kızlar sizinle dün başıma gelen çok güzel bir olayı paylaşmak istiyorum.dün sabah okula gitmek için hazırlanıyordum sabahın köründe uyandım ve gardrobumdan elime gelen ilk kotu uykulu uykulu öylece üstüme geçirdim...elimi düğmemi kapatmak için kotuma bir attım ki ne göreyim düğme zaten kapalıymış ve ben kotu öle rahatlıkla giyebilmişimtabi hemen açıldım aa üstüme ne giysem diye.geçen sonbahar aldığım ve eşimin istersen L beden al simitler çok çıkıyor dediği halde ben hayır M beden alcam ve biraz zayıflayıp rahatlıkla giyerim dediğim bluzumu giydim birazcık geniş geldi.akşam eşim beni gördüğünde aslında böle olacağını bilseydim S beden alman için ısrar ederdim dedi o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok mutluyum çook
cokk tebrık ederım canım :)
ya bu kilo oyle birşey ki bazı ınsanlar tarafından yapılan avutucu sozlerın aksıne kılo kımseye yakısmıyor ısteee.
hele erkek arkadasımın agzından bır kız ıle ılgılı; aa senın yuzun ondan bın kat guzel o mavıs gozlerın o dugme burnuna bayılıyorum ama kızın vucudu cok guzel, senın de guzeldı ama baya kılo aldın dıye yaptıgı yoruma ne kadar uzulmustum anlatamam Zaten sonra aldatıldım ayrıldık o ayrı ama :) Hee su anki aklım olsa git O nun yanına derdim ama o zaman gozum bır baska kordu ıste :)