Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sen biraz soguk yapmış olabilirsin. 2. Hata ise su : normal yağlı sütten yoğurt yapmış olsan 1 tatlı kasığı yoğurt mayası yeterli olurdu ama yagsiz ve birde uht olunca mayayı en az 3 kat artırman gerekiyor mesela 1 lt sut icin(sıcaklık ayarının nasıl olması gerektiğini bugün sabah yazmıştım)yaklasik3 çorba kasığı yoğurdu ilim sutle iyice inceltmen gerekiyor. 3 . Yapılan hata:3-4 saatin sonunda mayalanan yoğurdu açtığında yoğurt kabın sogumussa yada ılık ise demekki yoğurt kabını iyice sarmamissin. Önce etrafına sofra bezi gibi birseyle sar ve mutlaka bir bezin üstüne koy sonrada üstüne battaniye atabilirsin. Hadi bir daha dene. Bu sefer kesin olacak

ben bebeğim için denemiştim ama ne yaptımsa olmadı şimdi normal süt getirtiyorum çorludan haftada 1 kez 5 lt süt alıyorum hem oğluşum yiyor hem de biz kendim için de light bişey almadım onlardaki kokudan dolayı yiyemiyorum ben ancak light süt onu da bişeylerle karıştırıp tüketebiliyorum tekrar tebrik ederim

Kesinlikle işe yarıyor, ben 1 ayda yaklaşık 10 kilo verdim. Bir yerden sonra direncim azaldı ve daha fazla veremedim. 3 aydır da hiç kilo almıyorum. Eğer doktorunuz onay veriyorsa herkese öneririm.

ben artık inancımı yitirdim reglim bitti sabah +300 gördüm son birkaç gün diyorum sonra bırakıcam galiba
herkese günaydın,
tartıda 200 gr daha eksilmenin verdiği mutlulukla güne başladım:KK53:
dün ctesi olması sebebiyle günümün çoğunu dışarda geçirdim bu nedenle de sporumu yapamadım,bugün telafili olarak toplam 1 saatle güne başlıyorum.:KK52:

tebrik ederim muhteşem

Bayanlar günaydin benim bugün aralar 4. Günüm,
70,7 ile basladim. Bu sabah baktim 70,6 yim. Yalniz 3 gündür kabizim,
Kilo veremicem galiba, Kuru Erik yedim ama fayda etmedi,
3 gündür ne yediysem icimde :-(((

Ne olur yardim edin, yarin SP basliyorum o zaman düzeliyo mu ?
Ben her gün düzenli tuvaletimi yapardim.
Hergünde düzenli 1,5 L su tüketiyorum

benimde hepsi değil ama çoğu içerde :KK43:(

[
+300 gördüm :KK43: neden ya? iyice motivasyonum düşüyor.. bikaç gündür zaten eksi yoktu.. ne yapabilirim ben tekrar kilo vermek için.. daha 14.günümdeyim..

benim de seyirde 3.günüm ben de regl filan kalmamasına rağmen +300 gördüm çarşambaya kadar süre veriyorum sonra diyetisyene gitcem olmayacak galiba tamam aç değilim ama kilo da vermiyorum ve meyve yiyememek beni çok zorluyor

artık bırakacağım o derece moralim bozuldu yani.. perşembeye kadar ya kilo veririm yada bırakcam.. zaten meyvasızlık sinirlerimi iyice yıpratıyor.. bi de bu artılarla uğraşamıcam..

Slm Kızlar,

Bugün reglim bitmiş bulunuyor:))regl öncesi 57.5 olan ben bugün 55.8:)))))) herkes söylüyodu bu kadar farketireceğini ama o dönemdeki ruh hali beni strese sokmuştu,yaşadım ve gördüm.Duraklamaları kaçamaksız atlatırsak gidiyormuşşş
9 Ocak 61.7 ile başlamıştım bugün 55.8;hedef 53;az kaldı allaha şükür
Sakın motivasyonunuzu bozmayın;bu arada kilo veremediğim dönemde burda bana çok destek olan arkadaşlarım oldu;hepinizi seviyorum,hepimize bol----ler:)) yaza incecik olalım:))

Bak ne guzel olmus,o kadar evhama degmiyor iste=)bende 5ocakta 61le basladim simdi 56.0yim,sen benden 2yuz gram ve 4gun kadar da ondesin ustelik,super=)bence 37gunde 5 kilo gayet iyi ama benim hedef kilom 48 boyumdan dolayi ne yazik ki.daha baya yolum var ama inancim henuz hala saglam.daha 8 kilo var gidicek.kizlar aksama dogru sizinle bi spor videosu paylasicam 4 gundur yapiyorum her yerim feci inceldi her sey bi kenara muthis eglenceli,resmen canim istiyor gunde bi kac defa ama zaman bulamadigimdan 1kere aksamlari yapiyorum.aksam bilgisayara gecim hemen paylasicam canlar=)

sorun da o ya, bikaç gndür yürüyüş yapamıyorum, kayınvalidemler geldiler, gidecek gibi de değiller..

