• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

yulaf kepeğinden kasıt dukanınkiyle birebir aynı olması değil de sadece yulaf kepeği olmasıysa şayet kadıköyde aktarda gördüm ben bu hafta sonu yerini de hatırladığım kadarıyla anlatırım ama dukanın kepeğinden değil yani o

Canım aynen oyle; yulaf kepegı olsun yeter kı :) hanı su herkesın bahsettıgı guzel guzel krepler yaptıgı :)

Canım aynen oyle; yulaf kepegı olsun yeter kı :) hanı su herkesın bahsettıgı guzel guzel krepler yaptıgı :)

vallahi ondan ne derece güzel şeyler çıkar bilemiyorum bana yulaf ezmesiyle samansı kabukları karıştırmışlar gibi geldi görüntüden alakası yok yani dukan kepeğiyle ama yeri
kadıköyde balıkçıların olduğu sokağın paralelinde akmarın üst tarafında yani balıkçılarla sahafların arasında kalan sokakta aktar, eyüp sabri tuncerle aynı hizada zaten orada varsa bi çok aktarda vardır kadıköyde muhtemelen

vallahi ondan ne derece güzel şeyler çıkar bilemiyorum bana yulaf ezmesiyle samansı kabukları karıştırmışlar gibi geldi görüntüden alakası yok yani dukan kepeğiyle ama yeri
kadıköyde balıkçıların olduğu sokağın paralelinde akmarın üst tarafında yani balıkçılarla sahafların arasında kalan sokakta aktar, eyüp sabri tuncerle aynı hizada zaten orada varsa bi çok aktarda vardır kadıköyde muhtemelen

canım cok tesekkur ederim, ya valla dukanın sıtesınden getırteyım dedım ama sanırım turkıyeye kargo yok bılemıyorum ya da ben bulamadım :(

burdakı kızlar bırkac yerden bulduklarını yazmıs ve onunla yaptıkları krepın cok guzel oldugunu ama ben bulamadım ıste :(

Halsizlik hissetmenizin nedeni vitamin mineral eksikliği değil çünkü birkaç günde herhangi bir eksiklik yaşanmaz vücut depolardan karşılar. halsizliğin nedeni karbonhidrat almamak...dietin ilk günlerinde bu şekilde şikayetlerin olması çok normal..ancak vücut sonrasında buna adapte olur..vitamin takviyeleri mutlaka tahlil yapıldıktan sonra kullanılmalı çünkü vitamin eksikliği gibi vitamin fazlalığı da sorun oluşturabilir.ancak uzun süreli bu diyeti yapanlar ve kaçamak yapmadan yapanlar bir süre sonra eksiklik hissedebilir.vitamin ve mineral takviyesinin diyete zararı olmadığı gibi desteği de vardır.çünkü vitamin ve mineraller kombine çalışır herhangi bir eksiklikte metabolizma yavaşlar ve kilo verimi durur.B12 kapsülü alınması ancak dr tavsiyesi ile alınmalı ezbere alınmaz çünkü yeterince hayvansal gıda alıyorsunuz dolayısıyla muhtemelen bu vitaminde bi eksiklik yaşanmaz ancak C vit alınabilir.hem C vit. özellikle yağ yakımında büyük role sahip ancak tabiki dozu aşmadan..

Kurt üzümü c vitamini için çözüm olabilirmi.ben kullanıyorum oldukca yararlı gibi

Kızlar, güçlendirme evresi iyi gidiyor, ben güçlendirme evresine harfi harfine uyuyorum diyemem. 3 gün geçti, henüz kilo almadım. Üstelik güçlendirme evresindeki ilk gününde ödül yemeğimi yedim. Pizza ve çikolatalı pasta. :) Yine de hala kilo almadım, umarım böyle devam eder. :) Yeniden sınavım var ve çok fazla girip okuyamıyorum. Sınavdan sonra daha sık yazarım. Herkese iyi akşamlar!..:16:

Kızlar, güçlendirme evresi iyi gidiyor, ben güçlendirme evresine harfi harfine uyuyorum diyemem. 3 gün geçti, henüz kilo almadım. Üstelik güçlendirme evresindeki ilk gününde ödül yemeğimi yedim. Pizza ve çikolatalı pasta. :) Yine de hala kilo almadım, umarım böyle devam eder. :) Yeniden sınavım var ve çok fazla girip okuyamıyorum. Sınavdan sonra daha sık yazarım. Herkese iyi akşamlar!..:16:

almazsın da inşallah bi daha hiiiiiiiiç
ah bende bi düşsem 55 e ama bu hızla kaç ay sürer kim bilir ilk ayda 3 kilo veren tek kişi benimdir heralde :58::58::58::58::43::43::43::43::43::59::59::59::59::59:

