• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben hiç çıkmadım diyet dışına işte bi tek protein gününde sebzeli salata yedim o kadar yaptığım yani :44:
birebir uyduğumdan veremiyorum heralde :60:
meyvelere kadar güçlendirmeye geçeriz umarım zaten karpuz şimdi güzel değil daha var :51:

benim zaafim kiraz ona kadar daha çok var gerçi..ya ben bi vereyim meyvesiz de geçse olur bu yaz napiim..
ama yeşil erikler tatlanmadan sebze gününde yemegi düşünebilirim, salatalıktan ne farkı var :)

kızlar yok mu izmir'de oturupta kepek isteyen kimse yaa off.bizde birleşip mysky'dan isteyelim olmaz mı.Ya da istanbulda oturup mysky'dan kepek alacak olan arkadaşlardan birine adres yollasam da bana kargolasa nasıl mutlu olurum.napcam yaa:43::43::43:
slm valla ben 2 ay sonra gelıcem ızmıre olmazsa ben alıyım arkadastan ızmıre getıreyım ne kadar alcaksan bende kendım ıcın ıstıyorum ve ayrıyeten bulgarıstana gıden arkadastanda sıparısımı verdım bulursan al 3 4 paket dıye

merhaba...
kızmet ise arkadaşım ile bu diyete pazartesi paşlamayı düşünüyoruz.
benim aklım tamamen yattı aslında onunda yattı ama ne kadar kilo verildiğini
veren kimseyi tanıyıp tanımadığımı soruyor. şahsen tanımıyorum ama sizin veridiğiniz kiloları
okutmak istiyorum...
kim ne kadar kilo verdi yazarmıyız aca :93:

merhaba...
veren kimseyi tanıyıp tanımadığımı soruyor. şahsen tanımıyorum ama sizin veridiğiniz kiloları
okutmak istiyorum...

ben 15 gunde 4 kılo verdım

merhaba...
okutmak istiyorum...

Ben 30 günde 5,5 kilo.Kilo göstergelerine de bakabilirsin kişilerin..Daha önceki yorumları da okursanız herkes hergün yazıyor aslında.

seyir evresinde atağı da kilo verme durduğunda yapın diyo benim kilo vermem durmuş mu oluyo şimdi hızım bu mudur anlamadım ki şimdi atak yaparım veririm ilerde tıkanınca veremem falan diye korkuyorum atak yapmaktan
goji yiyorum her gün ondan mıdır acaba diye düşünmeye başladım sabahları aç karnına yiyorum ya yoğurda ya süte kepekle karıştırıp gojiyi mi bıraksam ki? çok moralim bozuluyo gerçekten de zaten çoğu kişi 60 a düş yeter artık diyo ama sevgilim 55 e düş sağlık için kilo zararlı diyo kafam karıştı zaten 60a düşsem istediğim şekilde olacağımı da sanmıyorum, yazın dondurma ve çıkacak meyveleri düşündükçe sinirleniyorum yemeden dayanamazsam diye
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Barro merhaba,aynı kiloda başlamışız hedefimizde aynı :) Ama ben başlayalı bayağı oldu 3 ay gibi bir süre geçti, son bir aydır çok salmıştım hemen hiç yapmıyordum , yediğiminde haddi hesabı yoktu, ilk 2 ay 8 kilo verdim, 1 ay yapmadım ama hiç almadım aynen devam ediyordu. Bu pazartesi tekrar başladım 1 kilo daha gitti, 61 kiloyum şu anda.. 6 daha vereceğim inşallah. Boyunu bilmiyorum ama içinde ne hedeflediysen onu yap, başkalarının ne dediğini önemseme bence...(Ben günde 1 çeşit meyve mutlaka yiyorum ama rejimin başındandan beri hiç bırakmadım meyveyi atak dahil...)
Kolay gelsin gelişmeleri bekleyeceğim.:66:

