cnm kutuyu attığım için adınıda bilmiyorumda ben yrn görüşücem onlarla,alırım ismini söylerim size
Betaglucare Yulaf Betaglukanı
Betaglucare her bir porsiyonunda içerdiği, konsantre edilerek işlenmis 3gr Yulaf Betaglukanı sayesinde betaglukanın yararlarını yaşamınıza taşıyan tamamen doğal bir üründür.
Yulaf Betaglukanı doğru miktarda ve kalitede tüketildiğinde
Kolesterolü düşürmeye,
Kan şekerini dengeleyerek tokluk hissini uzatmaya,
Mide ve bağırsak fonksiyonlarını düzenlemeye yardımcı olur.
Betaglucare Nedir?
Betaglucare yoğun miktarda yulaf kepeği içeren tamamen doğal bir üründür. Yulaf kepeğinin kendi yapısında betaglukan isimli suda çözünebilen bir lif bulunur. Yulaf betaglukan'ının, insan sağlığına üç ayrı olumlu etkisi bulunmaktadır:
Kolesterolü düşürür
Kan şekerini azaltır
Mide ve Bağırsak çalışmasını düzenler
Betaglukan'ın bu olumlu etkilerinin kaynağı midede ve bağırsakta bal kıvamında bir jel oluşturma özelliğidir. Diğer suda çözülmeyen liflilerin aksine doğru miktarda alınan yüksek kaliteli betaglukan midede ve bağırsakta safra asidini1 bağlayan ve şeker emilimini geciktiren viskoz bir jel oluşturur.
Suda çözünen lifler, doymuş yağ oranı ve kolesterolü düşük bir beslenmeye eklendiğinde, kalp damar hastalıkları riskini azaltabilir.
Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA'in 1997 tarihli bu sağlık beyanı izni, günlük tüketiminde 3 gr ve her öğünde en az 0,75 g Betaglukan bulunduran ürünler için geçerlidir.
İki kritik nokta, betaglukanın faydalı etkilerinin görülebilmesi için önemlidir : kalite ve miktar. Önemli olan jel yapının mide ve bağırsakta oluşmasıdır. Jel yoksa etki de olmaz. Betaglucare'i betaglukan içeren diğer ürünlerden ayıran özellik budur.
Betaglucare'in içindeki betaglukan'ın, İskandinav yulafından, yüksek İsveç teknolojisi ile geliştirilen kusursuz, detaylı ve özgün bir yöntemle elde edilmiş ve %22 oranında konsantre edilmiş olmasidir. Bu şekilde sağlıklı bir yaşam için önerilen günlük 3 gr yüksek kalitede betaglukan alımı 25 gr'lık bir paket Betaglucare ile mümkün olabilmektedir.
Yaşam ve yemek alışkanlıklarınızı değiştirmek, spora başlamak kısacası daha sağlıklı bir yaşama adım atmak için Betaglucare sağlıklı ve doğal bir adım olarak yanınızda
Çünkü eklemek çıkarmaktan kolaydır.
Betaglucare Kullanım Bilgileri
Betaglucare'in tadı nötrdür, böylece dilediğiniz yemekle birlikte keyifle yiyebilirsiniz.
Daha rahat yiyebilmeniz için Betaglucare'inizi süt, yoğurt ya da çorbanıza karıştırabilirsiniz. Betaglucare, bol lifli yapısından dolayı başlangıçta bağırsaklarınızın fazla çalışmasına sebep olabilir. Bu etki geçicidir. Betaglucare hakkında pek çok bilimsel araştırma yapılmış bir üründür ve bilinen hiçbir yan etkisi yoktur.
Betaglukan'ın olumlu etkilerini görmek için altı hafta boyunca hergün düzenli olarak en az bir paket, 25 gram, Betaglucare tüketmelisiniz. Sonrasında yaşam tarzınızın getireceği şeker ve kalp hastalığı risklerinden uzak durmak için düzenli olarak Betaglucare tüketmeye devam etmenizi öneririz.
