merhaba=)Afedersiniz ama merakimdan soruyorum asagidaki cizelgeye gore 1.5 aylik bebeginiz var,emzirmiyor musunuz?Eger emziriyorsaniz zaten kilo veriyorsunuzdur.
vuvuu; canım;
destegın ıcın cok tesekkur ederım cunku sanırım su ilk 5 gun gecip birkaç kilo verdikten sonra herşey daha kolay oluyor.
Bu benim ilk diyetim bir de; arkadaslarım hep derdi ki biz senin yedğin kadar tatlı yersek 100 kg oluruz ama ben hiç olmazdım; 59 da kalırım hepbuna guvendım ve abarttım, bır de duygusal olarak kotu gunler gecırınce tatlı yemege verdım kendımı
merhaba ben özelden mesaj atamıyorum maalesef yulaf kepeği istiyorum bende 2 kutu olabilir mesela
merhaba=)
Daha önce de bir arkadaş sormuştu...Malesef emziremiyorum.Çünkü sütüm hep az geldi ve kesildi=(Bu sebeple hem bebişe mama vermek zorunda kalıyorum hem de kilolarım olduğu gibi kaldı=(
Bu gayet normal odem yapiyor vucut..o zaman tuzlu yemeyeceksiniz ve bol su bol yogurt..egzersizlerde sabah 06-10.00 ya da aksam 18.00-22.00 arasi spor yapmak daha iyi cunku vucut bu saatler arasinda yaglaniyor..gobek icin klasik ama mekik en iyi yontem..eger mekik cekerken belim agriyor diyorsaniz yere yattiginizda bel oyugunuza kucuk bir havlu koyup destek verin..Ve mekik cekerken karin kaslarinizi sıkın pupik yukarda..Alt karin kaslariniz icinde yine ayni sekilde sirt uzeri uzanip ellerinizi bel oyuyunuzun altina gelecek sekilde koyup yine karin kaslari gucunuzle ayaklarinizi yukari kaldirin ve indirin ama ayaklar yere degmeyecek..Bu hareketi uc'er setten 8 kere yapabilirsiniz..zamanla cogaltin.Slm kizlar bugün diyetine baslayali 14 gün bitti 55,800 den 52,700 indim sizlere göre biraz yavasim ama olsun yine de veriyorum napalim.hedefim 50 ins bu ayın sonuna kadar veririm.benim sorunum göbeğimle sabah az aksam davul gibi oluyo bı egzersiz varmi bildiginiz göbek için,bide zaydikca sarkıyor göbeğim çok çirkin.
spor yapin faydasi oluyor.kızlar 5 günde 2 kilo gitti.benim gibi zor kilo veren biri için inanılmaz bişi bu :))) ama yardım edin ciddi kabızlık yaşıyorum ve yulaf kepeği bulamadım.light kefir içtim ama nafile(
merhaba ben özelden mesaj atamıyorum maalesef yulaf kepeği istiyorum bende 2 kutu olabilir mesela
spor yapin faydasi oluyor.
hafta sonu yaptığım kaçamaklarla tartı 58.6 dan 60.3 e fırlamıştı dün sabah :) bu sabah tekrar 58,7 ye indi 100 gr ödül kaldı sanırım paniklemeyip diyete devam edince tartı çıktığı hızla iniyor kaçamak yapmama rağmen diyetin gidişini bozmadan dün sebze protein yapmıştım canımın her istediğini gözüme her çarpanı yemiştim hafta sonu uzun zaman canım birşey istemez herhalde birde çektiğim mide agrısından sonra çeksede yemem bu ay inşallah korumya geçerim
çok sevindim adına. bu diyetin en güzel tarafı o biraz sıkınca karşılığını görüyorsun.bende dün lıght pudıng falan kacırmıstım cok korkuyordum 65lere cıkmaktan ama 300gr verıp 64.2 olmusum galıba artık 63leride bu hafta göreceğim.benım karın tarafımda da sonunda ıncelmeler var kemerde bır dıger delıgi kullandım nasıl mutlu oldumdemekki son kilolarım karın ve belin yan taraflarında .onlarıda eriteceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?