* bilgeasya
* angel4449
* heyo
* merve_nil
* yarim_
* goldenvenus
* glyztrk
* niles
* xxmutluxx
* minasofie
* oprah2
* cagla01
* cannet

Son düzenleme:
listede rumuzları olan ve 2 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlarımızın rumuzlarını aşağıda yazıyorum... Daha önce de konuştuğumuz gibi listede göz kalabalığı oluşmaması adına 2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlarımız o hafta listede yer alamayacak...
* ceren26
* ommur
* tugbayatmaz
* hijaz
* banucan1975
* dilsahim
* leyya88

listemizde bulunan, aynı zamanda geçen hafta da bildirimlerini yapmış olan fakat bu haftalık bildirimleri henüz ulaşmayan arkadaşlarımızın rumuzları da aşağıdadır...
* croiselle
* blackcat
* mkm
* cemsu
* duruebu
* evreka35
* melsa83
* mesleki_teacher
* septik_
bende girmek isterim listeye uygunsa arkadaşım...........

başlangıç tarihi:14 02 2012

başlangıç kilo: 87.700

hedef kilo: 67

bugünkü kilo :84
8 gün atak yaptım 2 gündür seyirdeyim 1artı 1 yapmayı düşünüyorum
inş. hepimiz hedeflerimize ulaşırız yaza incecik gireriz

ay kızlar kusura bakmayın anca yazabildimmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

başlama tarihim: 12.02.2012
başlangıç kilom 69
şuan 65,50
hedef 57

Konu araba sanirim, en büyük ilgi alanim, bizim VW Tiguan var. tavsiye ederim, siddetle, süper rahat .... NIssan nin parcalari biraz pahali ve her zaman bulunmuyor.
valla Almanya da oldugum icin mi bilmiyorum, ama almanlar araba isini biliyor :KK1:
japon arabalari cok tercihim degil... ama tabii karar senin :KK42::KK42:
tiguan biraz pahalı geliyo bana, arkadışm aldı , çok güzel tabii ama otomatiği yok sanırım..

Listede rumuzları olan ve 2 haftadır bildirim yapmayan arkadaşlarımızın rumuzlarını aşağıda yazıyorum... Daha önce de konuştuğumuz gibi listede göz kalabalığı oluşmaması adına 2 hafta üst üste bildirim yapmayan arkadaşlarımız o hafta listede yer alamayacak...
* ceren26
* ommur
* tugbayatmaz
* hijaz
* banucan1975
* dilsahim
* leyya88

Listemizde bulunan, aynı zamanda geçen hafta da bildirimlerini yapmış olan fakat bu haftalık bildirimleri henüz ulaşmayan arkadaşlarımızın rumuzları da aşağıdadır...
* croiselle
* blackcat
* mkm
* cemsu
* duruebu
* evreka35
* melsa83
* mesleki_teacher
* septik_
Listemizde bulunan ve bu haftalık bildirimlerini yapan arkadaşlarımızın rumuzlarını da aşağıda belirtiyorum...
* nes05
* flzsed
* poh_poh_perisi
* esoba
* zeynepfurkan
* irem&ozge
* tilsim85
* dorstiko
* bulasiksuyu
* alceste
* yarenk79
* fadime02
* kerokero
* bilgeasya
* angel4449
* heyo
* merve_nil
* yarim_
* goldenvenus
* glyztrk
* niles
* xxmutluxx
* minasofie
* oprah2
* cagla01
* cannet
teşekkürler emeklerin için..

çok şükür bu sabah 74.6 gördüm... nerdeyse 9 kilo vermişim toplamda... bide 3 gündür wc çıkamıyorum... herşeyi denedim... sıcak su.... form çay... yeşil çay... ve doktorumun verdiği bir solüsyon... hepsini içtim ama cort yani hiç faydası yok... acayip şişkin hissediyorum kendimi... bu arada dukan amca haftada 1 kilo diyo ya... hakketten ben birer birer gidiyorum... sanırım doğru yoldayım...:KK1:

Merhaba,

Acılı şalgam denedin mi, benim kurtarıcım..acaip işe yarıyor..Şalgam normalde tuzundan dolayı pek tavsiye edilmiyor ama bu özelliğinden dolayı ben sürekli tüketiyorum, tavsiye ederim..

Merhaba,

Acılı şalgam denedin mi, benim kurtarıcım..acaip işe yarıyor..Şalgam normalde tuzundan dolayı pek tavsiye edilmiyor ama bu özelliğinden dolayı ben sürekli tüketiyorum, tavsiye ederim..

acı pek tüketemem yüzüm şişer... ama bugun halloldu operasyon... içtiklerim işe yaradı... eminim şu an 74 kiloyum :KK3:

köftede sorun yok ama ben zero kola hiç içmedim bence ayran iç yanında splenda diye bi tatlandırıcı var 500 lüğü 38tl ben onu kullanıyorum hem en doğalı oymuş naçizhane fikrim....haftasonu iradeni insanlara göstermen için iyi bi fırsat istediklerinini düşün yemek neki reddedebilirsin yeter ki iste......

ben evdeyim hafta sonları
o yüzden sıkılıyorum işte

bu arada diyete başlayalı 10.günüm ilk defa zero cola içeceğim ve yanında sipariş ettiğim köfteleri
köftede yağ yok ve sadece baharatlar var ve 5 adet normalmi yoksa hepsini yememelimiyim

bu arada hafta sonunun yaklaşması beni kötü etkiliyo.çünkü kendimi yemek açısından mutsuz hissediyorum:KK50:

Adet sınırı yok cnm.İstediğin kdr ye.

Ommur bildiri yapsana şekerim. :KK47:

bugünkü saçmaladığım menümü size bildireyim:KK9::KK9:

sabah: 1 kase light puding :18:
ara: yeşil çay
öğlen: peynirli krep+ light ayran
ara: yoğurt
akşam: yoğurtlu köfte

şimdi açıklama yapım:26::26::26:
ben sabah resmen tatlııııııııııııııııııııııııı diye uyandıımmmmm:KK36:
regli olmanın verdiği istekle ve oturdum yedim sonra da menümü hafiflettim umarım dengelenir yaa:26::26:

bugünkü saçmaladığım menümü size bildireyim:KK9::KK9:

sabah: 1 kase light puding :18:
ara: yeşil çay
öğlen: peynirli krep+ light ayran
ara: yoğurt
akşam: yoğurtlu köfte

şimdi açıklama yapım:26::26::26:
ben sabah resmen tatlııııııııııııııııııııııııı diye uyandıımmmmm:KK36:
regli olmanın verdiği istekle ve oturdum yedim sonra da menümü hafiflettim umarım dengelenir yaa:26::26:

inşallah dengelenir... ama önemli olan bunlarla doyabilicekmisin?

X