Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah dedıgın gıbı olur senın cızelgenı takıp edıyorum haklısın belkıde yag azaldıkca daha cok vücut dırenıyor ama dukan alıstırdı bızı hızlı vermelere. ılk etapta 60 a bıle razıyım unutmusum o hallerımı bı bakıp sona 58 ıcın devam veya tamam kararı alacagım ama su 64lere 63lere artık ınmek ıstıyorum spor yapmıyorum ondan ama bır turlu gelmıyor ıcımden senın kılonu görüp gaza geleyım gıdıp bugun yürüyeyım
haklısın durduk yere hadi evden çıkıyım yüriyim demek insanın zoruna gidiyo bende bu ara koşturmacalar var o bahaneyle çarşı pazar gezmek baya işe yaradı ama yürümeye alışıncada evde dururken bile cıkıp yürümek geliyo insanın içinden.kasları alıştırana kadar biraz sabretmek lazım sonrası geliyo.aynen bende bi 57 olıyım eğer daha seyire devam gücüm olursa 55 e kadar yolu var bklm inş
bugün sebzeli günüm karides salatası yaptım bi heves ama hafiften iğrenerek yedim
annem bu diyete başladığından beri sarkma olmuyo tam tersi sıkılaşıyosun sen dedi pek mutlu oldum ama kaç kiloyum hiç bilmiyorum salı sabahı tartılıp bakayım kaç olmuşum daha çok var vermem gereken
cnm eğer imkanın varsa bence hergün olmasada bikaç günde bir tartıl ki en azından artıyomu azalıyomu duruyomu ona göre davranırsın
digital tartım var evde ama sabah kalkar kalkmaz su içiyorum sonra bi şeyler atıştırıyorum öyleyken de tartılmak istemiyorum
ya da servise yetişmek için koşturmam gerekiyo tartılmaya zaman kalmıyo
bi de pek eksilmediğini görmekten korkuyorum
her geçen gün yiyecek şeyler türetip bi de onları taşımak zorlaşıyo..
Herkese iyi akşamlar;
Heralde bu birkaç gün çok zor geçecek.
İlk günüm bitmek üzere, hiç aç değilim ama boyle mesela elmayı hiç sevmem canım elma istedi
Bir de daha onceki yazılarda birkaç yerde light kola serbest diye gördüm, şimdi kitabı baya karıştırdım bulamadım, bu konuda kesin bilgisi olan var mı kızlar? Eğer serbestse benim için çok iyi olacak çok seviyorum da :)
Herkese iyi akşamlar;
Heralde bu birkaç gün çok zor geçecek.
İlk günüm bitmek üzere, hiç aç değilim ama boyle mesela elmayı hiç sevmem canım elma istedi
Bir de daha onceki yazılarda birkaç yerde light kola serbest diye gördüm, şimdi kitabı baya karıştırdım bulamadım, bu konuda kesin bilgisi olan var mı kızlar? Eğer serbestse benim için çok iyi olacak çok seviyorum da :)
kesin emin değilim ama kitabın biyerinde sanki gözüme çarpmıştı içilmese daha iyi ama arada olabilir diye.ama benim fikrim çokda olmazsa olmazınız değilse tatlandırıcılı icecekleri tüketmemek daha iyi.ben maden suyu yada ayran iciyorum yani kola gibi cezbedici olmuyo tabi ama bu süre biraz disimi sıkıp idare ediyorum.
merhaba kızlar bende iki aydır doktor gözetiminde bu diyeti yapıyorum 13 kilo verdim,ara ara kaçamaklarım yüzünden kilo vermem durdu ama devam ediyorum.10 kilo daha vermem lazım:)şimdiye kadar hiç spor yapmadım bundan sonra başlayacağım her sabah yürüyüşe hepinize azimli günler diliyorum umarım başarılı oluruz:))