canım cok tesekkur ederim, ya valla dukanın sıtesınden getırteyım dedım ama sanırım turkıyeye kargo yok bılemıyorum ya da ben bulamadım :(

burdakı kızlar bırkac yerden bulduklarını yazmıs ve onunla yaptıkları krepın cok guzel oldugunu ama ben bulamadım ıste :(

dukanın sitesinden getirtenler oldu ama gümrükte takılma olabiliyo çok uzun sürebiliyo gelmesi
yurt dışında tanıdıkları olanlar onlar aracılığıyla getirtti ben macaristandan getirttim mesela arkadaşımla
geçen ay da dukan diyeti yapan ve fransaya gidip gelen ceren hanımdan alanlar oldu dukanın orjinal kepeğini bende aldım hatta ondan
sahibinden sitesinde buradan birinin kuzeni satış yapıyo
ama şöyle ki kilosu taş çatlasa 6 lira olan şeyi kat kat fazlasıyla aldık alıyoruz da ne derece gerekli tartışılır ama ben elimdeki paketler bittikten sonra almayı düşünmüyorum şahsen ceren hanımdan aldığımda devamlı getirebilmek için görüşüyorum dedi eğer dediği gibi ayarlama yapabilirse fiyat da düşer diye tahmin ediyorum
kepekle ilgili olanlar bundan ibaret yani :1:

Ben kabızlık için GOJİ BERRY (KURT ÜZÜMÜ) kullanıyorum. Sabahları aç karnına yemekten en az yarım saat kadar önce tepeleme 1 çorba kaşığı kadar yiyorum ve üstüne kocaman bir bardak su içiyorum.(1/2 litreye yakın) . 3-4 saat sonra tuvalete çıkabiliyorum. Bende işe yaradı, sende dene istersen.

Bu arada goji berry yi aktarlarda bulabilirsin.:82::82::82::82:

hem bol C vitamini hemde kabızlığa güzel çözüm.üstelik tatlı krizlerinize çözüm olabilir.tabi miktarı abartmazsanız.

dukanın sitesinden getirtenler oldu ama gümrükte takılma olabiliyo çok uzun sürebiliyo gelmesi
yurt dışında tanıdıkları olanlar onlar aracılığıyla getirtti ben macaristandan getirttim mesela arkadaşımla
geçen ay da dukan diyeti yapan ve fransaya gidip gelen ceren hanımdan alanlar oldu dukanın orjinal kepeğini bende aldım hatta ondan
ama şöyle ki kilosu taş çatlasa 6 lira olan şeyi kat kat fazlasıyla aldık alıyoruz da ne derece gerekli tartışılır ama ben elimdeki paketler bittikten sonra almayı düşünmüyorum şahsen ceren hanımdan aldığımda devamlı getirebilmek için görüşüyorum dedi eğer dediği gibi ayarlama yapabilirse fiyat da düşer diye tahmin ediyorum

aksi gibi ben 1 sene fransa da yasadım master egıtımım sırasında ve 1 sene oncesıne kadar eskı ısımde her hafta fransaya gıdıp gelıyordum :(

ama sımdı boyle caresız kaldım bulamıyorum, ve bulamadıkca da sankı tadını bılıyormusum gıbı canım cekıyor :) yok ya sankı onu bulursam bu dıyet cok kolay olacak :)

bır de BAHAR UN un yulaf kepegı var dıye gordum paketı 10 tl cıvarı acaba gercegı mıdır?

benim başlangıç kilom 90,3 tü. önce başlamadan önce altın vuruş yapıp ne bulduysam yedim :) sonra kitabı hatim edip hiç ekstra yapmadan devam ettim. ilk bi kaç gün zor geçti ben atak dönemimi 10 gün yaptım hergün tartıldım not aldım.atak dönemimde 4,4 kg verdim. ama hiç spor yapamadım belki yapsaydım değişirdi.sonra seyir başladı işte bende 1+1 yapıyorum. protein günlerinde sabahları yumurta peynir hindi jambon süt falan idare ettm.öğlen ve akşam yemeklerimdede tavuk ,ciğer, et, balık yoğurt yaptım.kıymalı peynirli omletler yaptım içine biraz maydonoz attım.haşladığım etlerin sularından içine nane atıp birazda etlerden koyarak çorba yaptım limon sıktım içtim. sebze dönemimde ise sabahları domates salatalık biber yanında peynirle yaptım kahvaltımı. semiz otu aldım yoğurtlu veya üstüne lor koyup salata gibi yedim. ama muhakkak proteinle yedim.eğer öğlen sebze yediysem akşam protein yedim. hiç kaçamak yapmadım.tatlı niyetine şekersiz limonata içtim.splenda aldım süte tarçın koydum karanfil koydum öle içtim.şimdi son 1 haftadır leslie ile yürüyorum.bi ara durdu gibi oladu kilom. ama şimdi açıldı.açlık hissetmedim hiç.bir tek meyve çekti canım okadar.11 kg verdim ama daha fazla vermiş gibi duruyomuş.yani çevremdekiler öyle diyo :) umarım yardımcı olmuşumdur. yine sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum.umarım amacına ulaşırsın:3:

Tesekkur ederim,aslinda benim dukan'in hesabina gore 53 olmam lazim zaten vermem gereken 6,5 kilo vardi simdi 54 kiloyum..ama benim hedefim 50 kilo.Beni tek zorlayan ekmek,yulaf yemekten kisneyecegim yakinda:1:Ben diyete basladigimdan beri sporda yapiyorum ama az kilosu olan cok az kilo veriyor..Ama sunu soyliyeyim vucudunuzda ki yaglar kilodan kas'a donustugu icin tartida kilo ayni gorunebilir ama bedeniniz kuculmustur..Benim bugun onuncu gunum kiloda degisiklik yok ama belim 4 cm inceldi spor satesinde tabi:34:

Kizlar cok istiyorum size yardim edeyim ama arkadasin dedigi gibi buradan oraya gelirken fiyatlar katlaniyor..Neyse ben burada sizden haber beklemektende 50 paket filan yollamaya calisagim o zaman Istanbulda olanlar sanirim yararlanabilir.

Tesekkur ederim,aslinda benim dukan'in hesabina gore 53 olmam lazim zaten vermem gereken 6,5 kilo vardi simdi 54 kiloyum..ama benim hedefim 50 kilo.Beni tek zorlayan ekmek,yulaf yemekten kisneyecegim yakinda:1:Ben diyete basladigimdan beri sporda yapiyorum ama az kilosu olan cok az kilo veriyor..Ama sunu soyliyeyim vucudunuzda ki yaglar kilodan kas'a donustugu icin tartida kilo ayni gorunebilir ama bedeniniz kuculmustur..Benim bugun onuncu gunum kiloda degisiklik yok ama belim 4 cm inceldi spor satesinde tabi:34:

Kizlar cok istiyorum size yardim edeyim ama arkadasin dedigi gibi buradan oraya gelirken fiyatlar katlaniyor..Neyse ben burada sizden haber beklemektende 50 paket filan yollamaya calisagim o zaman Istanbulda olanlar sanirim yararlanabilir.

cok tesekkurler :) ben 4 paket alabılırım aslında 4 paket cok gıbı gozukse de 250 gr dan 1 kg ne kadar yeter orasını bılemedım :)

fıyat konusunda bızlerı bılgılendırebılırsen cok sevınırız. yanı ona gore daha fazla ısteyebıllırım ben :)

Kurt üzümü c vitamini için çözüm olabilirmi.ben kullanıyorum oldukca yararlı gibi

Kurt uzumunu bir corba kasigi kadar yiyormusuz yani bu baglamda vucuda zarari olmaz..Zaten o bir corba kasiginida ayni anda kimse yemiyorsur..ben 3-5 tane aliyorum cekirdek gibi,gun icinde gidip gelip boyle tuketiyorum

cok tesekkurler :) ben 4 paket alabılırım aslında 4 paket cok gıbı gozukse de 250 gr dan 1 kg ne kadar yeter orasını bılemedım :)

fıyat konusunda bızlerı bılgılendırebılırsen cok sevınırız. yanı ona gore daha fazla ısteyebıllırım ben :)

Daha once yazmistim tekrar yazayim,fiyat hakkinda ne desem yalan olur cunku buradan kargo ne kadara gidecek bilmiyorum..Kargo fiyatini uzerine koyacagim cunku kargo fiyatlari 10-20 lira degil maalesef..Dedigim gibi yarin gidip ogrenecegim asli astarindan pahaliya gelirse gondermenin espirisi kalmiyor.

Kizlar bu goji berry(kurt uzumu) bakin nelere kadirmis;
GOJİ BERRY (KURT YEMİŞİ): Zengin 21 adet mineral içerir, bunlardan en önemlisi çinko, demir, bakır, kalsiyum, germanyum, selenyum, fosfordur. Beta karotenide kapsayan en zengin karatenoid kaynağıdır.Havuçdan daha çok beta karoten içerir. GOJİ BERRY portakaldan 500 kat daha fazla C vitaminine sahipdir.GOJİ BERRY B1,B2,B6 ve E vitamini içerir.:28:

GOJİ BERRY’ler 18 Aminoasit içerir,ciltteki enflamasyonu azaltmaya, ciltte üstün koruma sağlamaya ve iltihaplı ciltleri iyileştirmeye yardımcı olur. GOJİ BERRY cilt bakımını sağlık ile birleştirmeye çalışan MUCİZE BİR BİTKİDİR.

