Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar eşime kıymali börek yaptım çok canım istedi kendimede yulaf kepekli pizza tarzı kıymalı bişiyler yaptım.yulaf kepeği hakkımı sabah yemiştim.kaçamağım telafi edilebilir dimi ne olur beni teselli edin şu an çok pişmanım
Canım seyirdeysen hergun 2 kasik Yemen gerektiğine göre yaptığın keki 3 e bölüp her gun bir parçasını yiyebilirsinKizlar birseyi cok merak ediyorum dukan kek ve ekmekleri cok guzel gorunuyor daha hic yapmayi denemedim kac dilim yemeli icinde 6-7 kaşik yulaf kepegi var?
3 gun yapmakla iyi yapmışsınız 5 gun obeze yakın olanlar icin. seyirde 1+1 yada5+5uyguluyoruz. Anlami1 gun protein ve sebze 1 gun proteinyada5 gun protein 5 gun protein ve sebze. yalnız sebze protein den çok olmayacak.bunlar zayıflamak icin 5-0 veya2-5 gibi çeşitleri var onlar farklı biz sadece 1+1 yada5+5i uyguluyoruz ama 1+1 kolay oluyor yine tercih senin tabii.sana verdigi ideal kilon. Sen daha az olmak istiyorsan istediğin kiloya kadar seyre devam edersinKızlar yazdıklarınızı okudum özellikle meyveli yoğurt hakkındaki bilgilendirme için çok teşekkürler benim şöyle bi sorum var dukana başlamadan önce 5 gün atak yapmayı planlamıştım atağımın ikinci gününde dukanın kendi sitesindeki testi doldurdum 3 gün atak yapmam gerektiğini söyledi. ben inatla ufak tefek değişiklikler yaparak 3-4 test daha yaptıktan sonra hepsinde 3 gün yazdığını gördüm inmek istediğim kilo 55 ama inatla yok 56.5 yok 57 illa kıllık yapacak dukan abimiz. toplamda 8-9 kilo verebilecekmişim. fakat ben bi 10-13 kilo vermek istiyorum ve şu an 3 gün atak yaptığım için kendimi yiyip bitiriyorum keşke 5 yapsaydım diye. sizce bu kilo verme konusunda büyük bi etken mi? Bir de 1+1 5+2 falan varmış bunlar nedir acaba? Yanıtlayan arkadaşlara şimdiden teşekkür edip öpücük yolluyorum:)
Seyirin ilk 10- 14 gunu tam bir duraganlik yaşanıyor 3. Haftadan itibaren Her hafta1 kg ya elveda. Ama yürüyüş yada spor şart şart şart ve kesinlikle 2 lt su aksatilmamali yeşil çay icebiliyorsan ki ben icemiyorum oda hızlandırıyor kilo vermeyi kolay gelsin sakın kaçamak yapmayinbenim seyirde 8 .günüm ancak 200 300 gr verebildim.aynı yerde sayıyorum.ne zaman gitmeye başlayacak.seyirde olan arkadaşlar benim gibi olan var mı?
benim seyirde 8 .günüm ancak 200 300 gr verebildim.aynı yerde sayıyorum.ne zaman gitmeye başlayacak.seyirde olan arkadaşlar benim gibi olan var mı?
tam üstüne bastın arkadaşım benımde 1 hafta oldu sanırım seyirde gecen hafta ile aynı kiloyum gramı gramına hemde iyi bari sen vermişşn azda olsa ne zman gıtcek yaaa
Seyirin ilk 10- 14 gunu tam bir duraganlik yaşanıyor 3. Haftadan itibaren Her hafta1 kg ya elveda. Ama yürüyüş yada spor şart şart şart ve kesinlikle 2 lt su aksatilmamali yeşil çay icebiliyorsan ki ben icemiyorum oda hızlandırıyor kilo vermeyi kolay gelsin sakın kaçamak yapmayin
tam gaz devam o zaman :) eninde sonunda gidecek pes etmek yok
3 gun yapmakla iyi yapmışsınız 5 gun obeze yakın olanlar icin. seyirde 1+1 yada5+5uyguluyoruz. Anlami1 gun protein ve sebze 1 gun proteinyada5 gun protein 5 gun protein ve sebze. yalnız sebze protein den çok olmayacak.bunlar zayıflamak icin 5-0 veya2-5 gibi çeşitleri var onlar farklı biz sadece 1+1 yada5+5i uyguluyoruz ama 1+1 kolay oluyor yine tercih senin tabii.sana verdigi ideal kilon. Sen daha az olmak istiyorsan istediğin kiloya kadar seyre devam edersin
çok geçmiş olsun cnm uyu dinlen biran önce iyileşirsin umarım iyi geceler
geçmiş olsun canım, iyi haberlerini bekliyoruz.
Hiç bir fark yokmuş yani hangisini uygularsan uygula aynı kiloyu veriyorsun kitap öyle söylüyorÇok çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız. :) Peki 1+1 in 5+5'ten farkı nedir gösterdiği etki olarak bi bilginiz var mı acaba?
Çok çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız. :) Peki 1+1 in 5+5'ten farkı nedir gösterdiği etki olarak bi bilginiz var mı acaba?
Sen biraz soguk yapmış olabilirsin. 2. Hata ise su : normal yağlı sütten yoğurt yapmış olsan 1 tatlı kasığı yoğurt mayası yeterli olurdu ama yagsiz ve birde uht olunca mayayı en az 3 kat artırman gerekiyor mesela 1 lt sut icin(sıcaklık ayarının nasıl olması gerektiğini bugün sabah yazmıştım)yaklasik3 çorba kasığı yoğurdu ilim sutle iyice inceltmen gerekiyor. 3 . Yapılan hata:3-4 saatin sonunda mayalanan yoğurdu açtığında yoğurt kabın sogumussa yada ılık ise demekki yoğurt kabını iyice sarmamissin. Önce etrafına sofra bezi gibi birseyle sar ve mutlaka bir bezin üstüne koy sonrada üstüne battaniye atabilirsin. Hadi bir daha dene. Bu sefer kesin olacakbu arada UHT li sütlerden yoğurt yapan arkadaşımızın önünde saygıyla eğiliyorum ben defalarca denedim ama yapamadım