Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ben kaçgündür kilo vermiyordum şimdi vermeye başladım senin kilon hiç yokmuş ben obezim:KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9: Bende dün tartıldım hiç oynama yoktu...Bugün inmiş gördüm şükür...Bende obez olma yolunda ilerliyordum ki dur dedim kendime... Ben 1,56 boyundayım ve 73 kiloydum çok kötü görünüyordum kilo az gibi duruyor ama boyla kıyasladığın da hiç öyle değil :KK50::KK50::KK50:

Bayanlar günaydin benim bugün aralar 4. Günüm,
70,7 ile basladim. Bu sabah baktim 70,6 yim. Yalniz 3 gündür kabizim,
Kilo veremicem galiba, Kuru Erik yedim ama fayda etmedi,
3 gündür ne yediysem icimde :-(((

Ne olur yardim edin, yarin SP basliyorum o zaman düzeliyo mu ?
Ben her gün düzenli tuvaletimi yapardim.
Hergünde düzenli 1,5 L su tüketiyorum

öncelikle günlük 2 lt suyunu hiç aksatmadan icmelisin. Yoksa kabizlik kaçınılmaz son olur. Doğadan yada lipton un form çaylarından 1 kupa suya 2 poşet sallayıp gece yatmadan içersen sabaha inşallah rahatlamış olursun. Kilonu takma kabiz oldugun icin oynama olmamistir

Kabızlık için arkadaşlar aç karnına sabah ılık su içmeyi deniyor faydası da oluyor galiba...

Aaaa nes günaydın canım hosgeldin. Sen gelince bana sorulara yorum yapıp cevaplamak düşmez artık. Saygılar hocam. Onunde Saygıyla eğiliyorum (düğmemi ilikledim)

öncelikle günlük 2 lt suyunu hiç aksatmadan icmelisin. Yoksa kabizlik kaçınılmaz son olur. Doğadan yada lipton un form çaylarından 1 kupa suya 2 poşet sallayıp gece yatmadan içersen sabaha inşallah rahatlamış olursun. Kilonu takma kabiz oldugun icin oynama olmamistir

Canim Cok saol acaba sebze dönemine girince
Düzelir mi dersin ?
Tuvelete gidemezsem ölürüm Ben :-((
Benim icin Cok önemli :-((
Ama genede diete devam edicem, belki vücudum degisimi
Kabullenmeye calisiyordur :-)))

$PICT0068.JPG $PICT0068.JPG

İşte benim yoğurdum :) Sulu kısmı dayanamayıp yediğim yer :)
Nasıl yaptığıma gelince 2 litre sütü hafif ısıttım. Küçük parmağımla sıcaklığına baktık annemle, anneme göre biraz sıcaktı, haklıymış da çünkü biraz sulu oldu yoğurt. Az biraz daha ılık olsaydı daha iyi olurmuş. Evde annemin mayaladığı yoğurttan bir çay bardağından fazla miktarda aldık ılık sütün içine katıp karıştırdık. Tencerenin kapağını kapattım. İyice sarıp sarmaladım. yaklaşık 4 saat bekledikten sonra dayanamayıp açtım, sonra buzdolabına koydum, sabah tadına baktım :) hazır yoğurtlar gibi kıvamı fazla değil ama yenmeyecek gibi de değil. Ben sevdim açıkçası :)

Alışveriş yaptığım markette sürekli light yoğurt bulamadığımdan isyan edip bu yolu denedim, iyi de oldu gibi zannımca :KK1:

günaydın ve hoşgeldin,sana şöyle yardımcı olmaya çalışayım ,teşhisini kendin koymuşsun yani haklısın şekar bağımlılık yapar tedaviye gelince iradeni devreye sokacaksın 21 gün dayanırsan bu bağımlılıktan kurtulursun beynin böyle bir çalışma düzeni var bir alışkanlıktan kurtulmak için yada yeni bir alışkanlık edinmek için 21 gün o harektei tekrar etmek ( ya da etmemek )gerekiyor.şimdi yapman gereken öncelikle gerçekten karar vermek sonrada harekete geçmek. sen bırakmak istedikçe beynin seninle savaşacak ve ikinizden biri kazanacak niye bu sen olmayasın. burada çok güzel insanlar var her sıkıştığında sana destek olurlar (oluruz). hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız çünkü. başla kolay gelecek :) hadi seninde güzel haberlerini alalım..

