Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bu Betaglucare Yulaf Betaglukanı nerede bulabiliriz ?

Ekmek yerine yulaf ezmesi yemen daha yerinde olur. Hafta da 2-3 günde 1 kaşık gibi. Çünkü ekmekten daha fazla şeker alırsın diye düşünüyorum.

Arkadaşlar doğalsan dan cevap geldi.
Benim e-mailim:
sayın yetkili, dukan diyetiyle yulaf kepeğini tanıdık.ürününüzü fitiz marketten alıyoruz.ama doğru ürün olduğu konusunda şüphelerimiz var.çünkü dukan sitesinden alınan yulaf kepeğiyle karşılaştıran arkadaşlar var.(fransa dan gelen)dukanın ürünü pul pul sizin ürününüz un gibi.bizi saf kepek olduğuna dair daha ayrıntılı bilgilendirirseniz çok seviniriz. teşekkür ederiz.
Gelen cevap:
Merhabalar
bizim pul pul olan ürünümüz yulaf ezmesi kepek çok daha ince olur
kepek un üretilirken elde edilir yani yulaf unu üretilirken ilk eleklerden çıkan üründür en üsteki elekten alınan kepek biraz daha iri olur bunun tüketilmesi daha zordur o yüzden biz bir alt elekten alıyoruz.
İlginize teşekkür ediyorum sağlıklı güzel günler diliyorum

fitz diyet markette hala var mı özel istekle mi alınıyor .....

kepeği bulgaristandan almadım sahibinden comdan aldım satıcıya sordum çekoslavakyadan ithal edilip bulgaristanda paketleniyor dedi ben aldım tat aynı çok az daha ufak görüntüsü
bugün ebaydan aldığım bir kepek daha geldi hepsini tek tek tatdım tatlar aynı hatta önüme gelenede tattırıyorum
yalnız ebay dan yada dukanın sitesinden getirtirsen paketler ucuz ama kargo yüksek bugün gelen 1250 gr düşün kargoyla beraber 56 euro tuttu bende bıktım valla bu kepek işinden ne kadar harcama yaptığımı oturup hesaplamak bile istemiyorum sırf bu yüzden bile artık kilo almayı göze almam yani :)

bende ıstedım 2 paket. mysky dan da ısteyecegım bana bol mıktarda lazım olacak cunku seyır evrem ancak ekım sonu bıtecek seyırden sonrada yedıgım yulaf kepeği miktarı artacak bile

tmm beklıyorum o ozaman haberını .sen kac kılo verdın bu dıyettle ne kadar oldu baslayalı

ben 5 nisanda başladım yani yaklaşık 1 ay oldu,bu diyetle 4.5 kilo verdim,1 kiloyu öncesinde diyete başlamadan biraz yediklerime dikkat edince vermiştim.bu diyet içinde 1 ayda 4.5 kilo bi çok arkadaşa göre az ama hem benim metobolizmam biraz yavaş hemde verecek kilom çok olmadığı için her 1-1.5 kiloda bikaç gün takılma yasıyorum ama öyle yada böyle yavaşta olsa bişekilde gidiyo oyuzden memnunum gidişattan

Kızlar herkese merhaba;

Ben de okudum okudum ve sonunda bu diyet başlığı altında yazanların kilo vermesinden etkilenerek :) bu diyeti yapmaya karar verdim.

Hatta buzlukta tavuk vardı çıkardım bile, yarın için haşlayacağım, ilk günümde tavuk yemeyi planlıyorum :)

58 kg dan 65 kg a çıkmayı başarmış biri olarak, psikolojımı de etkileyen bu duruma yarın sabahtan itibaren bir dur diyorum artık ve ilk defa bir diyet yapıcam ve ilk defa bir diyet beni bu kadar gaza getirdi :)

Kızlar bir de ticker ı aldım profildeki çizelge kısmına yapıştırıp kaydet dedim ama olmamış; neden ki?

Sizlere an ve an gelişmeleri iletirim.

Herkese sevgiler.

Son düzenleme:
Merhaba:
Aklima takilan biseyi sormak istiyorum sizlere;Diyeti bikac gun bozdugunuzda tekrar diyete basladiginizda ayni sekilde kilo verebiliyor musunuz ?

merhabalar ben uzun suredir Turkiye seyahatim sebebiyle yazamadim simdi eskileri okuyup ara ara cevaplar yazicam bir ara durumumu da bildiririm.
sorunuza ornek vaka sanirim benim, 20 gunluk Turkiye seyahatim boyunca ilk hafta dikkat etsem de arada bir seyler ictim, arada ufak kacamaklar yaptim, ikinci hafta ise iplerin ucu gitti, kayinvalidem sagolsun hem kilo vermeme cok sevinip hem de tum harika yemek ve tatlilarini bana yedirdi 1,5 kilo aldim 1 haftada, sonra tekrar toparladim ama saf protein hic yapamadim sebze protein yaptim bir hafta boyunca, son gece de manti ile tatili bitirdim;(
giderken 61dim, dondugumde 62;(
3 gun atakla 60,5'e dondum yani diyecegim sanirim devam ediyor kilo verme sureci, bundan sonra mayis boyunca cko dikkat ettip haziran ortalari 55e varip sabitlemeye gecmeyi planliyorum

cok tesekkurler bılgıler ıcın bende baya endıselıyım son gunlerde ıtalyaya gıdıyorum 1 haftalıgına yanı pizza makarna karbonhidrat cennetine neyapıcam dıyorum ılk olarak dukan galetası pısırıp stoklıcam cantamda kopara kopara yerım her acıktıgımda bozmayı dusunmuyorum ama ınsan ıtalyaya gıdıpte pizza yemeden doner mi ya
belki belki 1 dilim yerım yada pızza soler ustundekı malzemeyı yerım gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…