Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kizlaaar biliyorum kilo bildirimi dundu ama bugun eksi gorunce dayanamadim, paylasmak istedimmm :)

baslangic tarihi: 12 ocak
baslangic kilo: 77.5 kg
hedef: 58 kg
simdiki kilo: 71 kg

herkese bol eksili gunleeeeer :)

arkadaşlar günaydın size birşey anlatayım :KK1: bugün kuzenim bana ne dese beğenirsiniz, tabi kendisi geçen sen 87 kiloyken bu sene 55 kg oldu ya konuşma hakkını buluyor kendinde :KK1: bende diyetteyim inşallah istediğim kg verebilirim dedim aynen şöyle söyledi bana boşuna uğraşma sen kilo veremezsinki her gördüğümde yiyorsun. allahımmm sinir oldum sanki ben her dk yiyen bi insanmışım gibi eşimde ben senin yerinde olsam inadına veririm bu kiloları dedi ama strese girdim valla 2 kat stres yaptım kendimee :S

kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsuunn:KK70::KK70:
anlamadım canım ya kırmızı sarısı mı :26:
kedim demin bana tırmanırken koca göbegime tırnagını takıp kanattı .ama bilmeden yaptı sokakta buldugum kedim kilo vermeme sebep olucaksa varsın göbegimi tırmalasın:KK1:
benim de ked,m var akşamları sizle konuşurken kucama yatar gel göbişime yatta ısından erisin diyom :KK52::KK52:sanki ayaklı kalorifer her daim sıcacıktır. ben uzanınca da totoma yatar biliyo hayvan yumuşak yerleri :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
arkadaşlar günaydın size birşey anlatayım :KK1: bugün kuzenim bana ne dese beğenirsiniz, tabi kendisi geçen sen 87 kiloyken bu sene 55 kg oldu ya konuşma hakkını buluyor kendinde :KK1: bende diyetteyim inşallah istediğim kg verebilirim dedim aynen şöyle söyledi bana boşuna uğraşma sen kilo veremezsinki her gördüğümde yiyorsun. allahımmm sinir oldum sanki ben her dk yiyen bi insanmışım gibi eşimde ben senin yerinde olsam inadına veririm bu kiloları dedi ama strese girdim valla 2 kat stres yaptım kendimee :S
ay boşver canım etraf lüzümsyz insan dolu. ne yani kiloluyuz diye hiç birşey yemeyecek miyiz:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
tabi biz bitkiyiz ya fotosentezle besleneceğiz

benim erkek arkımda hep sen yapamazsın diyet bozarsın diyordu.... ve ben bununla daha çok hırslandım:)
hemde stres yapmadaan sadece tatlı bir hırs:)
baktıki zayıflıyorum ve çok kararlıyım dün bana sen verirsin yaa diyoor:KK70::KK70: taktik değiştirdi diyeti bırakmam içinn:KK70::d

anlamadım canım ya kırmızı sarısı mı :26:

benim de ked,m var akşamları sizle konuşurken kucama yatar gel göbişime yatta ısından erisin diyom :KK52::KK52:sanki ayaklı kalorifer her daim sıcacıktır. ben uzanınca da totoma yatar biliyo hayvan yumuşak yerleri :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

ay boşver canım etraf lüzümsyz insan dolu. ne yani kiloluyuz diye hiç birşey yemeyecek miyiz:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
tabi biz bitkiyiz ya fotosentezle besleneceğiz

sorma valla kendini kleopatra sanıyorr bide kendisi 30 kg verdi ya sanki bi kendisi zayıfladı dünyada :KK47:

benim erkek arkımda hep sen yapamazsın diyet bozarsın diyordu.... ve ben bununla daha çok hırslandım:)
hemde stres yapmadaan sadece tatlı bir hırs:)
baktıki zayıflıyorum ve çok kararlıyım dün bana sen verirsin yaa diyoor:KK70::KK70: taktik değiştirdi diyeti bırakmam içinn:KK70::d

vallahi vereceğiz kızlar bu kiloları :KK52: azimli davranıp çıkacam karşısına bak nasıl zayıflanırmış dicem :KK1:

