• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar sizinle dün başıma gelen çok güzel bir olayı paylaşmak istiyorum.dün sabah okula gitmek için hazırlanıyordum sabahın köründe uyandım ve gardrobumdan elime gelen ilk kotu uykulu uykulu öylece üstüme geçirdim...elimi düğmemi kapatmak için kotuma bir attım ki ne göreyim düğme zaten kapalıymış ve ben kotu öle rahatlıkla giyebilmişim:62::62::62::62:tabi hemen açıldım aa üstüme ne giysem diye.geçen sonbahar aldığım ve eşimin istersen L beden al simitler çok çıkıyor dediği halde ben hayır M beden alcam ve biraz zayıflayıp rahatlıkla giyerim dediğim bluzumu giydim birazcık geniş geldi.akşam eşim beni gördüğünde aslında böle olacağını bilseydim S beden alman için ısrar ederdim dedi o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok mutluyum çook:66::66::66::66::66::66:

cokk tebrık ederım canım :)

ya bu kilo oyle birşey ki bazı ınsanlar tarafından yapılan avutucu sozlerın aksıne kılo kımseye yakısmıyor ısteee.

hele erkek arkadasımın agzından bır kız ıle ılgılı; aa senın yuzun ondan bın kat guzel o mavıs gozlerın o dugme burnuna bayılıyorum ama kızın vucudu cok guzel, senın de guzeldı ama baya kılo aldın dıye yaptıgı yoruma ne kadar uzulmustum anlatamam :( Zaten sonra aldatıldım ayrıldık o ayrı ama :) Hee su anki aklım olsa git O nun yanına derdim ama o zaman gozum bır baska kordu ıste :)

Slm kizlar bugün diyetine baslayali 14 gün bitti 55,800 den 52,700 indim sizlere göre biraz yavasim ama olsun yine de veriyorum napalim.hedefim 50 ins bu ayın sonuna kadar veririm.benim sorunum göbeğimle sabah az aksam davul gibi oluyo bı egzersiz varmi bildiginiz göbek için,bide zaydikca sarkıyor göbeğim çok çirkin.

DUKAN kitabın son bölümünde sarkmalar için birkaç egsersiz önermiş. karın, basen , kolların sarkmalarını engelleyici hareketler. Ben biraz denedim toparlıyor gibi.:34::34::34:

Kızlar günaydın;

Sabah kalkar kalkmaz tartıldım ve 3 günde 1.2 kg gitmiş. Ve 3 gündür tuvalete çıkamama ragmen :(

Onu da bugun nereden olursa olsun Istanbulu karıs karıs arayıp yulaf kepegı ve gojı berry kı zaten malatya pazarında varmıs o, bunları bulup alıp halletmeyı dusunuyorum.

Sevgiler.

Kızlarrrr dün sebze günümdü ve çoğunlukla sebze yiyebildim..Ama buna rağmen 400 gr daha gitmiş:66::66::64:
Dün 30 günüm doldu ve neredeyse 6 kilo hiç fena değil di mi :46:
Ama 10 gündür ilginç bir şekilde boşaltımım çok iyi maşallahhhhh...Dün 3-4 kere çıktım:nazar::nazar:
Diyetten önce 2 günde bir filandı...

kızlar sizin adınıza çok seviniyorum.ben bugün başladım sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta(çok cıvıktı sanırım beceremedim) süt ve peynir yedim.light üçgen peynir yedim o da olur mu yanlış mı yaptım acaba?
Öğlen ton balığı ve süt içmeyi düşünüyorum çalıştığım için ilk hafta çok zorlanıcam.ton balığı yersem olur mu?
Birde çalışıp bu diyeti yapanlar nasıl yapıyor bilgi verir misiniz?

