Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

benim zaafim kiraz ona kadar daha çok var gerçi..ya ben bi vereyim meyvesiz de geçse olur bu yaz napiim..
ama yeşil erikler tatlanmadan sebze gününde yemegi düşünebilirim, salatalıktan ne farkı var :)

slm valla ben 2 ay sonra gelıcem ızmıre olmazsa ben alıyım arkadastan ızmıre getıreyım ne kadar alcaksan bende kendım ıcın ıstıyorum ve ayrıyeten bulgarıstana gıden arkadastanda sıparısımı verdım bulursan al 3 4 paket dıye

merhaba...
kızmet ise arkadaşım ile bu diyete pazartesi paşlamayı düşünüyoruz.
benim aklım tamamen yattı aslında onunda yattı ama ne kadar kilo verildiğini
veren kimseyi tanıyıp tanımadığımı soruyor. şahsen tanımıyorum ama sizin veridiğiniz kiloları
okutmak istiyorum...
kim ne kadar kilo verdi yazarmıyız aca :93:

ben 15 gunde 4 kılo verdım

Ben 30 günde 5,5 kilo.Kilo göstergelerine de bakabilirsin kişilerin..Daha önceki yorumları da okursanız herkes hergün yazıyor aslında.

Çok teşekkür ederim tavsiyelerin için anladığım kadarıyla sen bu diyeti dolu dolu yapıyorsun süper valla:)bende az önce yemekcimızle konuştum sen al malzemeleri ben yaparım sana dedi çok Sevindim çünkü bu koşulda gidersem bırakabilirdim.öğle yarın kutu ton balık ve süt içtim hepsini bitiremedim Ama şimdi tehlike canları çalıyor sanırım:)geri kalan ton baliginida yersem kural dışına çıkmış olurmuyum?

Bildiğim kadarıyla ton balığı da acil durum yemeği benim dışarıdan yediğim kebap ve köfteler gibi.
Yağlı olduğu için pek önerilmiyor..Light olandan ye bence yine de..Kendine çok eziyet etme bence çok acıktıysan ye,akşam yemeğinle dengeleyebilirsin .Ayrıca normal şartlarda yarım kutuyla doymaman doğal tabi..

Light ton balığı yiyorum ben ama aman dikkat diyorum , dün ton balığı ve yanında ayran tükettim ve zehirlendim.. İçim dışıma çıktı.. Konserve balık ile süt ürünü yanyana risk oluşturuyor

İleri sayfaları henüz okumadım ama yeni okuyan veya adres veren olduysa da kaçıranlar için bende adres vereyim...
ANKARA için yulaf kepeği bulabileceğiniz yer ( sanırım diğer illere kargo da yapabiliyorlar) Fitiz diyet market ( google dana rama yapabilirsiniz internet sitesi de var ) tunalı da oradan bulabilirsin başka ürünler de var organik light diabetik v.s ( fiyat 6 veya 6.5 tu 400 g.)

İleri sayfaları henüz okumadım ama yeni okuyan veya adres veren olduysa da kaçıranlar için ben de adres vereyim...
ANKARA için yulaf kepeği bulabileceğiniz yer ( sanırım diğer illere kargo da yapabiliyorlar) Fitiz diyet market ( google dana rama yapabilirsiniz internet sitesi de var ) tunalı da oradan bulabilirsin başka ürünler de var organik light diabetik v.s ( fiyat 6 veya 6.5 tu 400 g.)

ben bir ayda 8 kg(vermem gereken kg 40

boyum 1.54 ama kiloyu belli etmez vücudum hiç tamamen sindirmiş durumda bütün etleri
artık bu hızla ben kaç ayda verirsem ...

canım çook teşekkür ederim çookben mayıs 20 gibi güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum ve şimdiye kadar hep yulaf ezmesi kullandım ama güçlendirmede zaten yeterince karbonhidrat alacağımız için saf yulaf kepeği kullanıp ordan karbonhidrat almiim bari.ben 4 paket(sanırım 1 kg'a denk geliyor istiyorum)hatta 3 ay sonra gelecek bile olsan çok memnun olurum inan ki.minnettar kalırım:54(bu durumu az önce eşime anlattım ve nasıl bir siteymiş öyle valla böyle dayanışmayı hiçbir yerde bulamazsın ne güzel diyerek şaşkınlıkla dinledi beni ve sonra'siz kadınlar isterseniz dünyayı bile yerinden oynatabilirsiniz yeter ki isteyin'dedi valla ne yalan söyliim gurumu okşadı
ilgin için tekrar tekrar teşekkürler
sevgiler...

Son düzenleme:
İştahım bu aralar çok açıldı nedenini bilmiyorum ama ne yapmam lazım...Zaten takıldım kaldım.....

bence takılıp kalmanın nedeni iştahının artması ammma iştahının artış nedeni de kilonun takılmış olması ama bu kısır döngüyü bir noktada kırmak gerekiyor.iştahın artmış olsa da karar verip birazcık dişini sıkınca hemencecik kilolar düşmeye başlicak ve sen motive olduğun için iştahın azalacak ve böylece yeni bir döngü başlamış olacakve sen istediğin kiloya ulaşacaksın yeni döngünün kırıldığı nokta da bu olacak

çok teşekkür ederim.
umarım hepimiz en kısa sürede kilolarımızdan kurtulur ve kimin ne dediğine bakmaksızın kendi mutlu olduğumuz kiloda mutlu mesut yaşarız.inşallah

barrocum goji berry'e kilonuzun takıldığı dönemlerde ara verin diye yazıyormuş dukan'ın sitesinde.Beni de ssoleil uyarmıştı sağolsun.Bence sen de 1 hafta kadar ara ver sporu arttır.bir de böle dene belki işe yarar

Son düzenleme:

bugün yemedim goji spor da leslie yapıyorum 2 mil onu da gerçi aksatıyorum kaç gündür yapmıyorum ama yorgun olmayı bahane edip uff üşengeçlikten mi veremiyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…