Benim iş yerimde yemek çıkıyor.sebze günlerimde etli sebze yemeklerine rast geliyorsam yiyorum.bazen tavuk,balık,köfte gibi sadece et çıkıyor.Onları yiyorum.yanımda light yoğurt götürüyorum ondan yiyorum.yemekte hiçbirşey uymazsa etraftan kendime tavuk şiş,köfte,döner,adana,urfa,biftek vs. söylüyorum.Köfte ve kepaplar dışarıda yağlı etlerden yapılıyor tabii ki ama ben yiyorum.sen yapabiliyorsan diğerlerini tercih et ve köfte istediyse canın kendin yap getir...Yanlarına maydanoz,dere otu,salatalık turşusu yiyebilirsin.(ben acı biber turşusu ve bazı acı soslardan da yiyorum) ,çok yağlı olmayan soslar...Ayran içiyorum hemen her öğünde...Ayranı sulandırıp içiyorum light yapmak için..Evde yulaf ezmesiyle kek yapıp getiriyorum ara öğünlerde nescafeyle yiyorum..Bir de tavuk suyu çorba,yayla çorbası gibi çorbalar yapmanı tavsiye ederim özellikle atakta bağırsakları çalıştırmak için daha iyi oluyor...sebze günlerinde zaten çok rahatlayacaksın..Bir sürü tarif var ortalıklarda..Aramıza hoşgeldin :3:
Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için anladığım kadarıyla sen bu diyeti dolu dolu yapıyorsun süper valla:)bende az önce yemekcimızle konuştum sen al malzemeleri ben yaparım sana dedi çok Sevindim çünkü bu koşulda gidersem bırakabilirdim.öğle yarın kutu ton balık ve süt içtim hepsini bitiremedim Ama şimdi tehlike canları çalıyor sanırım:)geri kalan ton baliginida yersem kural dışına çıkmış olurmuyum?

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için anladığım kadarıyla sen bu diyeti dolu dolu yapıyorsun süper valla:)bende az önce yemekcimızle konuştum sen al malzemeleri ben yaparım sana dedi çok Sevindim çünkü bu koşulda gidersem bırakabilirdim.öğle yarın kutu ton balık ve süt içtim hepsini bitiremedim Ama şimdi tehlike canları çalıyor sanırım:)geri kalan ton baliginida yersem kural dışına çıkmış olurmuyum?

Bildiğim kadarıyla ton balığı da acil durum yemeği benim dışarıdan yediğim kebap ve köfteler gibi.
Yağlı olduğu için pek önerilmiyor..Light olandan ye bence yine de..Kendine çok eziyet etme bence çok acıktıysan ye,akşam yemeğinle dengeleyebilirsin .Ayrıca normal şartlarda yarım kutuyla doymaman doğal tabi..

Light ton balığı yiyorum ben ama aman dikkat diyorum , dün ton balığı ve yanında ayran tükettim ve zehirlendim.. İçim dışıma çıktı.. Konserve balık ile süt ürünü yanyana risk oluşturuyor :59:

Merhaba eccemm

dukan diyetine başladım ama yulaf kepeği bulamadım
ankarada nereden aldığını bana aldığın dükkanın adı ve ulaşabileceğim telefonu ile bildirirsen getirtmeyi düşünüyorum.
selamlarımla

İleri sayfaları henüz okumadım ama yeni okuyan veya adres veren olduysa da kaçıranlar için bende adres vereyim...
ANKARA için yulaf kepeği bulabileceğiniz yer ( sanırım diğer illere kargo da yapabiliyorlar) Fitiz diyet market ( google dana rama yapabilirsiniz internet sitesi de var ) tunalı da oradan bulabilirsin başka ürünler de var organik light diabetik v.s ( fiyat 6 veya 6.5 tu 400 g.)

Merhaba eccemm

dukan diyetine başladım ama yulaf kepeği bulamadım
ankarada nereden aldığını bana aldığın dükkanın adı ve ulaşabileceğim telefonu ile bildirirsen getirtmeyi düşünüyorum.
selamlarımla

İleri sayfaları henüz okumadım ama yeni okuyan veya adres veren olduysa da kaçıranlar için ben de adres vereyim...
ANKARA için yulaf kepeği bulabileceğiniz yer ( sanırım diğer illere kargo da yapabiliyorlar) Fitiz diyet market ( google dana rama yapabilirsiniz internet sitesi de var ) tunalı da oradan bulabilirsin başka ürünler de var organik light diabetik v.s ( fiyat 6 veya 6.5 tu 400 g.)

merhaba...
okutmak istiyorum...

ben bir ayda 8 kg(vermem gereken kg 40:(

Barro merhaba,aynı kiloda başlamışız hedefimizde aynı :) Ama ben başlayalı bayağı oldu 3 ay gibi bir süre geçti, son bir aydır çok salmıştım hemen hiç yapmıyordum , yediğiminde haddi hesabı yoktu, ilk 2 ay 8 kilo verdim, 1 ay yapmadım ama hiç almadım aynen devam ediyordu. Bu pazartesi tekrar başladım 1 kilo daha gitti, 61 kiloyum şu anda.. 6 daha vereceğim inşallah. Boyunu bilmiyorum ama içinde ne hedeflediysen onu yap, başkalarının ne dediğini önemseme bence...(Ben günde 1 çeşit meyve mutlaka yiyorum ama rejimin başındandan beri hiç bırakmadım meyveyi atak dahil...)
Kolay gelsin gelişmeleri bekleyeceğim.:66:

boyum 1.54 ama kiloyu belli etmez vücudum hiç tamamen sindirmiş durumda bütün etleri :1:
artık bu hızla ben kaç ayda verirsem ...

