Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukan kıtabında tatlındırıcılı ıceceklere ızın verıor ozellıkle kolayı hatta bunları kısıyı rejım yaptıgı duygusunu vernedıgı ona normal yıyecek duzenınnde devam edıyor hıssı verdıgı ıcın onerıyor bende hergun kola ıcıyorum ama ayanda ıcıyorum sıkcaa ayranı tercıh edesen ıyı olur

anladım cnm,dediğim gibi emin olmayarak yazmıştım,ben diyetten önce çok kola tükettiğim için elimden geldiği kadar o alışkanlığımdan kopup diyetten sonrada öyle devam etmek istiyorum inş bklm

Merhabaaaaa.
Benim 6.günüm.Atak evresindeyim ve 10 gün yapmayı düşünüyorum.Gayet güzel ve kolay geçiyor.Yalnız bazı konularda kafam karışıyor.Yemek konusunda kendimi tutabiliyorum ama tatlı yiyememek çok feci..Bu konuda tavsiyesiniz var mı tatlı nıyetıne ne yiyebiliriz?Evde tatlandırıcı ile yapabileceğimiz sütlü tatlı tarifi mesela??Ya da mado da light sekersız dondurmalar var bunların sadelerini yiyebilir miyiz mesela?Tarifleriniz varsa süper olur...
İkinci merak ettiğim şey ise su et konusu.Anladığım kadarıyla mumkun olduğu kadar yağsız et yemek en iyisi...Ama mesela normal salamlardan bır kac dılım de olsa yiyemez miyiz?
Ve son olarak merak ettiğim ben 5 gunun sonunda 1.3 kilo vermişim sizce iyi mi az mı bu kilo...Siz atak da kaç kilo verdiniz?(Benim hedefim bu arada;12-13 kilo):87:

Afedersiniz ama merakimdan soruyorum asagidaki cizelgeye gore 1.5 aylik bebeginiz var,emzirmiyor musunuz?Eger emziriyorsaniz zaten kilo veriyorsunuzdur.

Ben de ben de...özelden mesaj atamıyorum söylemiştim Beni de sayar mısın?
Çoook teşekkürler....
Burada 3,5 kiloda takılı kalmıştım ve sonunda 5,4 oldu son 3 gündür....Ama 10 günlük takılma sonrası 3 gün atak yaptım..Gerçekten işe yarıyor,tavsiye ederim duraklama yaşayanlara..ondan sonra vermeye başladım..Hatta p+s günlerinde vermesem de almadım son 2 keredir..proteinlerde giden de kar kalıyor yanıma :)
Umartım böyle devam eder..Durmasından çok korkuyorum çünkü artık gözlerim dolmaya filan başlamıştı tartıya çıktığımda..Bu his çok güzel..İnsanı motive ediyor..1 ay oldu benim..5,4 çok iyi olmasa da fena değil dimi arkadaşlar?

tebrikleerrr ve tabi geçmiş olsun diyelim :) ben de şimdi senden gaza geldim atak yapıcam 3 gün canıma yetti artık

63e takılmak artık söyle dursun bugün bir de 63.7yi gördüm..sence atak yapsam mı tam 1 ayın bitmesini bir bekleyip mi görsem?

Bana kalırsa yap,ben keşke birkaç gün daha önce yapsaydım dedim.Çünkü vücut yemeye alışıyor hemen.
Benimde 1 ayım yarın doluyor bu arada..Geçen hafta salı-çarşamba-perşembe yaptım.Yani 1 ayımın dolmasına 1 hafta varken..ve veremeseydim diyeti bırakacaktım o kadar düşmüştü motivasyonum son bir deneme olsun da yapmadım demeyeyim diye yaptım açıkçası...Çok şükür :)
Ben 10 günlük atak yapmıştım ve 3 kilo vermiştim.Sonra 13 gün seyirde 5 gr vermiştim sadece o da dediğin gibi sürekli alıp vererek...
Ben sonuç aldım ve 7-8 gün takıldığı zaman tekrarlamayı düşünüyorum bunu..ya da 3+3 gibi alternatifler denemeyi...En azında diyete inancı devam ediyor insanın...

