• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah dedıgın gıbı olur senın cızelgenı takıp edıyorum haklısın belkıde yag azaldıkca daha cok vücut dırenıyor ama dukan alıstırdı bızı hızlı vermelere. ılk etapta 60 a bıle razıyım unutmusum o hallerımı bı bakıp sona 58 ıcın devam veya tamam kararı alacagım ama su 64lere 63lere artık ınmek ıstıyorum spor yapmıyorum ondan ama bır turlu gelmıyor ıcımden senın kılonu görüp gaza geleyım gıdıp bugun yürüyeyım:34:

haklısın durduk yere hadi evden çıkıyım yüriyim demek insanın zoruna gidiyo bende bu ara koşturmacalar var o bahaneyle çarşı pazar gezmek baya işe yaradı :1: ama yürümeye alışıncada evde dururken bile cıkıp yürümek geliyo insanın içinden.kasları alıştırana kadar biraz sabretmek lazım sonrası geliyo.aynen bende bi 57 olıyım eğer daha seyire devam gücüm olursa 55 e kadar yolu var bklm inş :D

haklısın durduk yere hadi evden çıkıyım yüriyim demek insanın zoruna gidiyo bende bu ara koşturmacalar var o bahaneyle çarşı pazar gezmek baya işe yaradı :1: ama yürümeye alışıncada evde dururken bile cıkıp yürümek geliyo insanın içinden.kasları alıştırana kadar biraz sabretmek lazım sonrası geliyo.aynen bende bi 57 olıyım eğer daha seyire devam gücüm olursa 55 e kadar yolu var bklm inş :D

bende koşu bandı var ona rağmen üşeniyorum.:1:ama yürüdüm bugün yarım saat kadar.sıkılaşmak için şart kolay gelsin ikimize de.bugün seyir meyveli yoğurt da yedım meyvelerini yemedim. yarın umarım en fazla 64.9 olurumm taktım buna:52:

bugün sebzeli günüm karides salatası yaptım bi heves ama hafiften iğrenerek yedim :67:
annem bu diyete başladığından beri sarkma olmuyo tam tersi sıkılaşıyosun sen dedi pek mutlu oldum ama kaç kiloyum hiç bilmiyorum salı sabahı tartılıp bakayım kaç olmuşum daha çok var vermem gereken :43:

bugün sebzeli günüm karides salatası yaptım bi heves ama hafiften iğrenerek yedim :67:
annem bu diyete başladığından beri sarkma olmuyo tam tersi sıkılaşıyosun sen dedi pek mutlu oldum ama kaç kiloyum hiç bilmiyorum salı sabahı tartılıp bakayım kaç olmuşum daha çok var vermem gereken :43:

cnm eğer imkanın varsa bence hergün olmasada bikaç günde bir tartıl ki en azından artıyomu azalıyomu duruyomu ona göre davranırsın

cnm eğer imkanın varsa bence hergün olmasada bikaç günde bir tartıl ki en azından artıyomu azalıyomu duruyomu ona göre davranırsın

digital tartım var evde ama sabah kalkar kalkmaz su içiyorum sonra bi şeyler atıştırıyorum öyleyken de tartılmak istemiyorum
ya da servise yetişmek için koşturmam gerekiyo tartılmaya zaman kalmıyo
bi de pek eksilmediğini görmekten korkuyorum
her geçen gün yiyecek şeyler türetip bi de onları taşımak zorlaşıyo..
:43:

Herkese iyi akşamlar;

Heralde bu birkaç gün çok zor geçecek.

İlk günüm bitmek üzere, hiç aç değilim ama boyle mesela elmayı hiç sevmem canım elma istedi :(

Bir de daha onceki yazılarda birkaç yerde light kola serbest diye gördüm, şimdi kitabı baya karıştırdım bulamadım, bu konuda kesin bilgisi olan var mı kızlar? Eğer serbestse benim için çok iyi olacak çok seviyorum da :)

digital tartım var evde ama sabah kalkar kalkmaz su içiyorum sonra bi şeyler atıştırıyorum öyleyken de tartılmak istemiyorum
ya da servise yetişmek için koşturmam gerekiyo tartılmaya zaman kalmıyo
bi de pek eksilmediğini görmekten korkuyorum
her geçen gün yiyecek şeyler türetip bi de onları taşımak zorlaşıyo..
:43:

anladım cnm sabahları koşturuyosan tabi hergün tartılman zor olur,ama ne çıkıcak diye korkma bence ben hergün tartılıyorum arttığı ve gunlerce durduğuda oluyo ama en azından bundan haberim oluyo ve ona göre daha fazla yüklenıyorum ve ne yedıgımde ne ıctıgımde bu duruma düştüğümü az çok anladıgım ıcın sonrasında ona gore davranıyorum

