Ben kendimi sarkmış hissediyorum ama diyetten değil de doğumdan kalma....hayır kas kaybetmiyorsunuz ve diğer birçok diyette olduğu gibi sarkma olmuyor :)
Bende takip edip yulaf kepeği ile ilgili sorunu çözdükten sonra tekrar bi dukan diyetini tam olarak yapmak istiyorum ama yulaf kepeği sıkıntısı yaşanıyor ya acaba diyerekten düşünmüştüm.yulaf kepeğine göre pahalı da olur zaten değil mi?bunu bende arştırmıştım ama krep falan yapamam diye vazgeçtim
kızlar sımdı spordan geldım yıne dusumu aldım son sayfaları okuyorum.ben mayıs sonuna kadar haftada en az 4 gun 1eer saaten kardıo calısıyorum ılk baslangıcta vucut kıtle yag kas muhabbetını olcturdum mayıs sonunda bırkezdaha olcturup bu sekılde bılgılendırecegım sızı bu hafta regldım yenı bıtıyo ve sporuda eksık etmedım umuyorum 90 lı rakamlara ınecegım yarın artık
tıckerımı guncellemek ıstıom artıkkkkkkkk
hayır kas kaybetmiyorsunuz ve diğer birçok diyette olduğu gibi sarkma olmuyor :)
kesinlikle yağdan gittiğine emin olabilirsin.ben doktorumda 15 günde bir yağ kas ölçümü yaptırıyorum 15 günde 2.2 kg vermısım hepsini de yağdan vermişim.kastan hiç vermemişim.bunu her ölçümde yaşıyorum.su artıyor kas artıyor ama yağdan gidiyor ben sana kendımden garanti vereyım hemde hiç spor yapmıyorum ama sarkma olmuyor
tickerından 21 kg verdıgını gordum nekadar zamanda verdın ve hıc yapmadın mı spor
Süpersin funda... alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Forumlarda güçlendirme evresine geçen kimse yoktu. Birilerinin bunu sonuca ulaştırıyor olması süper. Diyeti yapan herkese güç verir. Güçlendirme evresini bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. İlerisi hakkında yaşayan birinden fikir almak kesinlikle harika olur.
Sevgiler....
günaydın hepinize :)
bende 60 kilo ile başlayıp 56 yı görmüştüm 1 haftada dukan diyetiyle. atağı uzun süreli yapmıştım gerek yoktu ama denemek istemiştim. yulaf kepeği olmaması zorladı beni açıkcası dukan diyetini bıraktım.
akşamları yemek yemeyi bıraktım yüzmeye gidiyorum ve shapes e başlıcam. dukan diyetini bidaha denemeye karar verdim bugün 2 yumurta ile başladım sabah ve yağsız peynir öğlende balık yicem. kitabımda var ama ben şeyi soracaktım yulaf kepeğini bulamadğm için 2 haftaya bir falan bir dilim kepek ekmeği yesem bişe ourmu
ssleıl arakadasım sen gecende lınk vermıstın bulgarıstan yada polonyadan yulaf kepeği dıye denedınmı bende sıparıs vermeyı dusunuyorum senınkı elıne ulasmıstı degıl mı stoklarım sıkıntıda
ssleıl arakadasım sen gecende lınk vermıstın bulgarıstan yada polonyadan yulaf kepeği dıye denedınmı bende sıparıs vermeyı dusunuyorum senınkı elıne ulasmıstı degıl mı stoklarım sıkıntıda
slm arkasalar burgarıstandan bahsetmısınız orda yulaf kepegı varmı emınmısınız benım bı arkadasım gıtcek bu haft oaraya ıkı gunkalıp gelcekmıs olmazsa onamı sıparıs versem acaba orjınalıyle aynımıdır dıyatından haberınız armı ordada pahalımı acabaMySky de yollayacak bize kepek ben ondanda alacağım onada sor istersen
arkadaşlar birde kabızlık için ben bulgaristandan gelen bi çayı kullanıyorum,ama kutusunu attığım için içeriğine de bakamıyorum belki içinde sinameki olabilir diye haftada 1 den fazla ve çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum,akşam yatmadan içiyorum ertesi gün kesinlikle tuvalete çıkarıyo hatta sabah karın ağrısıyla uyanıyorumdaha hiç işe yaramadığı olmadı nişanlım kırklarelili ve orada da satılıyo annesi vermişti bana ve diyete başlayınca işime yaradı gerçekten.Aklınızda olsunda bulgaristandan kepek temin ederken, bu çaydanda kullanmak isterseniz aldırabilirsiniz.
Selam,
Sana özelden mesaj atamıyorum maalesef ,mesaj sayım 100 olmamış daha
Eğer organize olabilirsek ben de istiyorum bu kepekten.Umarım seni fazla uğraştırmayız.
Ben de istanbuldayım.
Şimdiden teşekkürler.
bende ıstıyorum bende
bir şekilde gaza gelip bu kitabı aldım aslında mantıklı bir beslenme ama yulafın tadı çok iğrençya yoğurt ile yicem dyorum zorlaa oda..
Siz nasıl yapıyosunuz bunları bana da söyleyin lütfeen... Enazından bunu daha önce yapanlardan bir bilgi alabilirizz
cayın adını alabılırmıyım lutfen
yok ben 60 hayatta olamam cok zayıf olurum ozaman boyum da uzun oldugu ıcın ıstemem cok zayıf ama 65 68 olsam harıka ama bunun ıcın 30 kılo vermem gerek uffffff ya verılırmı bu kadar kılo kızlaar sızce:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?