GOJİ BERRY yemişi geleneksel çin ilaçlarında bağışıklık sistemini güçlendirici ,görme yeteneğini arttırıcı, karaciğeri koruyucu, sperm arttırıcı ve kan dolaşımın hızlandırıcı etkileri sebebi ile Çinde uzun zaman kullanılmaktadır.:46:

GOJİ BERRY doğası gereği tatlıdır, ham olarak tüketilmekte ve içilerek aynı zamanda şarabı tüketilerek etkilerinden faydalanılmaktadır. Bitki çayı olarakda kullanılabilmektedir.:7:

GOJİ BERRY Diyetlerde de kullanılabilen meyve ve sebze grubundadır.:8:

GOJİ BERRY CİLTTEKİ ETKİSİ, kan dolaşımını hızlandırıyor,cilt metabolizmasına karışıyor epidermis ve hypodermisteki oluşacak zararları geciktiriyor, ANTİ -AGING etkisi yaratıyor.:12:

GOJİ BERRY sex fonksiyonlarında artma gösteriyor:49:

Çok güzel sonuçlar alınmış, yazılanları okudukça sevindim, daha da hırslandım :)
Ben de diyete devam ediyorum, henüz tartıya çıkmış değilim ama güzel değişiklikler olduğunu düşünüyorum.

Çok güzel sonuçlar alınmış, yazılanları okudukça sevindim, daha da hırslandım :)
Ben de diyete devam ediyorum, henüz tartıya çıkmış değilim ama güzel değişiklikler olduğunu düşünüyorum.

Benim de bugun 3. gunum bıttı. Sabah tartıldım rakam olarak belki sadece 800 gr gitmişti ama şu kadar kısa 3 günde bile kendimi çok daha iyi hissediyorum boyle o sıslık gıttı sankı belki de psıkolojıktır :) ama bugun zor da olsa eskı 29 beden bır kotumun ıcıne sıgdım zorlanmadan fermuarını kapadım haa evet zıpcık gıbı oldu ama oldu :))

kızlar sizinle dün başıma gelen çok güzel bir olayı paylaşmak istiyorum.dün sabah okula gitmek için hazırlanıyordum sabahın köründe uyandım ve gardrobumdan elime gelen ilk kotu uykulu uykulu öylece üstüme geçirdim...elimi düğmemi kapatmak için kotuma bir attım ki ne göreyim düğme zaten kapalıymış ve ben kotu öle rahatlıkla giyebilmişim:62::62::62::62:tabi hemen açıldım aa üstüme ne giysem diye.geçen sonbahar aldığım ve eşimin istersen L beden al simitler çok çıkıyor dediği halde ben hayır M beden alcam ve biraz zayıflayıp rahatlıkla giyerim dediğim bluzumu giydim birazcık geniş geldi.akşam eşim beni gördüğünde aslında böle olacağını bilseydim S beden alman için ısrar ederdim dedi o kadar mutlu oldum ki anlatamam çok mutluyum çook:66::66::66::66::66::66:

Ben de bulamadım maalesef..Ama gittigidiyordaki çongar ürünlerinden yulaf kepeği ve yulaf unu almıştım..Yulaf kepeği herkesin dediği gibi şu samansı olandan,çok kötü yani...Bir de marketten doğa yulaf ezmesi ve buğday kepeği almıştım.Bu yulaf ununu,yulaf ezmesini ve buğday kepeğini karıştırıp tatlı-tuzlu krep,tatlı tuzlu-kek, vs..birçok şey yapıyorum.Çorbalarıma da koyuyorum.Asıl doğru olanı bu değilse de ekmek,tatlı,atıştırmalık isteğini yok ediyor ve lezzetli oluyor..Belki daha yavaş oldu ama yine de verdim 5 kilo..

kızlar yok mu izmir'de oturupta kepek isteyen kimse yaa off.bizde birleşip mysky'dan isteyelim olmaz mı.Ya da istanbulda oturup mysky'dan kepek alacak olan arkadaşlardan birine adres yollasam da bana kargolasa nasıl mutlu olurum.napcam yaa:43::43::43:

almazsın da inşallah bi daha hiiiiiiiiç
ah bende bi düşsem 55 e ama bu hızla kaç ay sürer kim bilir ilk ayda 3 kilo veren tek kişi benimdir heralde :58::58::58::58::43::43::43::43::43::59::59::59::59::59:

Barro 22 gün bittiğinde ben de hala 3 kilodaydım,tartıya çıktığımda ağlayacak gibi oluyordum artık ama 3 günlük atak işe yaradı.Denemediysen sen de dene istersen.Ben 10 günde bir yapmayı düşünüyorum artık 3 gün atak.Diğer günler 1+1 yapıyorum.

Back