Betaglucare aldığınız öğünlerde bir bardak su içmeniz Betaglucare'in jölemsi kıvamını ve dolayısıyla etkisini kolaylaştırır.
Sık Sorulan Sorular
Betaglucare'in Sağlıklı Bir Ürün Olduğunu Nereden Bileceğim?
Betaglucare'in içinde konsantre olarak bulunan yulaf betaglukan'ının kolesterol ve kan şekeri seviyesini düşürdüğü bilimsel araştırmalarda kanıtlanmıştır. Önemli olan günde en az 3 gram kaliteli betaglukan tüketmenizdir. Bir paket (25 gr) Betaglucare'de 3 gram kaliteli betaglukan bulunur.
Betaglukan Kolesterolü Nasıl Düşürür?
Yemekle birlikte alınan 25 gr Betaglucare midenize ulaşır. Betaglucare midenize ulaştığında yüksek kaliteli betaglukan çözünür ve jel oluşumu meydana gelir. Bu aşama ürünün tıbbi etkisini göstermesi için gereklidir. Jel oluşumu ile Betaglucare midede ve ince bağırsakta safra asidini bağlayacak ve dışkı yoluyla dışarı atılmasını sağlayacaktır. Sonuç olarak karaciğer tekrar safra asidi üretir. Bunun için karaciğer kandaki kolestrolü kullanır. Böylece LDL kolestrolünde ve toplam kolestrol seviyesinde düşüş sağlanır.
Betaglukan Kan Şekerini Nasıl Düşürür?
Yemekle birlikte alınan 25 gr Betaglucare midenize ulaşır. Betaglucare midenize ulaştığında yüksek kaliteli betaglukan çözünür ve jel oluşumu meydana gelir. Bu aşama ürünün tıbbi etkisini göstermesi için gereklidir. Betaglukan jelinin yüksek viskozite oranı ve moleküler ağırlığı sayesinde hızlı emilen karbonhidratlar (Glisemik indexi yüksek olan besinler) izole edilir. Betaglukan ayrıca şeker emilimini yavaşlatan bir katman (viskoz bariyer) da oluşturur. Böylece yemek sonrası kan şekeri ve insülin salgısı azalır.
Betaglucare'in doktorunuz tarafından reçete ile verilen ilaçların ya da benzeri tedavi yöntemlerinin yerine kullanılamayacağını unutmayın.
Günde Ne Kadar Betaglucare Almalıyım?
Günde bir paket (25 gr) Betaglucare'i yemeğinizle (örneğin kahvaltıda) birlikte almanız önerilmektedir. Betaglucare'in tadı nötrdür, böylece dilediğiniz yemekle birlikte keyifle yiyebilirsiniz. Çiğneme zorluğu olasılığına karşılık Betaglucare'inizi süt, yoğurt ya da çorbanıza karıştırmanızı öneririz. Ayrıca, (su jel oluşumunu desteklediği için) her paketle birlikte bir bardak da su içmeniz önerilmektedir.
Bu Betaglucare Yulaf Betaglukanı nerede bulabiliriz ?
günaydın hepinize :)
bende 60 kilo ile başlayıp 56 yı görmüştüm 1 haftada dukan diyetiyle. atağı uzun süreli yapmıştım gerek yoktu ama denemek istemiştim. yulaf kepeği olmaması zorladı beni açıkcası dukan diyetini bıraktım.
akşamları yemek yemeyi bıraktım yüzmeye gidiyorum ve shapes e başlıcam. dukan diyetini bidaha denemeye karar verdim bugün 2 yumurta ile başladım sabah ve yağsız peynir öğlende balık yicem. kitabımda var ama ben şeyi soracaktım yulaf kepeğini bulamadğm için 2 haftaya bir falan bir dilim kepek ekmeği yesem bişe ourmu
bu urun turkıyede varmı varsa adı tam olarak nedır eczanedemı satılıyor
Bu Betaglucare Yulaf Betaglukanı nerede bulabiliriz ?
yok ben ıyı yapıyorum su ana kadar ıyı gıdıyorum ama vermem gereken 30 kılo olunca gozumde buyuyo verılırmı bu kılolar dıye sıızn ne kadar var fazlalık
Arkadaşlar doğalsan dan cevap geldi.