Bence bu diyetin olmazsa olmazı yürüyüşler...Ben cuma akşamı çok yorgundum yürüyüş yapmadım cumartesi sabah tartıda eksilme göremedim...Dün akşam yaptım bugün -500 ile uyandım...Eğer evde yapabilirim diyorsanız leslie egzersizleri yapabilirsiniz.

Bence bu diyetin olmazsa olmazı yürüyüşler...Ben cuma akşamı çok yorgundum yürüyüş yapmadım cumartesi sabah tartıda eksilme göremedim...Dün akşam yaptım bugün -500 ile uyandım...Eğer evde yapabilirim diyorsanız leslie egzersizleri yapabilirsiniz.

şimdi ben bu gece bi fırsatını bulup leslie ile 3 mil yürüyecem, sabaha eksi görmezsem size canı yürekten küsebilirmiyim? :))

:KK9::KK9::KK9::KK9: Küsebilirsin tabe ne demek...Şaka bir yana sen yürüyüş yapmaya çalış bence vereceksindir yürüyüş yapınca :KK34::KK34::KK34:

tamamdır o zaman ben perşembeye kadar tartılmayacağım , her gün leslie ile 3 mil yürüyeceğim ve perşembe 63 olmazsam küseceğim sana da, dukana da, diyete de :)))

:KK9::KK9::KK9::KK9: Küsebilirsin tabe ne demek...Şaka bir yana sen yürüyüş yapmaya çalış bence vereceksindir yürüyüş yapınca :KK34::KK34::KK34:

tamamdır o zaman ben perşembeye kadar tartılmayacağım , her gün leslie ile 3 mil yürüyeceğim ve perşembe 63 olmazsam küseceğim sana da, dukana da, diyete de :)))

selam kızlar gördügüm kadarıyla herkes iyi gidiyor yaza inş hep beraber incecik gireriz benim 14 . günüm bu gün ayın 24 kadar tartılmayacagım gördügüm kadarıyla hergün tartılanlar hayal kırıklıgı yaşayabiliyor o yüzdende bende arada tartılayım diyorum yarın proteyin günüm son salı günü sebzeye gececegim kısmetse

Bak ne guzel olmus,o kadar evhama degmiyor iste=)bende 5ocakta 61le basladim simdi 56.0yim,sen benden 2yuz gram ve 4gun kadar da ondesin ustelik,super=)bence 37gunde 5 kilo gayet iyi ama benim hedef kilom 48 boyumdan dolayi ne yazik ki.daha baya yolum var ama inancim henuz hala saglam.daha 8 kilo var gidicek.kizlar aksama dogru sizinle bi spor videosu paylasicam 4 gundur yapiyorum her yerim feci inceldi her sey bi kenara muthis eglenceli,resmen canim istiyor gunde bi kac defa ama zaman bulamadigimdan 1kere aksamlari yapiyorum.aksam bilgisayara gecim hemen paylasicam canlar=)

evet canım ya kesinlikle evhama değmiyorumuş,hevesle her gün tartıda eksi görmeyi bekliyoruz aslında yanlış çünkü o şekilde olsa çok da sağlıklı olmazdı sanırım;regl döneminde inancımı yitirmiş gibiydim ama burda çok destek oldular,artık aynı hataya düşmeyeceğim,çünkü bu diyet gerçekten de kilo verdiriyor,testte ideal kilom 54 çıktı ama ben 53'e inince güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum,yani benimde 3 kilom kaldı gidecek,test 24 şubatta 54 olacağımı söyledi bakalım artık:) merak ettim doğrusu ben de dışarda yürüyüşe zamanım kalmadığı için her akşam evde Leslie yapıyorum,eğlenceli geliyor hem de baya sıkılaştırıyor;ama senim videoyu da merak ettim,akşam yükleyince onu da deneyeyim:)

artık bırakacağım o derece moralim bozuldu yani.. perşembeye kadar ya kilo veririm yada bırakcam.. zaten meyvasızlık sinirlerimi iyice yıpratıyor.. bi de bu artılarla uğraşamıcam..

Canim ne zamandir yapiyorsun bilmiyorum, benim 4. günüm atak dönemi yarin 2. evreye basliyorum, bende bu sabah baktim kilo almisim.

haaaa dedim sahdin sabbaz oldun, diet senin neyine :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
sonra esim dedi ki, devam et, vücudun alisinca kabizliginda gecer, vücudun büyük bir degisimle
karsi karsiya dedi.

belki bizim vücudlaarimiz hemen degisimi kaldiramiyordur, herkes 10 günde wc gidip zayiflarken,
bizim belki 1 aya ihtiyacimiz var rayina oturmasi icin:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:

AMA SUNU COK IYI BILIYORUM; HER GÜN BÜYÜK TUVALETINIZE CIKIYORSANIZ ZAYIFLIYORSUNUZ ; VÜCUDUNUZ DOGRU BIR DENGEDE DEMEKTIR

bu arada bugün Hürriyet Gazetesi Saglik bölümün de YOGURT ile bir yazi gördüm paylasmak istedim.

