• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

hayır kas kaybetmiyorsunuz ve diğer birçok diyette olduğu gibi sarkma olmuyor :)
Ben kendimi sarkmış hissediyorum ama diyetten değil de doğumdan kalma....
bunu bende arştırmıştım ama krep falan yapamam diye vazgeçtim
Bende takip edip yulaf kepeği ile ilgili sorunu çözdükten sonra tekrar bi dukan diyetini tam olarak yapmak istiyorum ama yulaf kepeği sıkıntısı yaşanıyor ya acaba diyerekten düşünmüştüm.yulaf kepeğine göre pahalı da olur zaten değil mi?
kızlar sımdı spordan geldım yıne dusumu aldım son sayfaları okuyorum.ben mayıs sonuna kadar haftada en az 4 gun 1eer saaten kardıo calısıyorum ılk baslangıcta vucut kıtle yag kas muhabbetını olcturdum mayıs sonunda bırkezdaha olcturup bu sekılde bılgılendırecegım sızı bu hafta regldım yenı bıtıyo ve sporuda eksık etmedım umuyorum 90 lı rakamlara ınecegım yarın artık
tıckerımı guncellemek ıstıom artıkkkkkkkk

inşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz.....

hayır kas kaybetmiyorsunuz ve diğer birçok diyette olduğu gibi sarkma olmuyor :)

kesinlikle yağdan gittiğine emin olabilirsin.ben doktorumda 15 günde bir yağ kas ölçümü yaptırıyorum 15 günde 2.2 kg vermısım hepsini de yağdan vermişim.kastan hiç vermemişim.bunu her ölçümde yaşıyorum.su artıyor kas artıyor ama yağdan gidiyor ben sana kendımden garanti vereyım hemde hiç spor yapmıyorum ama sarkma olmuyor

kesinlikle yağdan gittiğine emin olabilirsin.ben doktorumda 15 günde bir yağ kas ölçümü yaptırıyorum 15 günde 2.2 kg vermısım hepsini de yağdan vermişim.kastan hiç vermemişim.bunu her ölçümde yaşıyorum.su artıyor kas artıyor ama yağdan gidiyor ben sana kendımden garanti vereyım hemde hiç spor yapmıyorum ama sarkma olmuyor

tickerından 21 kg verdıgını gordum nekadar zamanda verdın ve hıc yapmadın mı spor

tickerından 21 kg verdıgını gordum nekadar zamanda verdın ve hıc yapmadın mı spor

21 kılon ılk 11-12 kılosunu 1.5yılda alıp vermelerle akupunkturla verdım. ama dukanla 8 martta basladım arada bır kez bozdum tekrar atakla basladım ve 8-9 kılo verdım. evet dukanla 9 kıloya yakın verdım ama motıve olayım dıye ılk basladıgım kıloyuda yazıyorum aman yanıltıcı olmasın ama keşke bu yöntemle önce tanıssaydım daha hızlı verırdim.yanı dukanla 2 ayda 9-10 kılo verılıyor en önemlisi görüntüm müthiş toparlandı ve sırf yağdan gitti ölçümlerimden biliyorum. spor koşu bandım var dukanın ılk ayında haftada 2veya 3 yuruyordum. ama son bı aydır bı türlü çıkamıyorum sımardımmı ne nasıl olsa gıdıyor sporsuz dıye.ama artık bıraz daha yürüyüşe agırlık vermelıyım ah bı gaza gelse. bu arada benım kepegım yok dert etmeyın hatta ben haftada 1 veya 2 ezme kullanıyorum kekte corbada

size biraz motivasyon vereyim istedim :)))

is cevremde cok sayida bayan bu diyeti uyguluyor... ben once gozlem modunda kaldim... simdi gozlerime inanamiyorum.. kadinlar mum gibi eridiler... ozellikle gobekler dumduz oldu ikinci planda bacaklar inceldi...
simdi keske gozlemde kalacagima ben de onlarla baslasaymisim diyorum...

