Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

umarım geçer

peki ya dukanın söylediği tarih geldiğinde ya hedefe ulaşılmazsa 3.aşamaya geçecek misiniz yoksa düşene kadar devam mı :26:

dukan bana 2 mayıs demişti eğer diyete uygun hareket etseydim belki evet 2 mayısta güçlendirmeye geçebilirdim ama hala 61.7 yim ve umarım mayıs15-20 inmiş olabilirim.dukan bana 59 kilo demişti ama ben 1 kiloda koz olsun elimde ne olur ne olmaz diye hedfimi 58'e indirdimumarım 58 olurum ama olmazsa olmazım da değil 59'da yeter bana bilmiyorum işte:18:

bende sanmıyorum yetişeceğini 50 olana kadar devam

kızlar merhaba bende uzun zaman dolandım 65-66 larda dolandım. 3günlük atak yaptım bugün 65.0 ı gördüm evdeki dıgıtal tartımda.hatta doktordakı tartıda 64.7 yi gördüm.sıra bölgesel kilolarda. gören herkes kıtabın adını soruyor.zayıflamıssın demeyen yok beni görüp,bunlar çok motive ediyor.cunku motıvasyonum kaybolmuştu.ınsallah artık bu ara hızlanır 64ü çabuk geçerim.artık 65i görmek istemiyorummmmm

bugün bende zayıflamışsın kelimesini duydum ilk defa...Ama sıkılaşmam lazım bi de kas yapmadan zayıflanabilir mi?benim sıkılaştırıcı hareket yapmam lazım ama ben zaten hiç bi şey yapamıyorum ki...

Betaglucare Yulaf Betaglukanı

Betaglucare her bir porsiyonunda içerdiği, konsantre edilerek işlenmis 3gr Yulaf Betaglukanı sayesinde betaglukanın yararlarını yaşamınıza taşıyan tamamen doğal bir üründür.

Yulaf Betaglukanı doğru miktarda ve kalitede tüketildiğinde

• Kolesterolü düşürmeye,
• Kan şekerini dengeleyerek tokluk hissini uzatmaya,
• Mide ve bağırsak fonksiyonlarını düzenlemeye yardımcı olur.

Betaglucare Nedir?

Betaglucare yoğun miktarda yulaf kepeği içeren tamamen doğal bir üründür. Yulaf kepeğinin kendi yapısında betaglukan isimli suda çözünebilen bir lif bulunur. Yulaf betaglukan'ının, insan sağlığına üç ayrı olumlu etkisi bulunmaktadır:

• Kolesterolü düşürür
• Kan şekerini azaltır
• Mide ve Bağırsak çalışmasını düzenler

Betaglukan'ın bu olumlu etkilerinin kaynağı midede ve bağırsakta bal kıvamında bir jel oluşturma özelliğidir. Diğer suda çözülmeyen liflilerin aksine doğru miktarda alınan yüksek kaliteli betaglukan midede ve bağırsakta safra asidini1 bağlayan ve şeker emilimini geciktiren viskoz bir jel oluşturur.

“Suda çözünen lifler, doymuş yağ oranı ve kolesterolü düşük bir beslenmeye eklendiğinde, kalp damar hastalıkları riskini azaltabilir.”

Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA'in 1997 tarihli bu sağlık beyanı izni, günlük tüketiminde 3 gr ve her öğünde en az 0,75 g Betaglukan bulunduran ürünler için geçerlidir.

İki kritik nokta, betaglukanın faydalı etkilerinin görülebilmesi için önemlidir : kalite ve miktar. Önemli olan jel yapının mide ve bağırsakta oluşmasıdır. Jel yoksa etki de olmaz. Betaglucare'i betaglukan içeren diğer ürünlerden ayıran özellik budur.

Betaglucare'in içindeki betaglukan'ın, İskandinav yulafından, yüksek İsveç teknolojisi ile geliştirilen kusursuz, detaylı ve özgün bir yöntemle elde edilmiş ve %22 oranında konsantre edilmiş olmasidir. Bu şekilde sağlıklı bir yaşam için önerilen günlük 3 gr yüksek kalitede betaglukan alımı 25 gr'lık bir paket Betaglucare ile mümkün olabilmektedir.

Yaşam ve yemek alışkanlıklarınızı değiştirmek, spora başlamak kısacası daha sağlıklı bir yaşama adım atmak için Betaglucare sağlıklı ve doğal bir adım olarak yanınızda…

Çünkü eklemek çıkarmaktan kolaydır.

Betaglucare Kullanım Bilgileri

Betaglucare'in tadı nötrdür, böylece dilediğiniz yemekle birlikte keyifle yiyebilirsiniz.