Bazı insanlar tek "başaran" knedileri olmak ister! Başarma ihtimali olan herkesi de demoralize eder! Sakın takma!

arkadaşlar çok kötüyüm.(çok şiddetli bir tonsilit geçiriyorum.doktor rapor dedi almadım o derece yani)az önce dukan amcama ihanet edip bir küçük muz yedim valla.ama enerjiye ihtiyacım vardı.öğlen 3ten beri yattığım halde parmak oynatacak halim yok.ya kızlar ben ayın 6sında diyete başladım.o gün regl oldum ve şiddetli bir bel ağrısı aynı zamanda başladı.o gün okulda nöbetçiydim.hepsi bir araya geldi bel ağrısı ondan dedim ama herşey bitti bel ağrısı bitmedi.sol bacağımın üstünde kalan bel bölgem her geçen gün şiddetlenerek ağrıyor.diyetle bir alakası yoktur di mi?bu arada asıl konumuza dönersek herkese tavsiye ettiğim arnavut biberi turşusu ilk defa bende işe yaramadı.(ılık su hiç yaramasada hergün içiyorum) dün akşam yemiştim sp günümdeyim diye.normalde sabaha çıkmam gerekirken az önce zorla ve çok az yapabildim ayıptır söylemesi.bu şekilde zaten kilo verilmezki.bugün tam 1haftasını doldurduğum seyir döneminde sadece 2kez wc'ye gidebildim.buna bir çözüm bulmak lazım ama görüyorum ki hepimiz bir kısır döngü içindeyiz:KK43:((

tekrar söyliyim ben . Tek care goji berry en azindan benim icin. Zaten dukan amca da hem WC sorununa hemde kilo vermeye yardimci olarak izinli tek meyve goji berry i öneriyor. Hem tadi da cok güzel. Yesil cayin icine atip yiyorum bazen.

valla günlerdir sekersiz sütsüz kahve iciyodum, bu aksam demledim cayimi, attim tatlandiricimi iciyorum, ayy tatli geldi biliyor musunuz ?
8. günde bu kadar mi etkiliyor, ne ekmek ariyorum, ne tatli...
bir aksam nutella istemisti canim sicak süt ictim, kesti nutella krizimi...

Kizlar bal yasak mi bu diette ? recel, marmelat yasakta. acaba bal da yasak mi ? sonucta dogal bir ürün ama bilemedim :44::44::44:

bal kesinlikle yasak asla hataya düsmeyin. ayrica bu goji berry den marmelat yapiliyor. facebook dukan sayfasinda tarifler var.

minasofie atakta dukannella yenebiliyormu? kitabı okuma fırsatım olmuyor bebeğimden :KK43:

atakta tatlandiricili ve süttozu iceren seyler pek önerilmiyor maalesef. duraklamaya sebep oldugu icin. hem zaten kisa bir süre atak süresi azcik dayaniverin canim :KK34:

uff yaaa o zaman 2 gün boşa mı gitti:KK43:biyer vardı gelicek dediydi oraya bakıyım tekrar.bide bu yem satan yerlerde olmazmiki yaa ne bulunmaz şey.ben bunu alırken adama kepek olucak dedim bu kepek unu dedim adam bana veriyorum hep dedi bende hiç almamakdansa alayım dedim napıyım kullanmayım barii

evet canim yulaf unu apayri birsey emegine yazik etme. yulaf kepegi artik heryerde satiliyor bildigim kadari ile türkiyede
.

arkadaşlar bu diyeti ben daha önce yaptım ve 1. ay 7 kg, 2. ay 2 kg ve sonraki ayda kilo sabit, 4 aydan sonra kilo alımı başladı bence kesinlikle yapmamalısınız. be n diyetisyene gittim ve dr bana vücudun şu an kilo vermeye çok dirençli dedi ve dediği gibi de 4 aydır hiç veremiyorum 1 kilo alıp verme sadece o kadar.. vücudunuzu resmen tehdit eden bir diyet bu..

