Çok su içmeme konusunda emin misin?Çünkü duraklama oldukça suyu artırın deniliyor genelde.
Ben hergün en az 2 içiyorum da yanlış ı yapıyorum acaba.Arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz?
ilk başlarda kilolar hızlı hızlı gidince epey gaza geliyor insan istiyorki hep öyle gitsin tabi bazı noktalarda vücut dukanında dediği gibi depolarından kullandığını farkedip direniyor ben şaşrıtmak mı lazım diye hafta sonu önüme geleni yemiştim pazt sabah 60.3 e fırlamıştım dün sabah itibariyle57.9 a indim nisan ayı boyunca doğru düzgün kilo veremedim ama bu ay hızlandı tekrar hazır hızlanmışken 900 gr mıda verip 3. evreye geçecegim ilk hedef 60 dı zaten 3 kilo altına inmiş olacağım 55 e zorlayacaktım ama artık kasmıycam vücut diyete alıştı iyice zaten şuanki kilomda çok iyi istediğime kavuştum çoktan çok istersem sonbaharda 2 kg için yine yaparım artık kaçamak yaptığınız zamanlarda diyetin gidişini bozmadan devam ederseniz birkaç gün içinde aldıklarınız geri gidiyor hatta bazen ertesi gün bile iniyor tartı belkide bu hafta sonu yediklerimden hiç pişmanlık duymayıp kendimi kasmadığımdan fazlasıyla attım üstümden canınız çok tatlı istediğinde süte yağı azaltılmış kakao ekleyip içebilirsiniz ben öyle yapıyorum yeni başlayan herkese hızlı kilo vermeler diliyorum :)
ben çok fazla su içiyorum tükettiğim diğer sıvılarda cabası diyete etkisi olmaz haklısın dukanda çok su tüketin diyor
Kızlar herkese gunaydın;
Sabah kalktım tartıldım; 62,2 kg olmusum yani 1,8 kg gitmiş 4 günde; sizce bu kilo iyi midir?
4 gundur tuvalete cıkamadıgım ıcın sabah kahvaltıdan once gojı berry yedım umarım ıyı gelır
Kızlar bır de bugun yerımden kıpırdayamıyorum o kadar halsızım sızce bu dıyetle ılgısı var mı ben olmaz dıyorum cunku sonucta et sut yogurt nıye gucsuzlestırsın kı benı.
Bir kac birsey;sabah bir bardak suya yarim limon sıkip ictiginizde.yarim saat sonra siskinlik,odem ve gaz gibi butun sorunlarinizdan kurtuluyorsunuz..Ayrica Dr.Adnan Sarac'in 15-16 dal maydanoz ve yine yarim limon suyu bir bardak icme suyunu blendirda iyice cekip ictiginizde metabolizmanin daha hizli calisacagini 3-4 gun sonrada saclarinzda ve cildinizde parlaklik,canlilik olacagini soyledi.Ben 1+1 de sebze gunlerinde bu karisimi icecegim(suzmeden icilmesi gerekiyormus)
Seyir doneminde hic kilo vermedim benustelik 54'ten 55 olmusum..tamam vucudum kuculuyor,belim 4 cm inceldi ama tartida daha bir numara yok..sanirim fazla spor yaptigim icin kemiklerim agirlasiyor.
slm kızlar sızlr kacar kılo verdınız toplamda
slm kızlar sızlr kacar kılo verdınız toplamda
ankara kentpark avm deki rossmann a yulaf kepegi yeniden gelmis arkadaslar bilginize.
Tebrik ediyorum arkadaslar cok guzel kilolar vermisssiniz.. Peki diyete baslamadan once Dukan' in sitesinden hedef kilonuza su tarihte ulasicaksiniz diye gisteren cizelgelemeyi yapmismiydiniz?? Cizelgelemeyi yapan arkadaslar ordaki hesaplamayla gore nasil gitti diyetiniz?
Oyle soylemistim degil mislm bıze dun bılgı verecktın fıyat arastırması yapacagım demıstın ne oldu haberını beklıyoruz
hep aynı şey işte bende ne zamandır diyet yapıyorum herkes aman ne olacak sanki şunu yesen bi şey olmaz ye ye diye sıkıştırıyo ama fark oluyo işte o kaçamaklarla dayanmak lazım inşallah zorluk çekmezsin yarın da sonraki zamanlarda da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?