yaw arkadaslar ne olur artık ban bırı bılgı vrsın kılo cızergemı gırdıkten sonra gerısını yapamıyorum tek tek yazarmısınız ne yapmam gerekenı
yaw arkadaslar ne olur artık ban bırı bılgı vrsın kılo cızergemı gırdıkten sonra gerısını yapamıyorum tek tek yazarmısınız ne yapmam gerekenı
Bugün sabah 46,5kg idim. Yarın güçlendirme evresine giriyorum. Oldukça zayıfladım, sadece kilo vermedim, oldukça da inceldim. Selülitlerim de oldukça azaldı.
Şu anda belim 59-60cm, kalçam 89-90cm. İnşallah verdiğim kiloyu koruyabilirim. Hadi bakalım yeni bir evreye başlıyorum, bunu da başarı ile atlatırsam, benim için çok iyi olacak..
İnşallah hepiniz en kısa sürede istediğiniz kilolara ulaşırsınız.
cok tesekkurler bılgıler ıcın bende baya endıselıyım son gunlerde ıtalyaya gıdıyorum 1 haftalıgına yanı pizza makarna karbonhidrat cennetine neyapıcam dıyorum ılk olarak dukan galetası pısırıp stoklıcam cantamda kopara kopara yerım her acıktıgımda bozmayı dusunmuyorum ama ınsan ıtalyaya gıdıpte pizza yemeden doner mi ya
belki belki 1 dilim yerım yada pızza soler ustundekı malzemeyı yerım gorucez
ne kadar sürede verdin bu kiloyuay ne güzel kac kiloydun daha önce ben hayal edemiyorum kendimi öyle bende dogum yapmadan önce 45 ten yukari cikmak icin herseyi yapiyodum simdi 50 yede raziyim ama diyete baslayali 13 gun bitti sadece 2,500 gr verdim onun 1,800u atakta 1 haftada 700 gr ancak verdim neden acaba ya?
Bugün sabah 46,5kg idim. Yarın güçlendirme evresine giriyorum. Oldukça zayıfladım, sadece kilo vermedim, oldukça da inceldim. Selülitlerim de oldukça azaldı.
Şu anda belim 59-60cm, kalçam 89-90cm. İnşallah verdiğim kiloyu koruyabilirim. Hadi bakalım yeni bir evreye başlıyorum, bunu da başarı ile atlatırsam, benim için çok iyi olacak..
cok tesekkurler bılgıler ıcın bende baya endıselıyım son gunlerde ıtalyaya gıdıyorum 1 haftalıgına yanı pizza makarna karbonhidrat cennetine neyapıcam dıyorum ılk olarak dukan galetası pısırıp stoklıcam cantamda kopara kopara yerım her acıktıgımda bozmayı dusunmuyorum ama ınsan ıtalyaya gıdıpte pizza yemeden doner mi ya
belki belki 1 dilim yerım yada pızza soler ustundekı malzemeyı yerım gorucez
Evet evet italyadan pizza yemeden donmek olmaz:)) bence hic dusunme ye:) ben de mecbur kaldim havaalaninda iki dilim yedim diyeti o an bozmusum meger anladim sonrasinda yapilan harika yemeklerle
ama daha one briisi daha yazmis bence kilolarin geri gelmesinin ya da duraklamasinin asil sebebi bizim sucluluk duygumuz, bir de kacamak da olsa, yasakli koca bir menude olsa bence asil mevzu batti balik yan gider demeyip kaldigimiz yerden devam etmek, ben kendime bir excel tablosu yapmistim, baslandigctan bu yana bir kac gunde bir kilomu ve tarihi yazip asiri degisikliklerin ya da duraklamalarin da sebeplerini yanina yazdim, bana biraz yol gosteriyor, bir de surekli dusen kilo motive ediyor, diet ticker gibi ama daha kisisellestirilmis oldu, az once baktim dedigim gibi turkiye seyahati sebebiyle nsan ayinda sadece 1 kilo kaybetmisim sonucta, ama yedigim muhtesem turk mutfagi yemekleri ve her gorenin sen kuculmussun yaa deyip durmasi, yillardir bana olmuyor diye turkiyedeki gardrobumda biraktigim pantalonlarin hepsini artik yanimda getirmem uzulmeme mani oldu:) kisaca, bence sucluluk duygumuzu bir kenara koyalim, arada nefsimize de yenilsek isin ucunu birakmayalim olay budur:)
son olarak, istanbulda kan tahlili yaptirdim, bobrek karaciger tahlillerim de vardi, her sey yolunda, ancak en cok 200 olmasi gereken kolestrolum 227 cikti, ama laborant annem ve danistigim bir iki doktor cok tehlikeli olmadigini siylediler, madem eti kesemiyorsun su anda bol bol yuruyus yap dediler, kolestrolu dusuren en iyi sey yuruyusmus, bakalim diyet bitsin temmuz sonu tahlillerimi tekrar yaptiricam. bence arada tahlil yaptirin sizlerde
herkese kolay gelsin
italyadan kendine kepek alabilirsin gelirken
güzel bir fırsat olmuş
tesekkurler tavsıyelerın ıcın ayrıntılılı bır kısısel tablo ıyı fıkır bende deneyeyım bu arada sonunda bugun 9 lu rakamlara ındım sukur 99,6 olsa bıle ıkılı haneler ben geldım yıne
dün seyır gününün ardından 65.4 cıkmıstım bugun 64.8 çıktım. bugun seyır gunum umarım yarın 65 i tekrar görmem 65 rakamından nefret eder hale geldım yapıştı gitmiyorrrr.umarım artık görmem isyan etcem bugün 64.8 i evdekı tartımda görünce rahatladım doktorumda farklı tartıda 64.7 görmüştüm ama ben kendi tartımı baz alıyorum. dukan benım ıcın 62.1 ıdeal demıstı bakalım ılk etapta ona gelecekmıyım.kızlar 65 ten asagı kılolar dahamı zor verılıyor artık oyle hızlı dususlerı beklemesemmi? sizde nasıl oluyor kılosu benım cıvarımda olanlar
bende 65 te başladım ilk 2-3 kilo cabuk gitti ama bundan sonrası yavaşladı muhtemeln seninde öyle olucak,vücudun yağ oranı azaldığı için ilk zamanlarına göre daha yavaş yavaş vericeksindir.ama gerçekten çok güzel bi ilerleme katedmişsin yavaşta olsa istediğin kiloya düşersin yakın zamanda
ay ne güzel kac kiloydun daha önce ben hayal edemiyorum kendimi öyle bende dogum yapmadan önce 45 ten yukari cikmak icin herseyi yapiyodum simdi 50 yede raziyim ama diyete baslayali 13 gun bitti sadece 2,500 gr verdim onun 1,800u atakta 1 haftada 700 gr ancak verdim neden acaba ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?