2-3 aylik bir surecte 20 kg. verenler oldu.. spora ve listelere tam olarak uymak onemli...
ama en onemlisi verdiginiz kilolarin gercekten belli olmasi yani gercekten yag dokusu gidiyor ve kas yapiniz ortaya cikiyor, vucudunuz sekilleniyor...

arkadasim gecen hafta basladi ve 5 gunluk atak programindan sonra 4 kilo vermisti bile:52:

sanirim ben de baslamak uzereyim... :74:

moralinizi bozmayin ve devam edin.....:65:

hepinize basarilar....

Süpersin funda... alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Forumlarda güçlendirme evresine geçen kimse yoktu. Birilerinin bunu sonuca ulaştırıyor olması süper. Diyeti yapan herkese güç verir. Güçlendirme evresini bizlerle paylaşırsan çok seviniriz. İlerisi hakkında yaşayan birinden fikir almak kesinlikle harika olur.

Sevgiler....

bir şekilde gaza gelip bu kitabı aldım aslında mantıklı bir beslenme ama yulafın tadı çok iğrenç :59: ya yoğurt ile yicem dyorum zorlaa oda..
Siz nasıl yapıyosunuz bunları bana da söyleyin lütfeen... Enazından bunu daha önce yapanlardan bir bilgi alabilirizz :16:

günaydın hepinize :)

bende 60 kilo ile başlayıp 56 yı görmüştüm 1 haftada dukan diyetiyle. atağı uzun süreli yapmıştım gerek yoktu ama denemek istemiştim. yulaf kepeği olmaması zorladı beni açıkcası dukan diyetini bıraktım.
akşamları yemek yemeyi bıraktım yüzmeye gidiyorum ve shapes e başlıcam. dukan diyetini bidaha denemeye karar verdim bugün 2 yumurta ile başladım sabah ve yağsız peynir öğlende balık yicem. kitabımda var ama ben şeyi soracaktım yulaf kepeğini bulamadğm için 2 haftaya bir falan bir dilim kepek ekmeği yesem bişe ourmu

Son düzenleme:
günaydın hepinize :)

bende 60 kilo ile başlayıp 56 yı görmüştüm 1 haftada dukan diyetiyle. atağı uzun süreli yapmıştım gerek yoktu ama denemek istemiştim. yulaf kepeği olmaması zorladı beni açıkcası dukan diyetini bıraktım.
akşamları yemek yemeyi bıraktım yüzmeye gidiyorum ve shapes e başlıcam. dukan diyetini bidaha denemeye karar verdim bugün 2 yumurta ile başladım sabah ve yağsız peynir öğlende balık yicem. kitabımda var ama ben şeyi soracaktım yulaf kepeğini bulamadğm için 2 haftaya bir falan bir dilim kepek ekmeği yesem bişe ourmu

yulaf kepeği bulamadıysan yulafda yesen olur sanırım :87:

evet canım ulaştı alabilirsin ertesi gün elimdeydi ama stok durumunu bir sor istersen ben yeni bir sipariş daha verdim elden alacagız benim evde şimdilik var ama çevremdekilere lazım olduğu için alıyorum uyan kepeklerden

ssleıl arakadasım sen gecende lınk vermıstın bulgarıstan yada polonyadan yulaf kepeği dıye denedınmı bende sıparıs vermeyı dusunuyorum senınkı elıne ulasmıstı degıl mı stoklarım sıkıntıda

yine bikaç günlük takılma yaşadığım 61i kırdım sonunda oh rahatladım walla :66: artık 59.9 bile olsa 50 li rakamları görmek istiyorummmm:16: önümüzdeki haftada mecburen 3 günlüğüne şehir dışına arkadaşımın yanına gidicem ,abur cubur pasta börek yemeden,yemekleri kendime uydurmaya çalışıp,uymadığında küçük porsiyon yiyerek atlatmayı düşünüyorum umarım kilom çok oynamaz :59:

