Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah görürsün bu hafta 63 ü hatta ay sonuna dek 58 i :) vücut diyete iyice alıştıktan sonra aldığını çok kolay veriyor demekki koruma diyetindede böyle olacak durum onu gösteriyor

Ay sonuna 60'ı görsem süper olacak umarım görürüm 58 su an hayal edemiyorum bazen takılıyor ya onlar olmazsa bu ay sonu cok guzel şeyler olacak asıl guclendırmede kendımı tutamamaktan korkuyorum neyse destek oluruz bırbırımıze yoks adukan ıkı katı alınır dıyorya. guclendırmede güçlü olmalıyız gercekten

sabah uyandığında aç karnına tartılır başlarsan ve daha sonraki günlerdede sabahları bakarsan kilona daha doğru sonuç alırsın akşam kilolar her zaman daha fazla çıkıyor yediklerin ve içtiklerinden dolayı

bende Bugün kitabı aldım ve alışveriş yapıp yarın başlamak istiyorum.akşam tartılıp atak dönemini sizinle paylaşırim herkese çabuk zayıflamalar

tebrikler çok güzel bir başarı eylülde istediğin kiloya ulaşman dileğiyle

aman allah korusun yeniden kilo almayı düşününce bile ürperiyorum merak etme almayacağız bu kiloları verdikten sonra yeniden kilo almayı düşününce iştah falan kalmaz yada tadımlık yeriz artık :)

harikasın valla
benim 33. günüm ve hala 7,5 kglerdeyim ama spor sıfır kayda değer bir kaçamakta yapmadım

Herkeze Merhaba,.
Aranıza bugün katıldım ama üç gündür yorumları okuyorum. Tam vazgeçmişken, ben bu 10-12 kiloyu artık veremem derken içimde bir umut oluştu. VE DUKAN'A BAŞLADIM. Bugün 3. günüm.kitaba harfi harfine uyuyorum, yalnız bugün biraz halsizim. yulaf kepeğini de ısmarladım.

başladığımda 72.800 düm. bu sabah baktım 71.100.

HERKESE TEŞEKKÜRLER

Haklısın canım aç karnına tartılayim.
Peki ilk 5gün hangi ürünleri kullandınız bilgilendirirmisiniz.
Ben şimdi markete gidip yulaf kepegı yerine buğday kepegi alsam.sonra light peynir,yoğurt,süt,şekersiz sakız,tavuk göğsü,tavuk budu felan alsam olurmu acaba?birde ton balığı yiyebilirsınız yazıyo ama yağlı o nasıl olacak.

Merhaba caponkedi,deneyimlerinden faydalanmak isterim..Dukan'a gore benim iki gun atak yapmam gerekiyordu ama ben adet yerini bulsun diye 5 gun yaptim ve 2,5 kilo gitti..cuma gunu ikinci evreye gectim ve simdi bir gun sadece protin diger gun sadece protein sebze yemeye calisiyorum..Bu boyle 25 gun surecek,sizin bu surec nasil gecti?ne yediniz ictiniz..

buğday kepeğini kabızlık durumunda günlük 1 kaşık kullanın diyor öyle hatırlıyorum

ilk 5 gün ben sabahları haşlanmış yumurta lor peyniri hindi füme yemiştim ara ögün olarak süt ve yoğurt diğer öğünlerdede balık ağırlıklıydı ara ara tavuk ve kırmızı et de yedim
ton balığı veya diğer konserve balıklar için acil durumlarda tüketilmesi koşuluyla izin var diye hatırlıyorum ilk birkaç hafta bende de yulaf kepeği yoktu
5 günlük atakda 2300

