Günaydın kızlar.
Dünü de süper atlattım maşallah bana.
Bu sabah tartıldım iyi bir sonuç çıktı çok şükür.
Yarın ki kilo bildirimini sabırsızlıkla bekliyorum .
Selam kızlar ben aranıza yeni katıldım bende dukan diyetine baslıcam yulaf kepeği siparişi verdim gitti gidiyordan onun gelmesini bekliyorum. yulaf kepeği olmadan 1 2 gün idare edebilirmiyim sizce ?
Edebilirsin cnm sorun olmaz.
arkadaşlar merhaba.kitabı atak evresinin sonuna kadar okuyabildim,okumayada devam ediyorum.yarın başlamak istiyorum diyete.fakat şöyle bir sorunum var; üniversite öğrencisi olduğum için salı-çarşamba-perşembe günleri öğle yemeğimi okulun yemekhanesinde yiyorum vede yemekhane aşçılarının dukan diyetinden pek haberi olduğunu sanmıyorum
.şimdi atak evresinde sadece protein yemem gerekiyor sebze karıştırmamalıyım işin içine.acaba bu dediğim günlerde sadece tek öğünde mecburi kaçamak yaparsam çok büyük bir engel teşkil edermi diyet için ?
Kaçamak asla affetrmiyor canım bu diyet maalesef.
bende resim koycaktım evdeyken koyım 1-2 tane:)
bu 76 kg halim
Eki Görüntüle 352065 buda şimdiki halimmm birazcıkta olsa farketmiş sanırım:)
Maşallah allah nazardan saklasın canım sizi.
İyi akşamlar herkese. Arkadaslar Perşembe gunu dukana başlayacaktın ama o gun regl ımin ilk gunu olacak. Dukan amcamız resmi sitesinde regl döneminde vucuttaki toksitler atilamadigi icin kilo verme bir süre icin sekteye uğrar demiş. Sizce atakta ne kadar verdigimi görmek icin ve duraklama olmaması icin regl ımin bitmesini mi bekliyeyim yoksa baslayayimmi yada ne zaman başlayayım karar veremedim. Perşembe başlamak icin kendimi çok hazırlamıştım. Bana yardımcı olurmusunuz
Başla canım bence. Reglin 3. günü vücut tuttuğu suyu bırakırmış.
Hem dukanla da vereceksin.
bu arada bişey daha sorucam suan 65 kiloyum hedefim çok yüksek 48 50 olmak fln ilerde hamile fln oldugumda şişmemek için :) atak ewresini acaba 10 gün mü yapsam diyorum ??
Test yapman lazım kendine. Dukanın resmi sitesine gir o testi yap canım.
Merhaba,
Ben de bu diyete 2 Şubatta başladım ve o gün adet gördüm...Bugün ayın 21'i ve ben 5 kg. verdim...5 gün atak yaptıktan sonra düne kadar 1 protein+1 protein sebze yaptım..Ama atak evresinde 3kg verdim..Yapanların tavsiyesi ile de dünden beri tekrar 4 günlük saf proteine başladım..Diyeceğim o ki başlamak istiyorsan birşey bekleme.. İlk günde regl oldum buna rağmen o sabah uyandığımda 1.5 kg gitmişti...Haaa bu arada benim 20 kg. vermem gerekiyor. 90.3 ile başladım, bugün 85.5 idim
Maşallah devamını dilerim canım.
günaydın kızlar..
sanırım ben pes ediyorum hergün artı görmekten bunalıma girmek üzereyim.. spor yapasım gelmiyor
madem adam gibi meyvamı yiyeyim de öyle kilo alayım diyorum
Canım bence senin sorunun spor.
Tüm diyetisyenler önce kilo verilmesi sonra spor yapılması yönünde hem fikir.
Senin yağlar kasa dönüyor ve ağır geliyor tartı.
Ama ölçüerin azalıyor bu da aslında diyetin işe yaradığını gösteriyor.
Birde menülerini yazarmısın bize. Acaba yanlış bişiy mi var.
günaydın kızlarrr,
dukana başlamadan önce sitesindeki anketi doldurmuştum ve 3 günlük atak evresinde 1 kg vereceğim çıkmıştı sonuçlarda
bu sabah tartıldım ve 1 kg vermişim yani 2 atak gününde 1 kg vermişim
bu durumda bugün PS mi başlamalıyım? yoksa anket sonucunda çıktığı gibi 3 günlük atak mı yapmalıyım?
ne dersiniz?
Kaç gün çıktıysa o kadar yap canım.