Daha rahat yiyebilmeniz için Betaglucare'inizi süt, yoğurt ya da çorbanıza karıştırabilirsiniz. Betaglucare, bol lifli yapısından dolayı başlangıçta bağırsaklarınızın “fazla” çalışmasına sebep olabilir. Bu etki geçicidir. Betaglucare hakkında pek çok bilimsel araştırma yapılmış bir üründür ve bilinen hiçbir yan etkisi yoktur.

Betaglukan'ın olumlu etkilerini görmek için altı hafta boyunca hergün düzenli olarak en az bir paket, 25 gram, Betaglucare tüketmelisiniz. Sonrasında yaşam tarzınızın getireceği şeker ve kalp hastalığı risklerinden uzak durmak için düzenli olarak Betaglucare tüketmeye devam etmenizi öneririz.

Betaglucare aldığınız öğünlerde bir bardak su içmeniz Betaglucare'in jölemsi kıvamını ve dolayısıyla etkisini kolaylaştırır.

Sık Sorulan Sorular

Betaglucare'in Sağlıklı Bir Ürün Olduğunu Nereden Bileceğim?

Betaglucare'in içinde konsantre olarak bulunan yulaf betaglukan'ının kolesterol ve kan şekeri seviyesini düşürdüğü bilimsel araştırmalarda kanıtlanmıştır. Önemli olan günde en az 3 gram kaliteli betaglukan tüketmenizdir. Bir paket (25 gr) Betaglucare'de 3 gram kaliteli betaglukan bulunur.

Betaglukan Kolesterolü Nasıl Düşürür?

Yemekle birlikte alınan 25 gr Betaglucare midenize ulaşır. Betaglucare midenize ulaştığında yüksek kaliteli betaglukan çözünür ve jel oluşumu meydana gelir. Bu aşama ürünün tıbbi etkisini göstermesi için gereklidir. Jel oluşumu ile Betaglucare midede ve ince bağırsakta safra asidini bağlayacak ve dışkı yoluyla dışarı atılmasını sağlayacaktır. Sonuç olarak karaciğer tekrar safra asidi üretir. Bunun için karaciğer kandaki kolestrolü kullanır. Böylece LDL kolestrolünde ve toplam kolestrol seviyesinde düşüş sağlanır.

Betaglukan Kan Şekerini Nasıl Düşürür?

Yemekle birlikte alınan 25 gr Betaglucare midenize ulaşır. Betaglucare midenize ulaştığında yüksek kaliteli betaglukan çözünür ve jel oluşumu meydana gelir. Bu aşama ürünün tıbbi etkisini göstermesi için gereklidir. Betaglukan jelinin yüksek viskozite oranı ve moleküler ağırlığı sayesinde hızlı emilen karbonhidratlar (Glisemik indexi yüksek olan besinler) izole edilir. Betaglukan ayrıca şeker emilimini yavaşlatan bir katman (viskoz bariyer) da oluşturur. Böylece yemek sonrası kan şekeri ve insülin salgısı azalır.

Betaglucare'in doktorunuz tarafından reçete ile verilen ilaçların ya da benzeri tedavi yöntemlerinin yerine kullanılamayacağını unutmayın.

Günde Ne Kadar Betaglucare Almalıyım?

Günde bir paket (25 gr) Betaglucare'i yemeğinizle (örneğin kahvaltıda) birlikte almanız önerilmektedir. Betaglucare'in tadı nötrdür, böylece dilediğiniz yemekle birlikte keyifle yiyebilirsiniz. Çiğneme zorluğu olasılığına karşılık Betaglucare'inizi süt, yoğurt ya da çorbanıza karıştırmanızı öneririz. Ayrıca, (su jel oluşumunu desteklediği için) her paketle birlikte bir bardak da su içmeniz önerilmektedir.

bunu bende arştırmıştım ama krep falan yapamam diye vazgeçtim

hayır kas kaybetmiyorsunuz ve diğer birçok diyette olduğu gibi sarkma olmuyor :)
kızlar sımdı spordan geldım yıne dusumu aldım son sayfaları okuyorum.ben mayıs sonuna kadar haftada en az 4 gun 1eer saaten kardıo calısıyorum ılk baslangıcta vucut kıtle yag kas muhabbetını olcturdum mayıs sonunda bırkezdaha olcturup bu sekılde bılgılendırecegım sızı bu hafta regldım yenı bıtıyo ve sporuda eksık etmedım umuyorum 90 lı rakamlara ınecegım yarın artık
tıckerımı guncellemek ıstıom artıkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…