kan değerlerinize baktırdınız mı bu diyet PROTEİN EKSİĞİ OLANLARDA ÇOK ETKİLİ!!!!!

cogu arkadasim cevap verme geregi bile duymamis size hakli olarak. Ben yine de vereyim bu diyete tam anlamiyla uyan hic kimse asla kilo alimi yasamamis. Alanlar ise sizin gibi tam olarak uymayanlar ve güclendirme evresini dogru olarak yapmayanlar. Bence sizin baska problemlerden dolayi probleminiz olmus. Lütfen dogru bilmeden emek verenlerinde moralini bozmayin.

evet çünkü uzun bir süre(4 yıl)hiç diyet yapmadım hamilelik ve sonrasında birden kilo almam hızlandı tabi sebebi yine ben hep abur cubur..

İŞ AZ YEMEKTE BİTİYOR.. ŞU DİYET BU DİYET DEMEKLE OLMUYOR.. PİERRE DUKAN FRANSIZ BİR KİŞİ..VE O TOPLUMUN FİZYOLOJİK YAPISIYLA BİZİM ARAMIZDA DA ÇOK YAPI FARKLILIKLARI VAR

Bizde izinli yiyeceklerden kendimize Türk yapisina uyarlamaya calisiyoruz ve de basarili oluyoruz bu konuda. Uyariniz icin tesekkürler.

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım,size birşey sormak istiyorum tecrübelerinize göre 3 ayda kaç kilo verebilirim.

Bünyeye göre degisir. Yeterki kararli olun yarida birakmayin. Ama normali ayda 4 kilodur. Tabii ilk evrede yani atakda hemen 4 kilo atanar da var ben gibi :KK1: ama benim vermem gerekene kilom fazla oldugu icin ilk evrede fazla verdim.

kuzucum dukanellada proteinli günler için yasaklı bişey yokki yasak olmamalı bence... mantık yürütüyorum şu an... bence fazla olmamak kaydıyla tüketilebilir... sitede tarif altında her evre detayı var arkadaşlar... abartmamak kaydıyla lütfen...

haklisin yarim aslinda izinli yiyeceklerden dukanella. ama yine de cok cok kriz gelmedigi sürece tüketilmese ii olur benim fikrim.

Günaydın arkadaşlar..
kaçamaksız hatasız 2.günlük atak evremi bitirdim. sonuç; -1.6 kg

dün öğleden sonra inanılmaz baş ağrısı tuttu gece uyuyamadım başımın ağrısından ve şuanda da aynı devam ediyor..

bugün seyir evremin 1.günü :) şükür sebzelerle buluşucam :KK56:

tebrikler canim bas agrisi cok cok normal bol su icerek azaltiyoruz braz

:) ayy bn deliriyim miii???

salı oldu bugün cuma halaa aynı kilodayım beeen ama:KK43: yazık değil mii???
zaten bir avuç yiyorum onu mu azaltıyım ne yapım :KK43:

günde 40 dk yürüyüş yetmiyorr.... ben bundan sonra evde spora devam etmeliyim bu böyle olmıcak sanırıımm:KK43:((

hooş durması için 2 önemli sebebim var... 1 reglim yaklaşıooo 2 kabızlık sorunum...

ama yinede canımı sıktı biraz bu sabah:KK43:

yilmak yok devam. biraz daha sabir. goji berry yi de denedin mi ? mutlaka dene. daha sonra cevabi yaz bize. :KK34:

kızlar selammm, nabersiniz..

yürüyüş yapın kızlar, yürüyüş yapmazsam tartım hiç oynamıyor, eğer yaparsam sabah -200/300 gr görüyorum..

