Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben biraz gec kaldim ama yinede yapim :)

başlama tarihi :24.12.2012
başlangıç kilo : 58.5
güncel kilo : 53.2

Denicem mutlaka peki kabın nasıldı genişliği filan...Birde tartıldın mı sen kiloda iniş varmı küsecektin bana iniş olmazsa kilonda :KK9::KK9::KK9:

ayy bende kime küsecektim diyordum :))

bugün 63 olacaktım, dün oldum, bu yüzden sana küsmeden barıştım :))

kabım şu plastik muffin kalıpları var ya.. onlardan.. 15 tane çıktı.. bütün yapmadım yani..

ayy bende kime küsecektim diyordum :))

bugün 63 olacaktım, dün oldum, bu yüzden sana küsmeden barıştım :))

kabım şu plastik muffin kalıpları var ya.. onlardan.. 15 tane çıktı.. bütün yapmadım yani..

O bendim işte.:KK9::KK9::KK9: Sevindim inişe...Bende muffinlere yapim o zaman...

Yarim ellerine sağlık...

ayyy şu dükan krebi bi ben mi becermedim yaa..kaçıncı kez veriliyo ama tekrar tarif verebilirmisin ben neyi yapamıyorum.bi yapsam şunu kahvaltılarım düzelcek bıktım her sabah peynir yulaf karıştırıp yemekten

Canım 2 yk kepek, 1 yumurta, 10 yk süt
kepekle sütü karıştır iyice biraz beklet.
Sonra yumurta kır içine. iyice karıştır.
Tavanı iyice kızdır ama iyi kızması lazım.
Bir çorba kepçesi karışımı dök içine kepçenin tersiyle yay.
Tavanın altını kıs ve üzeri benek benek olunca önce kenarlardan kaldırarak çevir.

Ya kızlar yardımınıza ihtiyacım bir akıl verin?

dukan bana;

2 gün atak
22 gün seyir
32 gün güçlendirme dedi..

ama ben atağı uzatsam mı diyorum acaba? bugün 2.gün atakta???
napıyım?

Uzatma canım ne kdr çıktıysa o kadar yap.

Kızlar merhabalar ben merve nil.
Bende yapıyorum dukanı ama sizlerden güç almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
galiba bi listeniz ver benide eklermisiniz lütfennnnnn

başlangıç:24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuan:69
hedef:59.9 :)

kızlar ben dün bide yaş pasta yedim fındıklı,çokta ince olmayan hatta ince olmayan bir dilim yedim.....çok pişmanım..ama devam.........

amma da kalabalıkmışız maşallah :KK1: listeye yetişemeyenlerle 40 ı geçiyoruz sanırım ey dukan sen nelere kadirsin :KK1:

Bide bişey sormak istiyorum
sizlerde arada kaçamaklar yapıyomusunuz?ben tatlı olayına dayanamıyorumda :KK43:
arama kuru kayıısı hurma...yada çok krize girdiysem çikolata yediğim oluyo...sonra toparlamaya çalışıyorum sporla filan ama....?bitek benmiyim tam yapamayan :KK43:

Kızlar merhabalar ben merve nil.
Bende yapıyorum dukanı ama sizlerden güç almak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
galiba bi listeniz ver benide eklermisiniz lütfennnnnn

başlangıç:24.01.2012
başlangıç kilom:73.3
şuan:69
hedef:59.9 :)

kızlar ben dün bide yaş pasta yedim fındıklı,çokta ince olmayan hatta ince olmayan bir dilim yedim.....çok pişmanım..ama devam.........

sizlerde arada kaçamaklar yapıyomusunuz?ben tatlı olayına dayanamıyorumda :KK43:
arama kuru kayıısı hurma...yada çok krize girdiysem çikolata yediğim oluyo...sonra toparlamaya çalışıyorum sporla filan ama....?bitek benmiyim tam yapamayan :KK43:

Kaçamakların sayısı çok az olsun. Hani dayanamıyorum diyorsan.
Aslında hiç olmaması lazım ama elbette hepimizde oluyor.
Ve emin ol hemen olmasa da sonradan + olarak geri geliyor.

ben bir cay kasigi zeytinyagi disinda daha hic kacamak yapmadim. 8. günüm....

arada bebisime mama verirken, meyva püresini bir iki denemem gerekiyor:KK1::KK1::KK1:

hoşgeldin cnm .ben sadece bi kaç günde bi kere bi parçacık bitter çikolata yiyorum aradada light meyveli yoğurt yiyorum ama çikolatalı pasta biraz fazla olmuş.bikerelik diyosan tamam ama devamlı olmaz. hem istediğimi yeyim hem zayıflıyım maalesef yok öyle bişey :) yani en azından burada bulunan bizler için hayal:) sonuçta bu diyetin saat gibi bi mekanizması var sen sürekli araya araya çomak sokarsan çarklar düzgün dönmez saatin doğru göstermemeye başlar.ya kısa süreliğine veda ettiğin zayıfladığında yine senin olucak tatlılar ya da tatlılar ve şişko bi beden tercih senin :)

X