Light ton balığı yiyorum ben ama aman dikkat diyorum , dün ton balığı ve yanında ayran tükettim ve zehirlendim.. İçim dışıma çıktı.. Konserve balık ile süt ürünü yanyana risk oluşturuyor
bugün yemedim goji spor da leslie yapıyorum 2 mil onu da gerçi aksatıyorum kaç gündür yapmıyorum ama yorgun olmayı bahane edip uff üşengeçlikten mi veremiyorum acaba
:)) önemli degıl elımden geldıgınce bende yardım etmek ısterım yurt dısındakı o bayan arkdasımız ayarlarsa bakalım bugun fıyat arastırmaya gıtcem dıye yazmıstı oyle bellı olur .benım arkadasta burgarıstandan bulursa onada sıparıs verdı bır kılo eger bulursa o suruklı ayda bı falan gıdıyor sureklı sıparıs verırız ona umarım bulur benım kaynanam bornovada oturuyo temuzda ınsallah ordayız ınsallah bulurumda sanada getırırım bırazcanım çook teşekkür ederim çookben mayıs 20 gibi güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ve şimdiye kadar hep yulaf ezmesi kullandım ama güçlendirmede zaten yeterince karbonhidrat alacağımız için saf yulaf kepeği kullanıp ordan karbonhidrat almiim bari.ben 4 paket(sanırım 1 kg'a denk geliyor istiyorum)hatta 3 ay sonra gelecek bile olsan çok memnun olurum inan ki.minnettar kalırım :54(bu durumu az önce eşime anlattım ve nasıl bir siteymiş öyle valla böyle dayanışmayı hiçbir yerde bulamazsın ne güzel diyerek şaşkınlıkla dinledi beni ve sonra'siz kadınlar isterseniz dünyayı bile yerinden oynatabilirsiniz yeter ki isteyin'dedi valla ne yalan söyliim gurumu okşadı
ilgin için tekrar tekrar teşekkürler
sevgiler...
Bildiğim kadarıyla ton balığı da acil durum yemeği benim dışarıdan yediğim kebap ve köfteler gibi.
Yağlı olduğu için pek önerilmiyor..Light olandan ye bence yine de..Kendine çok eziyet etme bence çok acıktıysan ye,akşam yemeğinle dengeleyebilirsin .Ayrıca normal şartlarda yarım kutuyla doymaman doğal tabi..
valla ben başladığımdan beri hiç spor yapmadımyanlızca kilom takıldığında(3 hafta kadar) 3günlük atak ile birlikte hergün 1'er saat yürüyüş yaptım o kadar ama yapsaydım daha iyi olurdu belki de şu fazlalık 3 kilodan da kurtulup güçlendirmeye geçerdim aah aah nerde o günler
:)) önemli degıl elımden geldıgınce bende yardım etmek ısterım yurt dısındakı o bayan arkdasımız ayarlarsa bakalım bugun fıyat arastırmaya gıtcem dıye yazmıstı oyle bellı olur .benım arkadasta burgarıstandan bulursa onada sıparıs verdı bır kılo eger bulursa o suruklı ayda bı falan gıdıyor sureklı sıparıs verırız ona umarım bulur benım kaynanam bornovada oturuyo temuzda ınsallah ordayız ınsallah bulurumda sanada getırırım bıraz
Kizlar dün diyetimi bozdum pasta cips nutellali ekmek hepsini yedim bugün 600 gr almisim bugün devam ediyorum ama irademi kaybettim sanki bide karnım o kadar siski sanki hic Kilo vermemis gibi napcam bana yardım edin...
light ton balığı yedim doydum:)ama akşam bir işkenceydi arkadaşlarla halamda toplandık aman allahım Ne yemekler vardı herkes bu akşamlik ye birşey olmaz desede Kendimı tuttum ve diyetimı bozmadım:)bu geceyi atlattiysam dahada bozmam herhalde:)yarın şirket eğitimim var bakalım orada ne Yapicam
ben de balçova'da oturyorum ama değil bornova manisa da dahi olsan gelirim valla.umarım halledebiliriz bu sorunu biran önce
benim verememem şundan kaynaklı olabilir mi acaba?