çok tembel olduğum için hergün yapamıyorum ama yapmaya çalışacağım..
dünde sormuştum ama cevaplayan olmadı, 3-4 gündür midem çok yanıyor, sizdede oluyormu?

mide yanmasi ben bu diyete basladigimdan beri hic yasmadim eskiden börekler corekler pastalar mide yanmasindan mahvolurdum ama simdi hic yasamiyorum bence senin ki yediklerinden degil tamamen stres ten cünkü bu diyette mideye yanma yapacak birsey yok.

kizlar 2 aydir bu diyeti yapan pardon saglikli beslenen :KK1: ve internette delii gibi arastirma yapip nerdeyse hatim indiren ben size yardimci olmaya calisiyorum. Bu yüzden de cok alinti oldu kusura bakmayin.

benim yaavas verdigime bakmayin ben bir ay Tr deydim biraz kacamak yaptim. ama kendi evimde cok rahat uyguluyorum ve benimde hayalim yazin beyaz pantolon giyebilmek :KK1:

tekrar söyliyim ben . Tek care goji berry en azindan benim icin. Zaten dukan amca da hem WC sorununa hemde kilo vermeye yardimci olarak izinli tek meyve goji berry i öneriyor. Hem tadi da cok güzel. Yesil cayin icine atip yiyorum bazen.

bal kesinlikle yasak asla hataya düsmeyin. ayrica bu goji berry den marmelat yapiliyor. facebook dukan sayfasinda tarifler var.

atakta tatlandiricili ve süttozu iceren seyler pek önerilmiyor maalesef. duraklamaya sebep oldugu icin. hem zaten kisa bir süre atak süresi azcik dayaniverin canim :KK34:

evet canim yulaf unu apayri birsey emegine yazik etme. yulaf kepegi artik heryerde satiliyor bildigim kadari ile türkiyede
.

cogu arkadasim cevap verme geregi bile duymamis size hakli olarak. Ben yine de vereyim bu diyete tam anlamiyla uyan hic kimse asla kilo alimi yasamamis. Alanlar ise sizin gibi tam olarak uymayanlar ve güclendirme evresini dogru olarak yapmayanlar. Bence sizin baska problemlerden dolayi probleminiz olmus. Lütfen dogru bilmeden emek verenlerinde moralini bozmayin.

Bizde izinli yiyeceklerden kendimize Türk yapisina uyarlamaya calisiyoruz ve de basarili oluyoruz bu konuda. Uyariniz icin tesekkürler.

Bünyeye göre degisir. Yeterki kararli olun yarida birakmayin. Ama normali ayda 4 kilodur. Tabii ilk evrede yani atakda hemen 4 kilo atanar da var ben gibi :KK1: ama benim vermem gerekene kilom fazla oldugu icin ilk evrede fazla verdim.

haklisin yarim aslinda izinli yiyeceklerden dukanella. ama yine de cok cok kriz gelmedigi sürece tüketilmese ii olur benim fikrim.

yilmak yok devam. biraz daha sabir. goji berry yi de denedin mi ? mutlaka dene. daha sonra cevabi yaz bize. :KK34:

mide yanmasi ben bu diyete basladigimdan beri hic yasmadim eskiden börekler corekler pastalar mide yanmasindan mahvolurdum ama simdi hic yasamiyorum bence senin ki yediklerinden degil tamamen stres ten cünkü bu diyette mideye yanma yapacak birsey yok.

kizlar 2 aydir bu diyeti yapan pardon saglikli beslenen :KK1: ve internette delii gibi arastirma yapip nerdeyse hatim indiren ben size yardimci olmaya calisiyorum. Bu yüzden de cok alinti oldu kusura bakmayin.

benim yaavas verdigime bakmayin ben bir ay Tr deydim biraz kacamak yaptim. ama kendi evimde cok rahat uyguluyorum ve benimde hayalim yazin beyaz pantolon giyebilmek :KK1:

2 aydırmı bu diyeti yapıyorsun canım 10 kg verdin galiba aslında benimde hedefim 2 ayda 10 kg vermek başarabilirmiyim acaba ?