0,5 gr demek istedim :)
Bu arada birşey daha..ben sabahları hep ince pijamalarımla tartılıyorudum ve en fazla 50-100 gr farkeder diyordum...meğersem hiç öyle değilmiş...Pijamam bile 500 gr farkettirdi..Hatta inanırmısınız üst iç çamaşırım bile 100 farkettirdi:) giyinik tartılanlara tavsiyem bir de iç çamaşırlarınızla tartılın moraliniz daha da düzelecek:)

söylediğin çok doğru ben de bu sabah bu manzara ile karşılaşınca hiç değmiyor mu acaba metabolizmamın dengesini alt üst ettiğime diye dşünmedim değil..bir atak sanırım çok mantıklı olacak

oo ben zaten hep o moddayım saf beden kütlesi :)

bende hafta sonu cozuttum biraz bugun cızelgeyı değiştirmeye utanıyorum valla ama toplıcam artık regl dönemimde yakın şişim birazda

merhaba ben özelden mesaj atamıyorum maalesef yulaf kepeği istiyorum bende 2 kutu olabilir mesela

Arkadaşlar; ben çok zorlanıyorum Yani aslında tek özlediğim şey gün boyu durmadan yediğim tatlılar çikolatalar

Sabah: Peynirli yumurta yaptım yağsız tavada

Öğlen: Kendi suyunda haşlanmış bol kekikli tavuk ile ayran

Şimdi ise sıcak sütün içine 1 kaşık türk kahvesi attım onu içiyorum tatlı isteğimi gidermek için :)

Ama bu sabah tartııldığımda; 100 gr bile vermemişim o ayrı :) amaa şunu da eklemek isterim; kendimi hafif hissetmiyor da değilim :)

Son düzenleme:
bende yeni kilomu hiç yazmayım ben cuma günü akşam öglen bol bol tavuk yedim artık midem kalktı neyse dedim bari iyi kilo gider sabah bi kalktım 100 gr gitmiş acaip bozuldum en iyisi hafta sonunu tatil ilan edeyim diye başladım yemeye hem belki vücut şaşırır biraz aklıma esen herşeyi yedim bugün diyete kaldığım yerden devam valla hiç vicdanım sızlamadı bu sefer en azından yedimde aldım diyorum

bende hafta sonu cozuttum biraz bugun cızelgeyı değiştirmeye utanıyorum valla ama toplıcam artık regl dönemimde yakın şişim birazda

İlk günlerde zorlanman çok doğal..Alışacaksın merak etme..Ayrıca 1 günün hemen sonunda düşüş beklemek yanlış olur..Birkaç gün daha geçsin sen de göreceksin azaldığını...
Ben de aynı şekilde sütlü türk kahvesi,aromalı kahveler vs. içiyorum tatlı isteğimi gidermek için..Splenda tatlandırıcı kullanıyorum,gayet güzel oluyor...Ayrıca haftada 1-2 gün light puding yiyorum dr.oetker'in(küçücük kase)...Bir de yulaf ezmesi,buğday kepeği ve yulaf ununu karıştırıp tarçınlı kek yapıyorum(maalesef başımızın belası kepeği ben de bulamadım)..Ama en azından atak evresi için sen kahvelerle idare etmeye çalış derim..Bunları seyirde yaparsın...

vuvuu; canım;

destegın ıcın cok tesekkur ederım cunku sanırım su ilk 5 gun gecip birkaç kilo verdikten sonra herşey daha kolay oluyor.

Bu benim ilk diyetim bir de; arkadaslarım hep derdi ki biz senin yedğin kadar tatlı yersek 100 kg oluruz ama ben hiç olmazdım; 59 da kalırım hep buna guvendım ve abarttım, bır de duygusal olarak kotu gunler gecırınce tatlı yemege verdım kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…