Kadınlar günde yarım kilo yoğurt yesin.
Yüksek kalsiyum kaynağı olan yoğurt, içeriğindeki konjuge linoetik asit (CLA), nedeniyle karın yağlarını eritiyor.
Yapılan araştırmalara göre bir sene boyunca, diyetinde her gün yoğurt tüketen kişiler, tüketmeyenlere göre yüzde 22 daha fazla kilo veriyor
Her gün düzenli olarak yoğurt tüketilmesi daha hızlı yağ yakımına sebep oluyor.
Suyundaki B2 vitamini nedeniyle ağız yaralarına iyi gelen yoğurt, karın yağlarını azaltıcı etkisinin yanısıra, bağışıklık sistemini kuvvetlendirirken, bağırsak kanseri riskini de azaltıyor.

Sakın bırakma daha seyirin basindasin sen bu kiloları 2 gündemi aldın da hemen vermek istiyosun. Emin ol tartışa farketmese bile inceliyorsun. Sebzelerin su tutma özellikleri farklı sebze gunünden sonra yargılanmaz fazla çıkması çok normal. Ben kilo verdikten sonra herkes verir. Dukana başladığın ilk atak tarihinden tam 45 gun sonra en az ama en az 4-5 kg vermiş olacaksın. Daha ne istiyorsun.duraklamalar elbette olacak vücut direnişe geçecek. O seni saglikli tutmak icin böyle bir tepki veriyo ama 2 haftada pes edecek. Surviver daki ünlülerde böyle zayıfladı iste tatlı yok ekmek yok sebze meyve yok. Sen bir daha duşun bu kadar insan yanılıyor olamaz dimi hadi bakiyim

bu arada bugün Hürriyet Gazetesi Saglik bölümün de YOGURT ile bir yazi gördüm paylasmak istedim.

Kadınlar günde yarım kilo yoğurt yesin.
Yüksek kalsiyum kaynağı olan yoğurt, içeriğindeki konjuge linoetik asit (CLA), nedeniyle karın yağlarını eritiyor.
Yapılan araştırmalara göre bir sene boyunca, diyetinde her gün yoğurt tüketen kişiler, tüketmeyenlere göre yüzde 22 daha fazla kilo veriyor
Her gün düzenli olarak yoğurt tüketilmesi daha hızlı yağ yakımına sebep oluyor.
Suyundaki B2 vitamini nedeniyle ağız yaralarına iyi gelen yoğurt, karın yağlarını azaltıcı etkisinin yanısıra, bağışıklık sistemini kuvvetlendirirken, bağırsak kanseri riskini de azaltıyor.

paylaşım için teşekkür ederim canım,ben dukan diyetine başlayana kadar yoğurt yemezdim ayda bir belki ama şimdi her ara öğünümde yiyorum,ve severek yemeye başladım;bu benim için iyi bir haber:))hemen küçük bir kase yoğurt yiyeceğim şimdi:)

paylaşım için teşekkür ederim canım,ben dukan diyetine başlayana kadar yoğurt yemezdim ayda bir belki ama şimdi her ara öğünümde yiyorum,ve severek yemeye başladım;bu benim için iyi bir haber:))hemen küçük bir kase yoğurt yiyeceğim şimdi:)

rica ederim, seve seve... ben zaten cok severdim, hemen hemen her günde yerdim :KK1::KK1:

ben de leslie yapıyordum 10 güne yakın leslie 5 mil yaptım mutlaka etkisi olmuşltur ama bunun sonuçlarını çok çabuk gördüm..mesela leslie de evet terliyordum ama bunda vıcık vıcık oluyorum suratıma kadar terliyorum düşünün...arama motoruna ministry of sound pump it up-the ultimate dance workout yazın çıkar torrentden falan indirebilirsiniz.salsa çaçaça falan da var aralarda ,çççççççççççççççççççççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk zevkli=)))bu video ile kk sayesinde tanıştığımı da eklemeden edemeyeceğim=)))te şek kür ler=)

Son düzenleme:
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım.sorununu çöz,sonra kafan rahat başla diyetine.bende hem kitabı hem burayı takip ederek iki haftada karar verdim başlamaya.ama kitap şart.

kızlar şükür "yulaf kepeği"me kavuştum :KK52:
ama henüz başlamıyorum en önemli sebbeim hastanede yakınım var oraya gidip geliyorum tam oturtamam diye endişeliyim
hemde biraz daha bu dukanı anlamaya çalışıyorum bende kitabı yok. karatay almıştım yapmıştım ama vazgeçtim bunu yapıcam.
inşallah hastam bi iyi olsun bu hafta başlarım inşallah..

ama siizi takipteyim diyeti anlamaya çalışıyorum :21:

geçmiş olsun Allah şifalar versinn... bence de başlayıp bırakmaktansa tam başla devamm et... hep beraber zayıflıcazzz

Sagolun arkadaslar. Yarında hastenede olucam diyetime dikkat ediyorum ama belli diyeti uygulamak zor oluyor :/

bu arada yulaf kepeği kipa ya da gelmişşş haberi olmayanlara duyrulur... kurtköy kipada bugün
vardı...

Evet ben Migros'ta bulamadım ve kupaya gittim kupada ru-Sheim in her çeşidi dogalsanin her çeşidi mevcuttu :KK66:

X