slm valla ben 2 ay sonra gelıcem ızmıre olmazsa ben alıyım arkadastan ızmıre getıreyım ne kadar alcaksan bende kendım ıcın ıstıyorum ve ayrıyeten bulgarıstana gıden arkadastanda sıparısımı verdım bulursan al 3 4 paket dıye

canım çook teşekkür ederim çook:16::16::16:ben mayıs 20 gibi güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ve şimdiye kadar hep yulaf ezmesi kullandım ama güçlendirmede zaten yeterince karbonhidrat alacağımız için saf yulaf kepeği kullanıp ordan karbonhidrat almiim bari.ben 4 paket(sanırım 1 kg'a denk geliyor istiyorum)hatta 3 ay sonra gelecek bile olsan çok memnun olurum inan ki.minnettar kalırım:54::54(bu durumu az önce eşime anlattım ve nasıl bir siteymiş öyle valla böyle dayanışmayı hiçbir yerde bulamazsın ne güzel diyerek şaşkınlıkla dinledi beni ve sonra'siz kadınlar isterseniz dünyayı bile yerinden oynatabilirsiniz yeter ki isteyin'dedi valla ne yalan söyliim :9:gurumu okşadı:9:
ilgin için tekrar tekrar teşekkürler:16::16:
sevgiler...

Son düzenleme:
İştahım bu aralar çok açıldı nedenini bilmiyorum ama ne yapmam lazım...Zaten takıldım kaldım.....

bence takılıp kalmanın nedeni iştahının artması ammma iştahının artış nedeni de kilonun takılmış olması ama bu kısır döngüyü bir noktada kırmak gerekiyor.iştahın artmış olsa da karar verip birazcık dişini sıkınca hemencecik kilolar düşmeye başlicak ve sen motive olduğun için iştahın azalacak ve böylece yeni bir döngü başlamış olacak:34::34:ve sen istediğin kiloya ulaşacaksın yeni döngünün kırıldığı nokta da bu olacak:34::34::34:

cokk tebrık ederım canım :)

ya bu kilo oyle birşey ki bazı ınsanlar tarafından yapılan avutucu sozlerın aksıne kılo kımseye yakısmıyor ısteee.

hele erkek arkadasımın agzından bır kız ıle ılgılı; aa senın yuzun ondan bın kat guzel o mavıs gozlerın o dugme burnuna bayılıyorum ama kızın vucudu cok guzel, senın de guzeldı ama baya kılo aldın dıye yaptıgı yoruma ne kadar uzulmustum anlatamam :( Zaten sonra aldatıldım ayrıldık o ayrı ama :) Hee su anki aklım olsa git O nun yanına derdim ama o zaman gozum bır baska kordu ıste :)
çok teşekkür ederim.
umarım hepimiz en kısa sürede kilolarımızdan kurtulur ve kimin ne dediğine bakmaksızın kendi mutlu olduğumuz kiloda mutlu mesut yaşarız.inşallah

seyir evresinde atağı da kilo verme durduğunda yapın diyo benim kilo vermem durmuş mu oluyo şimdi hızım bu mudur anlamadım ki şimdi atak yaparım veririm ilerde tıkanınca veremem falan diye korkuyorum atak yapmaktan
goji yiyorum her gün ondan mıdır acaba diye düşünmeye başladım sabahları aç karnına yiyorum ya yoğurda ya süte kepekle karıştırıp gojiyi mi bıraksam ki? çok moralim bozuluyo gerçekten de zaten çoğu kişi 60 a düş yeter artık diyo ama sevgilim 55 e düş sağlık için kilo zararlı diyo kafam karıştı zaten 60a düşsem istediğim şekilde olacağımı da sanmıyorum, yazın dondurma ve çıkacak meyveleri düşündükçe sinirleniyorum yemeden dayanamazsam diye
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

barrocum goji berry'e kilonuzun takıldığı dönemlerde ara verin diye yazıyormuş dukan'ın sitesinde.Beni de ssoleil uyarmıştı sağolsun.Bence sen de 1 hafta kadar ara ver sporu arttır.bir de böle dene belki işe yarar

Son düzenleme:
barrocum goji berry'e kilonuzun takıldığı dönemlerde ara verin diye yazıyormuş dukan'ın sitesinde.Beni de ssoleil uyarmıştı sağolsun.Bence sen de 1 hafta kadar ara ver sporu arttır.bir de böle dene belki işe yarar

bugün yemedim goji spor da leslie yapıyorum 2 mil onu da gerçi aksatıyorum kaç gündür yapmıyorum ama yorgun olmayı bahane edip uff üşengeçlikten mi veremiyorum acaba :53:

Back