bende dü$ünüp dü$ünüp duruyorum, nasil birakamam diye, sonra karar veriyorum ama o gün resmen agzim sulaniyor inanilir gibi degil ama utanarak yaziyorum diyetteyken nutellayi açip kavanozu koklayip geri birakiyorum o derce vahim durumum, ben diyorum acaba ataka ba$lasam ama hergünkinden daha az tatli yesem mesela 1 kare çikolata gibi olurmu acaba? birden bire kesemem denerim ama inanmam yani birakamam kilo vermeyi ne kadar istesemde çikolata yemeyide o kadar istiyorum acyip bir$ey bu bunlari yazarken bile kendime inanmak istemiyorum resmen sigara gibi birden bire birakilmaz, yava$ yava$ azalta azalta ama bu $ekildede dukana uymaz ben ne yapayim

bende 2 günde 300 grm verdim çok mutluyum .kızım 26 günde 4.5 kilo verdi dukan sayesinde

off 26 günde 4.5 kilo süper ya darisi benim ba$ima

Benim gibi şeker olmadan yasamayan biri dayanabiliyorsa sende dayanırsın inan buna öncelikle hem tatlandırıcılar şekeri aratmıyor masallah

tatlandiriciyida denedim ama yerine tutmuyor malesef, ama tarçinli sütü denemedim acaba i$e yararmi?

ben karar verdim bugün deneme yapacagim, birde bu diyet riskli benim için çünkü kaçamagi affetmiyor dukann

benim bugün dukanda 7. günüm,inanirmisin dün tuvalete ciktim:KK37:yemegimi düzenli yiyorum,en az 1.5 litre suda iciyorum,ama dukan ters etki yapti sanirim,bakalim bir dahaki wc ne zaman olucak,eger yine böyle olursam dukani mahkemeye vericem:KK1::KK1:(saka tabiki)kuru erik ye sabahlari ac karnina,üzerinede bir bardak ilik su

Kızlar selam, önceki sayfaları okudumda günlük light süt varmı demişsiniz. Sek günlük light süt üretimine başladı, yakında marketlere dağıtımına başlar. Hepinize bol eksili günler..

bende dü$ünüp dü$ünüp duruyorum, nasil birakamam diye, sonra karar veriyorum ama o gün resmen agzim sulaniyor inanilir gibi degil ama utanarak yaziyorum diyetteyken nutellayi açip kavanozu koklayip geri birakiyorum o derce vahim durumum, ben diyorum acaba ataka ba$lasam ama hergünkinden daha az tatli yesem mesela 1 kare çikolata gibi olurmu acaba? birden bire kesemem denerim ama inanmam yani birakamam kilo vermeyi ne kadar istesemde çikolata yemeyide o kadar istiyorum acyip bir$ey bu bunlari yazarken bile kendime inanmak istemiyorum resmen sigara gibi birden bire birakilmaz, yava$ yava$ azalta azalta ama bu $ekildede dukana uymaz ben ne yapayim

off 26 günde 4.5 kilo süper ya darisi benim ba$ima

tatlandiriciyida denedim ama yerine tutmuyor malesef, ama tarçinli sütü denemedim acaba i$e yararmi?

ben karar verdim bugün deneme yapacagim, birde bu diyet riskli benim için çünkü kaçamagi affetmiyor dukann

Süt tatlandırıcı ve tarçınlı deneyin...Birde face te dukan diyeti tarifleri bölümü var orda tatlı bile yapanlar var :)

benim bugün dukanda 7. günüm,inanirmisin dün tuvalete ciktim:KK37:yemegimi düzenli yiyorum,en az 1.5 litre suda iciyorum,ama dukan ters etki yapti sanirim,bakalim bir dahaki wc ne zaman olucak,eger yine böyle olursam dukani mahkemeye vericem:KK1::KK1:(saka tabiki)kuru erik ye sabahlari ac karnina,üzerinede bir bardak ilik su

Valla canim ben cok yeniyim bugün atak ta 4. ve son günüm. yarin SP+P asamasina baslicam, 1 hafta yapicam hala tuvalete gidemezsem, ya dr gidicem yada dieti birakicam, cünkü degil kilo vermek kilo aliyorum, ve karnimin sisligi acayip rahatsiz ediyor, sivi bosaltimi süper isliyor, ona bisey diyemicem, ama digeri bir kabus...

ben de PCO sendromu var, bir hormon rahatsizligi. Hamileligimi de tedavi ile gerceklestirmistim, tedavi döneminde cok kilo aldim, birde üzerine hamilelik, insallah tuvalet sorunum cözülür onun disinda diet ten aslinda cok memnunum. arkadaslar bir kac sey önermis onlari denicem, sabah ilik su baya kafama yatiyor. aslinda isin komik tarafi ben her sabah ilk is su icerim, birde isitip icelim bakalim.

sabahlari ilk kahve sigara da beni cok güzel tuvalete götürürdü, bu sabah onu denedim tik yok :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

insallah iyi olur, cünkü gercekten kilo vermem lazim 15 kilo fazlam var, gün gectikce beni daha cok bunalima sokuyor :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Slm Kızlar,