MySky de yollayacak bize kepek ben ondanda alacağım onada sor istersen
slm arkasalar burgarıstandan bahsetmısınız orda yulaf kepegı varmı emınmısınız benım bı arkadasım gıtcek bu haft oaraya ıkı gunkalıp gelcekmıs olmazsa onamı sıparıs versem acaba orjınalıyle aynımıdır dıyatından haberınız armı ordada pahalımı acaba

arkadaşlar birde kabızlık için ben bulgaristandan gelen bi çayı kullanıyorum,ama kutusunu attığım için içeriğine de bakamıyorum belki içinde sinameki olabilir diye haftada 1 den fazla ve çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum,akşam yatmadan içiyorum ertesi gün kesinlikle tuvalete çıkarıyo hatta sabah karın ağrısıyla uyanıyorum :D daha hiç işe yaramadığı olmadı :D nişanlım kırklarelili ve orada da satılıyo annesi vermişti bana ve diyete başlayınca işime yaradı gerçekten.Aklınızda olsunda bulgaristandan kepek temin ederken, bu çaydanda kullanmak isterseniz aldırabilirsiniz.

Son düzenleme:
arkadaşlar birde kabızlık için ben bulgaristandan gelen bi çayı kullanıyorum,ama kutusunu attığım için içeriğine de bakamıyorum belki içinde sinameki olabilir diye haftada 1 den fazla ve çok zorda kalmadıkça kullanmıyorum,akşam yatmadan içiyorum ertesi gün kesinlikle tuvalete çıkarıyo hatta sabah karın ağrısıyla uyanıyorum :D daha hiç işe yaramadığı olmadı :D nişanlım kırklarelili ve orada da satılıyo annesi vermişti bana ve diyete başlayınca işime yaradı gerçekten.Aklınızda olsunda bulgaristandan kepek temin ederken, bu çaydanda kullanmak isterseniz aldırabilirsiniz.

cayın adını alabılırmıyım lutfen

Selam,

Sana özelden mesaj atamıyorum maalesef ,mesaj sayım 100 olmamış daha :(
Eğer organize olabilirsek ben de istiyorum bu kepekten.Umarım seni fazla uğraştırmayız.
Ben de istanbuldayım.

Şimdiden teşekkürler.

bende ıstıyorum bende

Arkadaslar ben istiyorum size yollayayim..Toplam bir sayi ciktiginda kargo ucretini ogrenecegim..eger asli astarindan pahaliya gelirse yollamam..cunku burdan kargo odeyeceksiniz bir de Turkiyeye gelince odeyeceksiniz..

bir şekilde gaza gelip bu kitabı aldım aslında mantıklı bir beslenme ama yulafın tadı çok iğrenç :59: ya yoğurt ile yicem dyorum zorlaa oda..
Siz nasıl yapıyosunuz bunları bana da söyleyin lütfeen... Enazından bunu daha önce yapanlardan bir bilgi alabilirizz :16:

Bu tamamen motive olmakla alakali..ben haziran ayina kadar kendimi kurdum..o zaman kadar bu sekilde elimden geldiginde beslenecegim..Spor yaparken dinlenme surecine gectigimizde gozlerimizi kapiyoruz ve hafif muzik esliginde dinleniyoruz o sirada gozumun onune eski halimi getiriyorum bu bana cok moral veriyor..yiemedigin zaman aynanin karsina gec ve gobegine bak:8: neden yemek zorunda oldugunu hatirlaarsin..Benim 4 kilom var onuda en kkisa zamanda verecegim insallah..:65:

yok ben 60 hayatta olamam cok zayıf olurum ozaman boyum da uzun oldugu ıcın ıstemem cok zayıf ama 65 68 olsam harıka ama bunun ıcın 30 kılo vermem gerek uffffff ya verılırmı bu kadar kılo kızlaar sızce:))

Boyun kaç cm ? Benim 178 ve benim hedefimde 65-68 arası.(38 beden olsam bana yeter) Ama Nisan ayı boyunca sadece 2 kilo verebildim. Sanki Nisan ayını boşa geçirmişim gibi geliyor bana:50::50::50::50::50::50: Oysa Mart ayı boyunca tam 7 kilo vermiştim. Gerçi Nisan ayında biraz cıvıttım ama :37::37::37::37::37::37::37::37: Neyse Mayıs ayında inşallah hızlı veririz.

Herkese bol bol kilo vermeler diliyorum:61::61::61::61::61::61::61::61::61:

Back