Barro 22 gün bittiğinde ben de hala 3 kilodaydım,tartıya çıktığımda ağlayacak gibi oluyordum artık ama 3 günlük atak işe yaradı.Denemediysen sen de dene istersen.Ben 10 günde bir yapmayı düşünüyorum artık 3 gün atak.Diğer günler 1+1 yapıyorum.

ben de 9 nisandan beri sadece 3 kilo verdim ve durdu bakalım bugun 3 günlük atak yapmaya başladım cumartesi sabahı inşallah güzel bir hareket görürüm ekranlarda..yoksa benim de şevkim çoook kırılacak

Barro 22 gün bittiğinde ben de hala 3 kilodaydım,tartıya çıktığımda ağlayacak gibi oluyordum artık ama 3 günlük atak işe yaradı.Denemediysen sen de dene istersen.Ben 10 günde bir yapmayı düşünüyorum artık 3 gün atak.Diğer günler 1+1 yapıyorum.

seyir evresinde atağı da kilo verme durduğunda yapın diyo benim kilo vermem durmuş mu oluyo şimdi hızım bu mudur anlamadım ki şimdi atak yaparım veririm ilerde tıkanınca veremem falan diye korkuyorum atak yapmaktan
goji yiyorum her gün ondan mıdır acaba diye düşünmeye başladım sabahları aç karnına yiyorum ya yoğurda ya süte kepekle karıştırıp gojiyi mi bıraksam ki? çok moralim bozuluyo gerçekten de zaten çoğu kişi 60 a düş yeter artık diyo ama sevgilim 55 e düş sağlık için kilo zararlı diyo kafam karıştı zaten 60a düşsem istediğim şekilde olacağımı da sanmıyorum, yazın dondurma ve çıkacak meyveleri düşündükçe sinirleniyorum yemeden dayanamazsam diye
:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

kızlar sizin adınıza çok seviniyorum.ben bugün başladım sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta(çok cıvıktı sanırım beceremedim) süt ve peynir yedim.light üçgen peynir yedim o da olur mu yanlış mı yaptım acaba?
Öğlen ton balığı ve süt içmeyi düşünüyorum çalıştığım için ilk hafta çok zorlanıcam.ton balığı yersem olur mu?
Birde çalışıp bu diyeti yapanlar nasıl yapıyor bilgi verir misiniz?

ben çalışmıyorum ama istanbuldan kocaeliye okul için gidip geliyorum her gün
açıkcası zorlanıyorum çünkü diyet dışına çıkmamak için kaplumbağa gibi her şeyi sırtımda taşımam gerekiyo evde köfte gibi yemesi güçlük çıkarmayacak şeyler pişiriyorum saklama kabında götürüyorum okula ayran yapıp götürüyorum süt götürüyorum yoğurt götürüyorum krep yapıp okulda yiyorum bazen ama her gün biraz daha üşeniyorum yanımda götürmeye :50:

seyir evresinde atağı da kilo verme durduğunda yapın diyo benim kilo vermem durmuş mu oluyo şimdi hızım bu mudur anlamadım ki şimdi atak yaparım veririm ilerde tıkanınca veremem falan diye korkuyorum atak yapmaktan
goji yiyorum her gün ondan mıdır acaba diye düşünmeye başladım sabahları aç karnına yiyorum ya yoğurda ya süte kepekle karıştırıp gojiyi mi bıraksam ki? çok moralim bozuluyo gerçekten de zaten çoğu kişi 60 a düş yeter artık diyo ama sevgilim 55 e düş sağlık için kilo zararlı diyo kafam karıştı zaten 60a düşsem istediğim şekilde olacağımı da sanmıyorum, yazın dondurma ve çıkacak meyveleri düşündükçe sinirleniyorum yemeden dayanamazsam diye

açıkcası zorlanıyorum çünkü diyet dışına çıkmamak için kaplumbağa gibi her şeyi sırtımda taşımam gerekiyo evde köfte gibi yemesi güçlük çıkarmayacak şeyler pişiriyorum saklama kabında götürüyorum okula ayran yapıp götürüyorum süt götürüyorum yoğurt götürüyorum krep yapıp okulda yiyorum bazen ama her gün biraz daha üşeniyorum yanımda götürmeye :50:
Bugün ilk günüm olduğu için acemilik çekiyorum Ne yemem gerektiği konusunda. bende evde hazırlayıp getireceğim.atak döneminde mı köfte yapıyorsun?