Benim e-mailim:
sayın yetkili, dukan diyetiyle yulaf kepeğini tanıdık.ürününüzü fitiz marketten alıyoruz.ama doğru ürün olduğu konusunda şüphelerimiz var.çünkü dukan sitesinden alınan yulaf kepeğiyle karşılaştıran arkadaşlar var.(fransa dan gelen)dukanın ürünü pul pul sizin ürününüz un gibi.bizi saf kepek olduğuna dair daha ayrıntılı bilgilendirirseniz çok seviniriz. teşekkür ederiz.
Gelen cevap:
Merhabalar
bizim pul pul olan ürünümüz yulaf ezmesi kepek çok daha ince olur
kepek un üretilirken elde edilir yani yulaf unu üretilirken ilk eleklerden çıkan üründür en üsteki elekten alınan kepek biraz daha iri olur bunun tüketilmesi daha zordur o yüzden biz bir alt elekten alıyoruz.
İlginize teşekkür ediyorum sağlıklı güzel günler diliyorum
MySky de yollayacak bize kepek ben ondanda alacağım onada sor istersen
slm arkasalar burgarıstandan bahsetmısınız orda yulaf kepegı varmı emınmısınız benım bı arkadasım gıtcek bu haft oaraya ıkı gunkalıp gelcekmıs olmazsa onamı sıparıs versem acaba orjınalıyle aynımıdır dıyatından haberınız armı ordada pahalımı acaba
evet canım ulaştı alabilirsin ertesi gün elimdeydi ama stok durumunu bir sor istersen ben yeni bir sipariş daha verdim elden alacagız benim evde şimdilik var ama çevremdekilere lazım olduğu için alıyorum uyan kepeklerden
bende ıstedım 2 paket. mysky dan da ısteyecegım bana bol mıktarda lazım olacak cunku seyır evrem ancak ekım sonu bıtecek seyırden sonrada yedıgım yulaf kepeği miktarı artacak bile
myskydan nasıl isteyeceğiz sen ne taaftasın massepain ? ben istanbul anadolu yakasındayım
tmm beklıyorum o ozaman haberını .sen kac kılo verdın bu dıyettle ne kadar oldu baslayalı
Merhaba:
Aklima takilan biseyi sormak istiyorum sizlere;Diyeti bikac gun bozdugunuzda tekrar diyete basladiginizda ayni sekilde kilo verebiliyor musunuz ?
merhabalar ben uzun suredir Turkiye seyahatim sebebiyle yazamadim simdi eskileri okuyup ara ara cevaplar yazicam bir ara durumumu da bildiririm.
sorunuza ornek vaka sanirim benim, 20 gunluk Turkiye seyahatim boyunca ilk hafta dikkat etsem de arada bir seyler ictim, arada ufak kacamaklar yaptim, ikinci hafta ise iplerin ucu gitti, kayinvalidem sagolsun hem kilo vermeme cok sevinip hem de tum harika yemek ve tatlilarini bana yedirdi1,5 kilo aldim 1 haftada, sonra tekrar toparladim ama saf protein hic yapamadim sebze protein yaptim bir hafta boyunca, son gece de manti ile tatili bitirdim;(
giderken 61dim, dondugumde 62;(
3 gun atakla 60,5'e dondum yani diyecegim sanirim devam ediyor kilo verme sureci, bundan sonra mayis boyunca cko dikkat ettip haziran ortalari 55e varip sabitlemeye gecmeyi planliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?