Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba kizlar... Bende dunden beri dukanciyim...Bugun krep yaptim basariyla... 73.4 ile basladim alti gun atak yapicam altinci gunun sonunda tartilcam bir daha.....

Merhaba kizlar... Bende dunden beri dukanciyim...Bugun krep yaptim basariyla... 73.4 ile basladim alti gun atak yapicam altinci gunun sonunda tartilcam bir daha.....

hoşgeldiiinnnn:)
benimde ilk günüm şu saate kadar pek zorlanmadım umarım aynen böyle devam eder...
bol eksili bir hafta olurr inşşş:)

arkadaşlar hangi yogurttan alıyorsunuz marketten ben bu gün sütaşın yogurdunu aldım yanlışlık olmasında sorayım size birde pınarın üçgen layt peynirinden yedim bu gün sizler nasıl peynirler yiyorsunuz

Bu diyetin sadece popo,basen erittiğini duydum.doğrumu benim göbekte problem var.diyeti uzun süre uygulayanlar göbekten inceldilermi acaba?

canım protein diyetleri zaten bölgesel zayıflamaya yöneliktir.ama herkesin kilolarının toplandığı yer farklı sonuçta.senin göbek bölgen daha yağlıysa oradan gider.birde ben bu forumun oldukça fazla sayfasını okudum 'kilo verdim ama göbeğim erimedi'dieni görmedim.

arkadaşlar hangi yogurttan alıyorsunuz marketten ben bu gün sütaşın yogurdunu aldım yanlışlık olmasında sorayım size birde pınarın üçgen layt peynirinden yedim bu gün sizler nasıl peynirler yiyorsunuz

lıght yoğurtsa sorun yok.ben sütaş pınar yörsan hangisi olursa alıyorum yani.üçgen peyniri ben de çok seviyorum ama yine de yağlı haftada 1-2 kez 1 tane yeterli olur sanırım ben öyle yapıyorum..

selamlar herkese:)
bugün uzuuuuun yollar teptim de real'e gittim :KK1: orada yulaf kepeği var kızlar, benim gibi bulamayanlar varsa uğrasınlar. fiyatı da çok uygunmuş, ben de pahalı bir şey sanıp korkuyordum :KK9: :KK9:
diyetin 4.günündeyim. gözümün önünden rokalar geçiyor resmen :KK43: bir an önce çarşamba olsa da boğazımdan yeşil ot neyin bir ley geçse. :KK52::KK52:

bende dukan diyetine başlamak istiyorum bu ara kilo vermem yavaşladı oyuzden takımımdan geri dönmek üzere ayrıldım.
yanlız bişey anlamadım atak ve seyir evresini nasıl ayarlıyorsunuz mesela kaç gün atak kaç gün seyir
ben şuanda 67 kiloyum 55 olmak istiyorum ne yapabilirim kısaca anlatabilirmisiniz...
malum sayfalar çok okumak zor olur.. hele bide küçük çocuk varsa:)
birde özetle neyi neyle yemem gerekiyorsa uygulayan arkadaşlar yazabilirmi....:KK71:

slm kızlar yine burdayım :KK1: hipoglisemi çıktı bende tedavi sürecindeyim ve doktorun verdiği beslenme şekli dukan :KK1: devam ediyorum bakalım yürüyüş bandı aldım eve bugün başlıyorum onada 1 mart günü min. 5 kilo vermiş olacağım burdan ilan ediyorum vermemiş olursam kendi kendimi kınarım :KK17: sonuçları yazarım bu arada dukanla verilen kilo hakkaten alınmıyormuş bir ara yaparken verdiğim kiloyu hala almamışım çok mutluyum hobareyy :KK1:

süpermiş...olay budur işte...

:KK19:

merhaba arkadaşlar ben dukan diyetine 2 hafta oldu başlayalı 83 kiloyla başladım bugün itibari ile 78.8 kilo olmuşum.sizlerin burada deneyimleriniz ve motivasyon artırışınız sayesinde kendimde çok fazla güç buluyorum bu kilolardan kurtulucağıma eminim ...

Süper gitmiş :nazar:

ya bende bi sorun mu var ben 3.hafta nın içersindeyim çok da yemiyorum ama istediğim gibi zayıflayamadım acaba neyi atlıyorum ben aralarda falan bişey yemiyorum ondan olabilir mi

Az yemek kilo alma sebebidir. Daha sık yemelisin canım.

selam kızlarr,,

yeni gelenler hoşgeldiniz..haftasonu girmiyorum nete, vakitde bulamıyorum, pazartesi yarım günde ancak okuyorum..

bugün 27. günüm ve tam 5 kilo gitti..benden fazla verenleri görünce demotive, az verenleri görünce motive şeklinde ilerliyorum,

27. günde süper sonuç canım bundan iyisi şamda kayısı.