Bugün reglim bitmiş bulunuyor:))regl öncesi 57.5 olan ben bugün 55.8:)))))) herkes söylüyodu bu kadar farketireceğini ama o dönemdeki ruh hali beni strese sokmuştu,yaşadım ve gördüm.Duraklamaları kaçamaksız atlatırsak gidiyormuşşş
9 Ocak 61.7 ile başlamıştım bugün 55.8;hedef 53;az kaldı allaha şükür
Sakın motivasyonunuzu bozmayın;bu arada kilo veremediğim dönemde burda bana çok destek olan arkadaşlarım oldu;hepinizi seviyorum,hepimize bol----ler:)) yaza incecik olalım:))

Slm Kızlar,

Bugün reglim bitmiş bulunuyor:))regl öncesi 57.5 olan ben bugün 55.8:)))))) herkes söylüyodu bu kadar farketireceğini ama o dönemdeki ruh hali beni strese sokmuştu,yaşadım ve gördüm.Duraklamaları kaçamaksız atlatırsak gidiyormuşşş
9 Ocak 61.7 ile başlamıştım bugün 55.8;hedef 53;az kaldı allaha şükür
Sakın motivasyonunuzu bozmayın;bu arada kilo veremediğim dönemde burda bana çok destek olan arkadaşlarım oldu;hepinizi seviyorum,hepimize bol----ler:)) yaza incecik olalım:))

canim süper, tebrik ederim, insallah bende senin gibi mutlu mutlu yazarim...

biliyor musun, ben cocuk tedavisinde de bu sitede tüp bebek kisminda bir forumda yazisarak yapmistim, ilk kez tedavi de 1. deneme de tuttu, o nedenle bu siteyi ve forumlari cok seviyorum, yalniz olmuyosun, ve herseyi paylasabiliyorsun, bir süre sonra yüzünü görmedigin hatta tanimadigin, ama kalpten baglandigin dostlar ediniyorsun... o nedenle diyete basladigimda tekrar bir forum bulduguma cok sevindim, iyi ki varsiniz...

+300 gördüm :KK43: neden ya? iyice motivasyonum düşüyor.. bikaç gündür zaten eksi yoktu.. ne yapabilirim ben tekrar kilo vermek için.. daha 14.günümdeyim..

Son düzenleme:
Valla canim ben cok yeniyim bugün atak ta 4. ve son günüm. yarin SP+P asamasina baslicam, 1 hafta yapicam hala tuvalete gidemezsem, ya dr gidicem yada dieti birakicam, cünkü degil kilo vermek kilo aliyorum, ve karnimin sisligi acayip rahatsiz ediyor, sivi bosaltimi süper isliyor, ona bisey diyemicem, ama digeri bir kabus...

ben de PCO sendromu var, bir hormon rahatsizligi. Hamileligimi de tedavi ile gerceklestirmistim, tedavi döneminde cok kilo aldim, birde üzerine hamilelik, insallah tuvalet sorunum cözülür onun disinda diet ten aslinda cok memnunum. arkadaslar bir kac sey önermis onlari denicem, sabah ilik su baya kafama yatiyor. aslinda isin komik tarafi ben her sabah ilk is su icerim, birde isitip icelim bakalim.

sabahlari ilk kahve sigara da beni cok güzel tuvalete götürürdü, bu sabah onu denedim tik yok :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

insallah iyi olur, cünkü gercekten kilo vermem lazim 15 kilo fazlam var, gün gectikce beni daha cok bunalima sokuyor :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

sabah aç karına ve gece uyumadan önce doğadan form kayısılı çay için :) kabızlığa çok iyi geliyor..

canim süper, tebrik ederim, insallah bende senin gibi mutlu mutlu yazarim...

biliyor musun, ben cocuk tedavisinde de bu sitede tüp bebek kisminda bir forumda yazisarak yapmistim, ilk kez tedavi de 1. deneme de tuttu, o nedenle bu siteyi ve forumlari cok seviyorum, yalniz olmuyosun, ve herseyi paylasabiliyorsun, bir süre sonra yüzünü görmedigin hatta tanimadigin, ama kalpten baglandigin dostlar ediniyorsun... o nedenle diyete basladigimda tekrar bir forum bulduguma cok sevindim, iyi ki varsiniz...

inşallah canım;ben de bu diyet sayesinde bu siteyi keşfettim ve burda olmaktan çok mutluyum,bir problemi en çok yaşayanlar anlar;burda herkes elinden geldiğince birbirine destek olmaya çalışıyor;bu forum olmasaydı bu diyeti devam ettirebileceğimi hiç sanmıyordum;ama şimdi bir ayı geçti;arkadaşlarımla ya da ailemle bunları paylaşmaya kalktığımda onlara saçma geliyor,ne var kilonda,azıcık ye bişey olmazvs....gibi şeyler söylüyorlar,ama burda seninde söylediğin gibi yüzünü görmediğimiz arkadaşlarımız,dostlarımız oldu;ben de çok mutluyum,sizlerde iyi ki varsınız:)) ayrıca bebişin için de çok sevindim;umarım herşey dilediğimiz gibi olur:)

X