Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bugün yemedim goji spor da leslie yapıyorum 2 mil onu da gerçi aksatıyorum kaç gündür yapmıyorum ama yorgun olmayı bahane edip uff üşengeçlikten mi veremiyorum acaba

valla ben başladığımdan beri hiç spor yapmadımyanlızca kilom takıldığında(3 hafta kadar) 3günlük atak ile birlikte hergün 1'er saat yürüyüş yaptım o kadar ama yapsaydım daha iyi olurdu belki de şu fazlalık 3 kilodan da kurtulup güçlendirmeye geçerdim aah aah nerde o günler

:)) önemli degıl elımden geldıgınce bende yardım etmek ısterım yurt dısındakı o bayan arkdasımız ayarlarsa bakalım bugun fıyat arastırmaya gıtcem dıye yazmıstı oyle bellı olur .benım arkadasta burgarıstandan bulursa onada sıparıs verdı bır kılo eger bulursa o suruklı ayda bı falan gıdıyor sureklı sıparıs verırız ona umarım bulur benım kaynanam bornovada oturuyo temuzda ınsallah ordayız ınsallah bulurumda sanada getırırım bıraz

light ton balığı yedim doydum:)ama akşam bir işkenceydi arkadaşlarla halamda toplandık aman allahım Ne yemekler vardı herkes bu akşamlik ye birşey olmaz desede Kendimı tuttum ve diyetimı bozmadım:)bu geceyi atlattiysam dahada bozmam herhalde:)yarın şirket eğitimim var bakalım orada ne Yapicam

benim verememem şundan kaynaklı olabilir mi acaba?
geçen sene 80 kiloydum ve yaz gibi rejime başladım arada plates yaptım kardiyo yaptım bi kaç kez sporlar kısa süreli ama rejimi sürekli hale getirdim en son 69 küsüre indim ve takıldı ondan sonra da dukana başladım yani tam vücudumun direnç gösterdiği zamanda ben hiç 70 altına düştüğümü hatırlamıyorum ondan bu kadar direnç gösteriyo olabilir mi acaba vücudum?

ben de balçova'da oturyorum ama değil bornova manisa da dahi olsan gelirim valla.umarım halledebiliriz bu sorunu biran önce

Kizlar dün diyetimi bozdum pasta cips nutellali ekmek hepsini yedim bugün 600 gr almisim bugün devam ediyorum ama irademi kaybettim sanki bide karnım o kadar siski sanki hic Kilo vermemis gibi napcam bana yardım edin...

şişlik bi kaç güne geçer heralde yenilenlerden dolayı su toplamıştır ama moral bozmamak lazım afiyet olsun yediklerinden zevk al küçümen ödül olsun ve olacak devam edersin gider aldığın da vermek istediğinde
zayıfladığında giyebileceğim şeyleri düşününce irademi toparlıyorum ben hemde doğru düzgün verememe rağmen sende toparlarsın elbet

hep aynı şey işte bende ne zamandır diyet yapıyorum herkes aman ne olacak sanki şunu yesen bi şey olmaz ye ye diye sıkıştırıyo ama fark oluyo işte o kaçamaklarla dayanmak lazım inşallah zorluk çekmezsin yarın da sonraki zamanlarda da

ben de balçova'da oturyorum ama değil bornova manisa da dahi olsan gelirim valla.umarım halledebiliriz bu sorunu biran önce

umarım valla cozerız.balcovaya kesın kecıcez bız geldıgımızde orda esımın akrabaları var zıyaret malum:))bi sekılde hle bı ayarlayalım gerısı kolay ınsallah benım arkadasta bulur valla ne ıyı olur hem kargo parası vermem ona:)))) arbayala gıdıp geldıgı ıcın dedım merketlere gırdıkce sor her maerkete
o zaman tum sıteye valla gonderırım

haklısın bu yüzden olabilir çünkü ben de 3-4 yıldır 63(+-1)lerde gidip geliyordum ve benim de takıldığım nokta 63 oldu.yakın bir arkadaşımla bu diyete başladık onun denemediği diyet kalmamıştı diyetisyene bile gitti ama hep ilk 2-3 kiloyu rahtlıkla verip sonrasında takılıyor ve bırakıyordu tabi o 89 kilo ve başlarken kilosu benimkinden fazla olduğu için daha kolay verebileceğini düşünüyorduk ama 5 günlük atakla ben 4 kilo o 2.3 kilo verince morali bozuldu ve bıraktı.tabi şimdi beni görünce heveslendi umarım tekrar ikna edebilirim de o da başlar.tabi o takılmasının hep aynı yerde olmasının yaptığı diyetlere bağlamıyor'ben ilk diyet yaptığımda da böle olmuştu' diyip duruyorr

Son düzenleme:

Benim durumumda tam buna işaret sanırım 63 ölümcül eşik bende..Güya dün atak in ilk günüydü resmen 600 gr fazla çıktım bugun yuhhhh!!!pazara kadar şans veriyorum kendime hala bir hareket yoksa, hatta bi de arada böyle 500-600 gr yukarıları da göreceksem pazartesi günü bitmiş olur bu iş kızlar en ufak bi motivasyonum kalmadı

kızlar merhaba benimde bugünlerde motivasyonum gelip gidiyor dun atak günümdü kocaman salata yedim yagda kızarmıs tavuku agzıma bir parça cukulata attım hızımı alamadım lıght pudıng koca kase yedım kıymalı yumurtalar derken çok korktum hemen yemek ardında ıkıposet form cayını bır kupa suyala ıyı demleyıp ıctım.neysekı bunun sayesınde sabah korktugum basıma gelmedı.cok alırım kılo dıyordum tartı bır eskı kılomu bır 300 gr almısım gibi gösterdi. en son evden cıkarken yıne tartıldım dün ki kilomda 64.3 tüm neyse ucuz atlattım.az kalsın dün bozuyordum. neler oluyor foruma herkes motıvasyonunu kaybetmış ama havalardan sanırım.çok bunaltıcı.neyse bugün ben kendimi toparlayacagım sebze günüm ama proteın çok tüketim çok az söğüş tüketeceğim sizde duragan dönemdeyseniz öyle yapın bırde sebze gunlerınde çok su içmeyin.ben artık 63 lere göz kırpıyorum

ilk başlarda kilolar hızlı hızlı gidince epey gaza geliyor insan istiyorki hep öyle gitsin tabi bazı noktalarda vücut dukanında dediği gibi depolarından kullandığını farkedip direniyor ben şaşrıtmak mı lazım diye hafta sonu önüme geleni yemiştim pazt sabah 60.3 e fırlamıştım dün sabah itibariyle 57.9 a indim nisan ayı boyunca doğru düzgün kilo veremedim ama bu ay hızlandı tekrar hazır hızlanmışken 900 gr mıda verip 3. evreye geçecegim ilk hedef 60 dı zaten 3 kilo altına inmiş olacağım 55 e zorlayacaktım ama artık kasmıycam vücut diyete alıştı iyice zaten şuanki kilomda çok iyi istediğime kavuştum çoktan çok istersem sonbaharda 2 kg için yine yaparım artık kaçamak yaptığınız zamanlarda diyetin gidişini bozmadan devam ederseniz birkaç gün içinde aldıklarınız geri gidiyor hatta bazen ertesi gün bile iniyor tartı belkide bu hafta sonu yediklerimden hiç pişmanlık duymayıp kendimi kasmadığımdan fazlasıyla attım üstümden canınız çok tatlı istediğinde süte yağı azaltılmış kakao ekleyip içebilirsiniz ben öyle yapıyorum yeni başlayan herkese hızlı kilo vermeler diliyorum :)

Kesin ondan..şüphe bile duyma..Sonuçta vücudun hem az yemeye hem de aktif spora alışmış..Takılması doğal..Bir de daha önce olmadığın bir kiloya ulaşmaya çalışmak daha da zor..Evet biraz yavaş ilerleyeceksin ama nedenini biliyorsun en azından..eninde sonunda vereceksin..

Bir kac birsey;sabah bir bardak suya yarim limon sıkip ictiginizde.yarim saat sonra siskinlik,odem ve gaz gibi butun sorunlarinizdan kurtuluyorsunuz..Ayrica Dr.Adnan Sarac'in 15-16 dal maydanoz ve yine yarim limon suyu bir bardak icme suyunu blendirda iyice cekip ictiginizde metabolizmanin daha hizli calisacagini 3-4 gun sonrada saclarinzda ve cildinizde parlaklik,canlilik olacagini soyledi.Ben 1+1 de sebze gunlerinde bu karisimi icecegim(suzmeden icilmesi gerekiyormus)
Seyir doneminde hic kilo vermedim ben ustelik 54'ten 55 olmusum..tamam vucudum kuculuyor,belim 4 cm inceldi ama tartida daha bir numara yok..sanirim fazla spor yaptigim icin kemiklerim agirlasiyor.

Çok su içmeme konusunda emin misin?Çünkü duraklama oldukça suyu artırın deniliyor genelde.
Ben hergün en az 2 içiyorum da yanlış ı yapıyorum acaba.Arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz?

ben çok fazla su içiyorum tükettiğim diğer sıvılarda cabası diyete etkisi olmaz haklısın dukanda çok su tüketin diyor

Çok su içmeme konusunda emin misin?Çünkü duraklama oldukça suyu artırın deniliyor genelde.
Ben hergün en az 2 içiyorum da yanlış ı yapıyorum acaba.Arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…