Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Denicem mutlaka peki kabın nasıldı genişliği filan...Birde tartıldın mı sen kiloda iniş varmı küsecektin bana iniş olmazsa kilonda
yayınlanan tabloda göremeyebilirsin belki ama ben güncelledim rahat olabilirsin...ben biraz gec kaldim ama yinede yapim :)
başlama tarihi :24.12.2012
başlangıç kilo : 58.5
güncel kilo : 53.2
nes05 kusura bakma tatlım görememiştim sabah... ama son güncel kilonda değişiklik yok o yüzden resmi değiştirmedim tekrar ama tabloya mutlaka yazdım...
Eki Görüntüle 348330
rica ederim... hepimize teşekkür etmek lazım... özellikle OMMURe... o her ne kadar aramızdan ayrılmayı seçmiş olsa da bu onun fikriydi...yarim teşekkürler canım emeğine sağlık :)
hepimizin eline sağlık...yarim_ eline emeğine sağlık
ayy bende kime küsecektim diyordum :))
bugün 63 olacaktım, dün oldum, bu yüzden sana küsmeden barıştım :))
kabım şu plastik muffin kalıpları var ya.. onlardan.. 15 tane çıktı.. bütün yapmadım yani..
rica ederim... hepimize teşekkür etmek lazım... özellikle OMMURe... o her ne kadar aramızdan ayrılmayı seçmiş olsa da bu onun fikriydi...
ayyy şu dükan krebi bi ben mi becermedim yaa..kaçıncı kez veriliyo ama tekrar tarif verebilirmisin ben neyi yapamıyorum.bi yapsam şunu kahvaltılarım düzelcek bıktım her sabah peynir yulaf karıştırıp yemekten
Ya kızlar yardımınıza ihtiyacım bir akıl verin?
dukan bana;
2 gün atak
22 gün seyir
32 gün güçlendirme dedi..
ama ben atağı uzatsam mı diyorum acaba? bugün 2.gün atakta???
napıyım?
ayrılmadım canım buradayım..[/QUOT
arkadaşlarımı takipteyim...
canim gitme sakin bir yere...
Anca beraber kanca beraber
arkadaşlarımı takipteyim...
sevindim cnm :13:
Kızlar merhabalar ben merve nil.
Bende yapıyorum dukanı ama sizlerden güç almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
galiba bi listeniz ver benide eklermisiniz lütfennnnnn
başlangıç:24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuan:69
hedef:59.9 :)
kızlar ben dün bide yaş pasta yedim fındıklı,çokta ince olmayan hatta ince olmayan bir dilim yedim.....çok pişmanım..ama devam.........
Bide bişey sormak istiyorum
sizlerde arada kaçamaklar yapıyomusunuz?ben tatlı olayına dayanamıyorumda
arama kuru kayıısı hurma...yada çok krize girdiysem çikolata yediğim oluyo...sonra toparlamaya çalışıyorum sporla filan ama....?bitek benmiyim tam yapamayan
arama kuru kayıısı hurma...yada çok krize girdiysem çikolata yediğim oluyo...sonra toparlamaya çalışıyorum sporla filan ama....?bitek benmiyim tam yapamayan