14. günde 4 kg

ay sonunda toplamda 5300 e ulaşmıştım her bünye farklı tepki veriyor

harikasın valla
benim 33. günüm ve hala 7,5 kglerdeyim ama spor sıfır kayda değer bir kaçamakta yapmadım

teşekkür ederim darısı hepimizin başına :)
bende hiç spor yapamamıştım 1 haftadır leslie ile yürüyorum.yulaf kepeği bulamadığım için onu kullanamıyorum malesef. yanlış olacağına hiç olmasın die düşündüm.7,5 kg. hiç fena değil umarım istediğin kiloya ulaşırsın.benm hedefim eylülde 58 bakalım inş. bozulmaz :)

benim başlangıç kilom 90,3 tü. önce başlamadan önce altın vuruş yapıp ne bulduysam yedim :) sonra kitabı hatim edip hiç ekstra yapmadan devam ettim. ilk bi kaç gün zor geçti ben atak dönemimi 10 gün yaptım hergün tartıldım not aldım.atak dönemimde 4,4 kg verdim. ama hiç spor yapamadım belki yapsaydım değişirdi.sonra seyir başladı işte bende 1+1 yapıyorum. protein günlerinde sabahları yumurta peynir hindi jambon süt falan idare ettm.öğlen ve akşam yemeklerimdede tavuk ,ciğer, et, balık yoğurt yaptım.kıymalı peynirli omletler yaptım içine biraz maydonoz attım.haşladığım etlerin sularından içine nane atıp birazda etlerden koyarak çorba yaptım limon sıktım içtim. sebze dönemimde ise sabahları domates salatalık biber yanında peynirle yaptım kahvaltımı. semiz otu aldım yoğurtlu veya üstüne lor koyup salata gibi yedim. ama muhakkak proteinle yedim.eğer öğlen sebze yediysem akşam protein yedim. hiç kaçamak yapmadım.tatlı niyetine şekersiz limonata içtim.splenda aldım süte tarçın koydum karanfil koydum öle içtim.şimdi son 1 haftadır leslie ile yürüyorum.bi ara durdu gibi oladu kilom. ama şimdi açıldı.açlık hissetmedim hiç.bir tek meyve çekti canım okadar.11 kg verdim ama daha fazla vermiş gibi duruyomuş.yani çevremdekiler öyle diyo :) umarım yardımcı olmuşumdur. yine sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum.umarım amacına ulaşırsın

selam kızlar,geçen cumadan beri evde misafir vardı arkadaşlarım gelmişti şehir dışından. o yüzden yazdıklarınızı takip etmeme rağmen yazamadım. bu haftanın benim için zor olacağını yemek zorunda kalacağımı düşünmüştüm yoğun ısrarlara rağmen menümün dışına çıkmadım bazen saf protein günlerimde azıcık sebze yemiş olsam da kaçamak yapmadım.bu da beni mutlu ettibu arada geçen hafta boyunca kaçamak yapmama rağmen anca 400gr gitmişti ve canım sıkılmaya başlamıştı ki dün adet oldum ve nedenini anlamış bulunuyorum.zaten adet dönemlerimde hep kilomun 1,5_2 kilo fazlasını gösterir tartım umarım adetim bitince 60'ı görmüş olacağımve böyle giderse (umarım)mayısın 20'si,nde güçlendirmeye geçerim inşallah

Kızlarr;

Zencefil aktarı aradım maalesef elimizde yulaf kepeği kalmadı dedi.

ınternetten satıs yapan arkadasın elınde kalmamıs.

En hızlı sekilde nasıl edinebilirim yardım ederseniz cok cok sevinirim. Internette bahar un dıye bır markanın yulaf kepegını gordm fıkrı olan var mı?

slm kızlar bırsey sormak ıstıyorum ben on gun atak yptım sımdı sebzeye gectım yanlız benımkılom cok yanı 100 kıloyum sımdı bazı arkadasları okuyorum 1 +1 2+2 3+3falan yapıyolar benımdemı oyle yapmam gerek kıtabta var elımde ama kafam karıstı valla yoksa sırf boyle proteyım sebzeyemı devm etmelıyım acıl cevaplarınızı beklıyorum

Yulaf kepeği temin edebilen kimse yok mu İstanbulda yeter ki yerini soyleyın neresi olursa olsun gider alırım :)

Lutfen yardım kızlar

Yulaf kepeği temin edebilen kimse yok mu İstanbulda yeter ki yerini soyleyın neresi olursa olsun gider alırım :)

Lutfen yardım kızlar

yulaf kepeğinden kasıt dukanınkiyle birebir aynı olması değil de sadece yulaf kepeği olmasıysa şayet kadıköyde aktarda gördüm ben bu hafta sonu yerini de hatırladığım kadarıyla anlatırım ama dukanın kepeğinden değil yani o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…