Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Afedersiniz ama merakimdan soruyorum asagidaki cizelgeye gore 1.5 aylik bebeginiz var,emzirmiyor musunuz?Eger emziriyorsaniz zaten kilo veriyorsunuzdur.
merhaba=)
Daha önce de bir arkadaş sormuştu...Malesef emziremiyorum.Çünkü sütüm hep az geldi ve kesildi=(Bu sebeple hem bebişe mama vermek zorunda kalıyorum hem de kilolarım olduğu gibi kaldı=(

Birçok yönümüz ortak..Ben de bir erkekten fazla yerdim hep ve hiç 62'yi geçmezdim..Aynı muhabbeti herkes yapardı bana da..Deli gibi tatlı severim...Ve ben de kendime çok güveniyordum almayacağıma dair...Ben de liseden beri hiç diyet yapmamıştım...Bunların hepsi o tartının üstüne çıkana kadardı... yaşadığım şoku anlatamam :)
Beni evlilik değiştirdi.2,5 senede 16 kilo almışım meğer:)
İnşallah hepsi gidecek...İnşallah hepimizinki gidecek....

Slm kizlar bugün diyetine baslayali 14 gün bitti 55,800 den 52,700 indim sizlere göre biraz yavasim ama olsun yine de veriyorum napalim.hedefim 50 ins bu ayın sonuna kadar veririm.benim sorunum göbeğimle sabah az aksam davul gibi oluyo bı egzersiz varmi bildiginiz göbek için,bide zaydikca sarkıyor göbeğim çok çirkin.

dünkü sınırsız seyir günümü ucuz atlattım.64.5 çıktım.ama bugün özel gunum baslayınca 1 dılım kaşar az yaglı ızgara köfte ve dr oetker lıght pudıng yedım ıcıne azıcık mısır nısastası koyarak. yanı bayagı azıttım.yarın 65ten yıne çok korkuyorum ama özel günler diyip kendımı rahatlatayım.çevremde herkes bu diyete başladı.onlara anlatmaktan sıkıldım.bulaşıcı hastalık gibi. herkes küçüldün diyor resmen. en çokta bunu duymak güzel. vücudu daraltma onemli.yagdan gidiyor cunku bu dıyette kas kaybetmıyorsun yada su. umarım hepimiz dünyada daha az yer kaplarız artık başkalarına yer açalım

merhaba=)
Daha önce de bir arkadaş sormuştu...Malesef emziremiyorum.Çünkü sütüm hep az geldi ve kesildi=(Bu sebeple hem bebişe mama vermek zorunda kalıyorum hem de kilolarım olduğu gibi kaldı=(

Cok uzuldum sizin adiniza,kismet boyleymis Allah evladiniza uzun saglikli omurler versin..O zaman bu diyete devam benim arkadasim dogumdan sonra ek gidaya gecince baslamisti,hic kacamak yapmadan iki hafta sonunda 5 kilo verdi

Bu gayet normal odem yapiyor vucut..o zaman tuzlu yemeyeceksiniz ve bol su bol yogurt..egzersizlerde sabah 06-10.00 ya da aksam 18.00-22.00 arasi spor yapmak daha iyi cunku vucut bu saatler arasinda yaglaniyor..gobek icin klasik ama mekik en iyi yontem..eger mekik cekerken belim agriyor diyorsaniz yere yattiginizda bel oyugunuza kucuk bir havlu koyup destek verin..Ve mekik cekerken karin kaslarinizi sıkın pupik yukarda..Alt karin kaslariniz icinde yine ayni sekilde sirt uzeri uzanip ellerinizi bel oyuyunuzun altina gelecek sekilde koyup yine karin kaslari gucunuzle ayaklarinizi yukari kaldirin ve indirin ama ayaklar yere degmeyecek..Bu hareketi uc'er setten 8 kere yapabilirsiniz..zamanla cogaltin.

Son düzenleme:
merhaba ben özelden mesaj atamıyorum maalesef yulaf kepeği istiyorum bende 2 kutu olabilir mesela

Yalniz soyle birsey var zaten buradan gondermek cok kolay degil ve benim kullandigim paket 250 gr bio yulaf kepegi..yani siz yarim kilo alacaksiniz ondan sonra bir daha isterseniz zor gibi.Yani buradan cok sık gonderemem takdir edersiniz ki yurtdisi.

Günaydın kızlar,

Çok sükür ki bugun 62.9a geri döndüm - artık 100 gr için ticker i değiştirmedim böyle daha güzel- sanırım 1 kilo fazla çıkmamın nedeni zamansız regl oluşummuş, 15 gün erken oldum anlamadım niye ama sanırım bahardan ya da metabolizmam şaşırdı..Bu yüzden 1+1 devam ediyorum hç bozmadan, bakalım atak kozunu önümüzdeki maçlara bırakalım..

bu arada kepek mevzuu hala çözülemeyen bir hal aldığı ve 3 euroluk şeye 30 euro da shipping vermek istemedigimden doğanın buğday ekepeği ile standart yulaf ezmesini karıştırıp kullanıyorum sadece pp günlerinde..

hafta sonu yaptığım kaçamaklarla tartı 58.6 dan 60.3 e fırlamıştı dün sabah :) bu sabah tekrar 58,7 ye indi 100 gr ödül kaldı sanırım paniklemeyip diyete devam edince tartı çıktığı hızla iniyor kaçamak yapmama rağmen diyetin gidişini bozmadan dün sebze protein yapmıştım canımın her istediğini gözüme her çarpanı yemiştim hafta sonu uzun zaman canım birşey istemez herhalde birde çektiğim mide agrısından sonra çeksede yemem bu ay inşallah korumya geçerim

çok sevindim adına. bu diyetin en güzel tarafı o biraz sıkınca karşılığını görüyorsun.bende dün lıght pudıng falan kacırmıstım cok korkuyordum 65lere cıkmaktan ama 300gr verıp 64.2 olmusum galıba artık 63leride bu hafta göreceğim.benım karın tarafımda da sonunda ıncelmeler var kemerde bır dıger delıgi kullandım nasıl mutlu oldum demekki son kilolarım karın ve belin yan taraflarında .onlarıda eriteceğim inşallah

inşallah görürsün bu hafta 63 ü hatta ay sonuna dek 58 i :) vücut diyete iyice alıştıktan sonra aldığını çok kolay veriyor demekki koruma diyetindede böyle olacak durum onu gösteriyor

dukan diyetine başlayalı tam 49 gün oldu ve giden 11 kg. oldu.90,3 ten 79,3 e düştüm. ilk hedefim olan 10 kg. verdim di koca bir tabak dondurmayla ödüllendirdim kendimi.sabah tartıldım artış yok.duran kilo kaybımda azar azarda olsa açılmaya başladı. mutluyum mutluyum :) eylülde 58 kg olucaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…