.

canım gojibery bulamıyorum:KK43:
nerden alabilirim:KK43:

2 aydırmı bu diyeti yapıyorsun canım 10 kg verdin galiba aslında benimde hedefim 2 ayda 10 kg vermek başarabilirmiyim acaba ?

kesinlikle verirsin tabii vermeni engelleyecek herhangi bir saglik problemin yoksa troid , hormon dengesizligi vesaire gibi. eger varsa da yilma mutlaka verirsin belki yavas verirsin ama verirsin. mutlaka testlerini yaptir ve basla.

canlarim facebook kuklaniyorsaniz mutlaka arkadasimiz simla nin sayfasini " dukan diyetleri " ni ziyaret edin.

TR de goji berry bulmak zor biraz sanirim ama ionternetten alisveris yapma sansiniz varsa hemen link vereyim?

kesinlikle verirsin tabii vermeni engelleyecek herhangi bir saglik problemin yoksa troid , hormon dengesizligi vesaire gibi. eger varsa da yilma mutlaka verirsin belki yavas verirsin ama verirsin. mutlaka testlerini yaptir ve basla.

herhangi bi problemim yok şükür canım nisana kadar en azından 7 8 kg vereyim istiyorum inşallahh :KK1: söylemiştim bilmem biliyomusun kaynımın nişanı var ona böyle gitmek istemiyorumm :KK1:

canlarim facebook kuklaniyorsaniz mutlaka arkadasimiz simla nin sayfasini " dukan diyetleri " ni ziyaret edin.

TR de goji berry bulmak zor biraz sanirim ama ionternetten alisveris yapma sansiniz varsa hemen link vereyim?

canım link verirsen çok sevinirim:)
hani evde alıp saksıda yetiştirilirmi diye bakmaya başladım:KK70::KK70:

merhaba dukanın fıstıkları:21: ben bugün +500le uyandım ama bugün reglim başladı neyseki içim rahatladı o yüzdenmiş :KK9: sonunda tatlandırıcı buldum ama canderel marka,içindekilere baktım aspartam asefultamk var bunlarda serbest diye bılıyorum,burada hiç bi eczanede splenda toz olarak yok maalesef,çok garip biyer zaten türkiyede zor bulunan şeyler burda bakkalda var mesela light meyveli yoğurt :KK70: ama en basit şeyi kolay kolay bulamıyosunuz ilk geldiğimde 1 ay makarna süzeceği daha uzun sürede sarımsak ezici bulamamıştım :KK9: tatlı krizleri başlamadan dukatella yapıyım kendime :KK56:

kizlaaar bi sorum olacak, gogus sarkmasina karsi yaptiginiz egzersizler varsa burda paylasir misiniz? sanki biraz formlarini kaybettiler gibi geliyor bana, ona uygun bir egzersiz ariyorummm.

herkese kolay gelsin

herhangi bi problemim yok şükür canım nisana kadar en azından 7 8 kg vereyim istiyorum inşallahh :KK1: söylemiştim bilmem biliyomusun kaynımın nişanı var ona böyle gitmek istemiyorumm :KK1:

evet okumustum ama biran önce basla :))

canım link verirsen çok sevinirim:)
hani evde alıp saksıda yetiştirilirmi diye bakmaya başladım:KK70::KK70:

.0(226)812 92 62 bu numarayi bi arayip bilgi sorabilirmisin canim? facebook sayfasindan buldum alanlar varmis. belki birkac kisi birlikte alirsaniz indirimli olur size mesela 1 kiloyu bölüsmek gibi.

bir de gurmenet sayfasinda bulabilrsin. ama tam linki özelden atayim

ayy tam baş belası tipler hepimiz cevresinde en az 1 kişi vardır böyle motivasyon bozucu.geçen sene 2 ayda yaklaşık 10 kg verdim herkes bayıla bayıla takdir ederken en yakın akrabalar hala laf sokuşturuyodu hala şişkoymuşum gibi ki ben small giymeye başlamıştım :KK1: yani böyle insanlar sana stres sıkıntı değil hırs versin,daha da için rahat olsun çünkü biliyoruz ki bu diyet sayesinde hepimiz incecik olucaz er ya da geç bu olucak oyüzden boşver sen şimdi ona he he de,içinden de bi kaç ay sonra görüşücez diye düşün:KK8:

X