Herkese iyi akşamlar;

İlk günüm bitmek üzere, hiç aç değilim ama boyle mesela elmayı hiç sevmem canım elma istedi :(

Bir de daha onceki yazılarda birkaç yerde light kola serbest diye gördüm, şimdi kitabı baya karıştırdım bulamadım, bu konuda kesin bilgisi olan var mı kızlar? Eğer serbestse benim için çok iyi olacak çok seviyorum da :)

kesin emin değilim ama kitabın biyerinde sanki gözüme çarpmıştı içilmese daha iyi ama arada olabilir diye.ama benim fikrim çokda olmazsa olmazınız değilse tatlandırıcılı icecekleri tüketmemek daha iyi.ben maden suyu yada ayran iciyorum yani kola gibi cezbedici olmuyo tabi ama bu süre biraz disimi sıkıp idare ediyorum.

Herkese iyi akşamlar;

Kitapta sayfa 74 de light içeceklerden bahsediyor. Ama ben yine de çok fazla tüketmek istemiyorum.Çünkü Coca-Cola' nın selilüt yaptığı bir aşikar ama tatlı krizlerinde falan biraz kesiyor.:37::37::37::37: Sonuçta suyun yerini hiçbirşey tutmaz.:34::34::34::34::34::34:

kesin emin değilim ama kitabın biyerinde sanki gözüme çarpmıştı içilmese daha iyi ama arada olabilir diye.ama benim fikrim çokda olmazsa olmazınız değilse tatlandırıcılı icecekleri tüketmemek daha iyi.ben maden suyu yada ayran iciyorum yani kola gibi cezbedici olmuyo tabi ama bu süre biraz disimi sıkıp idare ediyorum.

Canım çok teşekkür ederim cevabın için.

Bence de kola içmezsem sanki daha güzel kilo verecekmişim gibi dogru olan bu gibi, ama hani birisi derse evet içebiliyorsun kendimi rahatlatacaktım :)

Ya böyle bir boşlukta gibiyim; çünkü ben hergün en az 4-5 adet çikolata yerim, 1 lt kola içerim, yemekle hiç aram yoktur yani olsa da olur olmasa da, şimdi bunlar kesilince o yüzden böyle ilk gün bir garibim :)

Arkadaşlar, nasıl krep yapıyorsunuz? Ben yulaf bulamadığım için buğday kepeği kullanıyorum. Krep yapamıyorum bir türlü :(

1 yumurta
1,2 kaşık kepek
2-3 kaşık süt kullanıyorum
tavayı yağlı peçeteyle siliyorum ama malzemeler yapışıp kalıyor tavaya. Bir türlü beceremedim krep yapmayı :S

Kizlar kusura bakmayin ne zamandir giremedim siteye..cuma gunu onuncu evlilik yildonumumuzdu hazirlik evresi falan filan derken..ancak vakit buldum okuyabildim..simdiye kadar ozelime sadece uc mesaj geldi..o yuzden biraz daha bekleyeyim dedim mesaj atamayan iki arkadas var sanirim onlari okudum siz bu yazdigimdan alinti yaparak altina ne kadar istediginizi yazin..ben kendi mesajimi takip ederim,kenara not ederim olur mu..:71:

merhaba kızlar bende iki aydır doktor gözetiminde bu diyeti yapıyorum 13 kilo verdim,ara ara kaçamaklarım yüzünden kilo vermem durdu ama devam ediyorum.10 kilo daha vermem lazım:)şimdiye kadar hiç spor yapmadım bundan sonra başlayacağım her sabah yürüyüşe hepinize azimli günler diliyorum umarım başarılı oluruz:))

ist.da mısın? hangi diyetisyene gidiyosun cnm? genelde doktorlar bu tarz diyetleri pek sevmezler de gittigin kimse ben de baslarım belki :)

ben hafta sonunu kendime tatil ilan ettim dünden beri neler yediğimi hiç yazmayayım :) yasak olan herşeyden bol bol yedim ve çatlamak üzereyim yarın sabah nasıl tartıya çıkacağım hiç bilmiyorum :)hedefin altına inmenin ödülü olsun dedim artık yarın sabah tam gaz devam ederim artık miğde unutmuş bazı şeyleri yesenizde rahatsız ediyor sanırım sırf bu yüzden yemeyip koruyabileceğiz kiloları

Son düzenleme:
Back