geçen sene 80 kiloydum ve yaz gibi rejime başladım arada plates yaptım kardiyo yaptım bi kaç kez sporlar kısa süreli ama rejimi sürekli hale getirdim en son 69 küsüre indim ve takıldı ondan sonra da dukana başladım yani tam vücudumun direnç gösterdiği zamanda ben hiç 70 altına düştüğümü hatırlamıyorum ondan bu kadar direnç gösteriyo olabilir mi acaba vücudum?
haklısın bu yüzden olabilir çünkü ben de 3-4 yıldır 63(+-1)lerde gidip geliyordum ve benim de takıldığım nokta 63 oldu.yakın bir arkadaşımla bu diyete başladık onun denemediği diyet kalmamıştı diyetisyene bile gitti ama hep ilk 2-3 kiloyu rahtlıkla verip sonrasında takılıyor ve bırakıyordu tabi o 89 kilo ve başlarken kilosu benimkinden fazla olduğu için daha kolay verebileceğini düşünüyorduk ama 5 günlük atakla ben 4 kilo o 2.3 kilo verince morali bozuldu ve bıraktı.tabi şimdi beni görünce heveslendi umarım tekrar ikna edebilirim de o da başlar.tabi o takılmasının hep aynı yerde olmasının yaptığı diyetlere bağlamıyor'ben ilk diyet yaptığımda da böle olmuştu' diyip duruyorr
kızlar merhaba benimde bugünlerde motivasyonum gelip gidiyor dun atak günümdü kocaman salata yedim yagda kızarmıs tavuku agzıma bir parça cukulata attım hızımı alamadım lıght pudıng koca kase yedım kıymalı yumurtalar derken çok korktum hemen yemek ardında ıkıposet form cayını bır kupa suyala ıyı demleyıp ıctım.neysekı bunun sayesınde sabah korktugum basıma gelmedı.cok alırım kılo dıyordum tartı bır eskı kılomu bır 300 gr almısım gibi gösterdi. en son evden cıkarken yıne tartıldım dün ki kilomda 64.3 tüm neyse ucuz atlattım.az kalsın dün bozuyordum. neler oluyor foruma herkes motıvasyonunu kaybetmış ama havalardan sanırım.çok bunaltıcı.neyse bugün ben kendimi toparlayacagım sebze günüm ama proteın çok tüketim çok az söğüş tüketeceğim sizde duragan dönemdeyseniz öyle yapın bırde sebze gunlerınde çok su içmeyin.ben artık 63 lere göz kırpıyorum
benim verememem şundan kaynaklı olabilir mi acaba?
geçen sene 80 kiloydum ve yaz gibi rejime başladım arada plates yaptım kardiyo yaptım bi kaç kez sporlar kısa süreli ama rejimi sürekli hale getirdim en son 69 küsüre indim ve takıldı ondan sonra da dukana başladım yani tam vücudumun direnç gösterdiği zamanda ben hiç 70 altına düştüğümü hatırlamıyorum ondan bu kadar direnç gösteriyo olabilir mi acaba vücudum?
kızlar merhaba benimde bugünlerde motivasyonum gelip gidiyor dun atak günümdü kocaman salata yedim yagda kızarmıs tavuku agzıma bir parça cukulata attım hızımı alamadım lıght pudıng koca kase yedım kıymalı yumurtalar derken çok korktum hemen yemek ardında ıkıposet form cayını bır kupa suyala ıyı demleyıp ıctım.neysekı bunun sayesınde sabah korktugum basıma gelmedı.cok alırım kılo dıyordum tartı bır eskı kılomu bır 300 gr almısım gibi gösterdi. en son evden cıkarken yıne tartıldım dün ki kilomda 64.3 tüm neyse ucuz atlattım.az kalsın dün bozuyordum. neler oluyor foruma herkes motıvasyonunu kaybetmış ama havalardan sanırım.çok bunaltıcı.neyse bugün ben kendimi toparlayacagım sebze günüm ama proteın çok tüketim çok az söğüş tüketeceğim sizde duragan dönemdeyseniz öyle yapın bırde sebze gunlerınde çok su içmeyin.ben artık 63 lere göz kırpıyorum
Çok su içmeme konusunda emin misin?Çünkü duraklama oldukça suyu artırın deniliyor genelde.
Ben hergün en az 2 içiyorum da yanlış ı yapıyorum acaba.Arkadaşlar siz ne düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?