Barro ben 3 günlük atağı,kullandıkça etkisi geçecek birşey,bir koz olarak görmüyorum.Hatta bana kalırsa diyetin mantığında bu var..Diyet zaten protein üzerine kurulu,eklenen diğer gıdalar(sebze vs) vücudumuz düşmesin,vitaminsiz kalmasın diye,diyetten sıkılmayalım daha uzun süre devam edebilelim ve ömür boyu yeme alışkanlığımızı değiştirmiş olalım diye varlar.Bir de herkes kendi vücudunu seni hiç görmemiş bir doktordan daha iyi bilir.Örneğin 1+1 ya da 5+5 ler dukanın önerileri ama biz bazı şeyleri kendimizde uygulayarak daha iyi sonuçlar alabiliriz belki de..2+2,3+3 ve hatta benim yapmayı düşündüğüm 3 gün protein+2 gün sebze gibi..Ama tabii bunlar benim düşüncelerim,yanlış olabilirler...Yani ne doktorum ne birşey..Ama gördüm ki tekrar atak yaptıktan sonra kilolar sebze günlerinde bile gidiyor,bu şekilde bunu tekrarlamaya karar verdim...Yani atak günlerini seyir dönemimden çıkartmayı düşünmüyorum..Ama tabii kendimi kötü hissedersem ,halsiz kalırsam ya vazgeçerim ya da vitamin kullanırım..Bu arada goji berry her sabah ben de yiyorum 1 kaşık.üzerine de su içiyorum..bence diyete olumlu etkisi var.vitamin olarak ve bağırsaklar için...ondan değildir yani..vücudunun bir kırılma noktası var ve o an yakında merak etme...seyir döneminde hiç kilo verememiş,aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum:61:
ha bir de bol bol bitki çayları içmeni tavsiye ederim.Yeşilçay,rezene,biberiye,papatya,kiraz sapı,adaçayı,tarhun vs vs..kayısılı doğadan form...
Goji berry ve bunlar sayesinde günde 3-4 kere çıkmaya başladım..Bir de acı biber turşusu yemeye çalışıyorum..çoook işe yarıyor..Basur ya da mide rahatsızlıkları olmayana tavsiye ederim...

Bugün ilk günüm olduğu için acemilik çekiyorum Ne yemem gerektiği konusunda. bende evde hazırlayıp getireceğim.atak döneminde mı köfte yapıyorsun?

evet tabi atakta köfte yapabilirsin içine baharat, kepek ve yumurta katıp köfte yapıyorum ben tavuk, dana, hindi zaten dukan diyetiyle et yemeklerinde ustalaşıyoruz ister istemez :1::1::1:

Barro ben 3 günlük atağı,kullandıkça etkisi geçecek birşey,bir koz olarak görmüyorum.Hatta bana kalırsa diyetin mantığında bu var..Diyet zaten protein üzerine kurulu,eklenen diğer gıdalar(sebze vs) vücudumuz düşmesin,vitaminsiz kalmasın diye,diyetten sıkılmayalım daha uzun süre devam edebilelim ve ömür boyu yeme alışkanlığımızı değiştirmiş olalım diye varlar.Bir de herkes kendi vücudunu seni hiç görmemiş bir doktordan daha iyi bilir.Örneğin 1+1 ya da 5+5 ler dukanın önerileri ama biz bazı şeyleri kendimizde uygulayarak daha iyi sonuçlar alabiliriz belki de..2+2,3+3 ve hatta benim yapmayı düşündüğüm 3 gün protein+2 gün sebze gibi..Ama tabii bunlar benim düşüncelerim,yanlış olabilirler...Yani ne doktorum ne birşey..Ama gördüm ki tekrar atak yaptıktan sonra kilolar sebze günlerinde bile gidiyor,bu şekilde bunu tekrarlamaya karar verdim...Yani atak günlerini seyir dönemimden çıkartmayı düşünmüyorum..Ama tabii kendimi kötü hissedersem ,halsiz kalırsam ya vazgeçerim ya da vitamin kullanırım..Bu arada goji berry her sabah ben de yiyorum 1 kaşık.üzerine de su içiyorum..bence diyete olumlu etkisi var.vitamin olarak ve bağırsaklar için...ondan değildir yani..vücudunun bir kırılma noktası var ve o an yakında merak etme...seyir döneminde hiç kilo verememiş,aynı şeyleri yaşayan biri olarak söylüyorum:61:
ha bir de bol bol bitki çayları içmeni tavsiye ederim.Yeşilçay,rezene,biberiye,papatya,kiraz sapı,adaçayı,tarhun vs vs..kayısılı doğadan form...
Goji berry ve bunlar sayesinde günde 3-4 kere çıkmaya başladım..Bir de acı biber turşusu yemeye çalışıyorum..çoook işe yarıyor..Basur ya da mide rahatsızlıkları olmayana tavsiye ederim...