Hadi bakalım merakla bekliyorum sonucu.

Sütaş ve pınar alıyorum bende canım.
O peynirlerden de aldım. Çok beğendim tüketiyorum arada.

kızlarrrr, lıght puding serbestmi diye sormuştum, kimse kullanmıyormuuuu:44:

50 gündür diyetteyim bir kez tükettim canım.

kizlar bugün ilk atak günüm,ögle yemeginde tavuk gögsü yapiyorum,tuz kullanabilirmiyim birazcik,yoksa sadece baharatmi kullanayim

Bugün tartıldımmm. Büyük gündü benim için :) 1 kilo daha gitmiş. Eve gideyim cetveli güncellerimmm :)

dünden beri 600grvermişimm:KK9: hemde kaçamaklarım vardı. benim çok hızlı kilo vermem gerekiyor o yüzden bir hafta yada 10 gün falan atak evresini yapacağım:KK50: sorularım:)
1)sosis turp yeşillik yiyebiliyor muyuz?
2)tatlı ihtiyacını ne yapacagız?
3)dukan ekmeği nedir?:KK54::KK54::KK54::KK54:

dünden beri 600grvermişimm:KK9: hemde kaçamaklarım vardı. benim çok hızlı kilo vermem gerekiyor o yüzden bir hafta yada 10 gün falan atak evresini yapacağım:KK50: sorularım:)
380129_326057594086838_289208191105112_1377923_50595810_n.jpg

DUKAN EKMEĞİ(HER EVRE)

- 10 yemek kaşığı yulaf kepeği
- 10 y.k. buğday kepeği
- 10 y.k. süt tozu
- 3 y.k. mısır nişastası
- 1 paket kabartma tozu
- 5 y.k. light yoğurt
- 4 yumurta
- 4 y.k. su
- 1 çay kaşığı tuz
kuru malzemeler bir kapta karıştırılır, ayrı bir kapta yumurtaların akları tuz ile mikserde kar haline getirilir, yumurta sarıları ile diğer yaş malzemeler ayrı kapta çırpılır, yumurta sarıları kuru malzemeye yedirilir, en son tahta kaşıkla yumurta akları da (söndürmeyin sakın) bu karışıma güzelce eklenerek yedirilir. koyu, akmayan bir kıvam olacak. silikon kabınıza yerleştirdikten sonra önceden 200 derecede ısıtılmış fırında önce 10 dk, sonra fırın ısısını kapağını açmadan 180 dereceye düşürüp 30 dk daha pişirin. AFİYET OLSUN :)

soru 1:) Sosis tamamen yasak onun yerine jambonu tercih edebilirsin. atak evresinde ise yeşillik yok cnm sadece saf protein.
soru 2:) kendi adıma konuşayım en azından atak evresinde tatlı yememeyi planlıyorum. tarçınlı süt ile nefsini köreltebilirim:) ama dukan yemek tariflerinden yararlanabilirsin. aspartam ile yapılmış tarifler bloklarda yer alıyor.

soru 3 :) dukan ekmeğide yulaf kepeğinden yapılmış ekmek. aynı şekilde o da blokta var. ben bu hafta krep ile devam edicem. ekmeği pek sevmem zaten krep yumuşacık iyi gidiyor :)

kullandım ama bende duraklama yaptı.sen illa da yemek istiyorsan hfatada 1 den şaşma derim.
hmm bak ben düşünemedim,sağol tatlımm:KK19:

:KK19:

27. günde süper sonuç canım bundan iyisi şamda kayısı.

50 gündür diyetteyim bir kez tükettim canım.

ilk ay da daha fazla veriliyorya o yüzden azsındım :KK1:
ben 27 gündür diyetteyim son 1 haftadır 4 kez tükettim eyvah eyvah :2:

Bugün tartıldımmm. Büyük gündü benim için :) 1 kilo daha gitmiş. Eve gideyim cetveli güncellerimmm :)
süperrr, tebrik ederim..kaç gündür diyettesin?

slm kızlar:KK43:( resmen kilo vermem durmuş bulunuyor hatta aldım 500gr:KK43:( regl olucam olamıyorum!iki haftadır light puding yiyorum,o kadar sık tüketmemek lazım biliyorum ama canım deli gibi tatlı istiyor:KK43:pes etmek istemiyorum ama yaklaşık 10 gündür hiç veremedim ben,sporumu da yapıyorum.off ya nedendir anlamadım,çok sık yemiyorum bazen 2 bazen 3 öğün,ondan mı acaba???MUTSUZUM:KK43:(

X