yeşilçay arada içiyorum kayısılı çayı bende içtim bi süre ama içinde sinameki var o yüzden bıraktım içmeyi adaçayı içiyorum bazen ama okuldayım bütün gün genelde o yüzden süt ve su dışında pek bi şey içtiğim söylenemez bugün bende atak yapmaya başlayayım o zaman yoksa yaza zaten kesin bozarım dondurma canavarı olarak :1:
teşekkür ederim moralimi düzelttin :69:

evet tabi atakta köfte yapabilirsin içine baharat, kepek ve yumurta katıp köfte yapıyorum ben tavuk, dana, hindi zaten dukan diyetiyle et yemeklerinde ustalaşıyoruz ister istemez :1::1::1:

yeşilçay arada içiyorum kayısılı çayı bende içtim bi süre ama içinde sinameki var o yüzden bıraktım içmeyi adaçayı içiyorum bazen ama okuldayım bütün gün genelde o yüzden süt ve su dışında pek bi şey içtiğim söylenemez bugün bende atak yapmaya başlayayım o zaman yoksa yaza zaten kesin bozarım dondurma canavarı olarak :1:
teşekkür ederim moralimi düzelttin :69:

Evet form çayını ben de 2 günde bir içiyorum.Diğerlerinden her gün içiyorum.Hatta gündüz işe gelirken bir karışım yaptım bu saydıklarımdan doldurdum bir poşete,burada büyük bir bardakta demleyip içiyorum.Bir de gece içiyorum..Çok yemek yediysem yemeklerden sonra içiyorum.
Rica ederim inşallah benden daha da hızlı devam edersin.Çünkü ben çok hızlı verenlerden sayılmam..Light pudingsiz,keksiz hafta geçirmiyorum mesela...benim de en büyük derdim karpuzsuz ne yapacağımmm:14:

Evet form çayını ben de 2 günde bir içiyorum.Diğerlerinden her gün içiyorum.Hatta gündüz işe gelirken bir karışım yaptım bu saydıklarımdan doldurdum bir poşete,burada büyük bir bardakta demleyip içiyorum.Bir de gece içiyorum..Çok yemek yediysem yemeklerden sonra içiyorum.
Rica ederim inşallah benden daha da hızlı devam edersin.Çünkü ben çok hızlı verenlerden sayılmam..Light pudingsiz,keksiz hafta geçirmiyorum mesela...benim de en büyük derdim karpuzsuz ne yapacağımmm:14:

ben hiç çıkmadım diyet dışına işte bi tek protein gününde sebzeli salata yedim o kadar yaptığım yani :44:
birebir uyduğumdan veremiyorum heralde :60:
meyvelere kadar güçlendirmeye geçeriz umarım zaten karpuz şimdi güzel değil daha var :51:

Benim iş yerimde yemek çıkıyor.sebze günlerimde etli sebze yemeklerine rast geliyorsam yiyorum.bazen tavuk,balık,köfte gibi sadece et çıkıyor.Onları yiyorum.yanımda light yoğurt götürüyorum ondan yiyorum.yemekte hiçbirşey uymazsa etraftan kendime tavuk şiş,köfte,döner,adana,urfa,biftek vs. söylüyorum.Köfte ve kepaplar dışarıda yağlı etlerden yapılıyor tabii ki ama ben yiyorum.sen yapabiliyorsan diğerlerini tercih et ve köfte istediyse canın kendin yap getir...Yanlarına maydanoz,dere otu,salatalık turşusu yiyebilirsin.(ben acı biber turşusu ve bazı acı soslardan da yiyorum) ,çok yağlı olmayan soslar...Ayran içiyorum hemen her öğünde...Ayranı sulandırıp içiyorum light yapmak için..Evde yulaf ezmesiyle kek yapıp getiriyorum ara öğünlerde nescafeyle yiyorum..Bir de tavuk suyu çorba,yayla çorbası gibi çorbalar yapmanı tavsiye ederim özellikle atakta bağırsakları çalıştırmak için daha iyi oluyor...sebze günlerinde zaten çok rahatlayacaksın..Bir sürü tarif var ortalıklarda..Aramıza hoşgeldin :3:

Back