- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aramıza hoşgeldin bebeğimm...Merhaba kizlar... Bende dunden beri dukanciyim...Bugun krep yaptim basariyla... 73.4 ile basladim alti gun atak yapicam altinci gunun sonunda tartilcam bir daha.....
Merhaba kizlar... Bende dunden beri dukanciyim...Bugun krep yaptim basariyla... 73.4 ile basladim alti gun atak yapicam altinci gunun sonunda tartilcam bir daha.....
Bu diyetin sadece popo,basen erittiğini duydum.doğrumu benim göbekte problem var.diyeti uzun süre uygulayanlar göbekten inceldilermi acaba?
arkadaşlar hangi yogurttan alıyorsunuz marketten ben bu gün sütaşın yogurdunu aldım yanlışlık olmasında sorayım size birde pınarın üçgen layt peynirinden yedim bu gün sizler nasıl peynirler yiyorsunuz
kızlarrrr, lıght puding serbestmi diye sormuştum, kimse kullanmıyormuuuu:44:
süpermiş...olay budur işte...
merhaba arkadaşlar ben dukan diyetine 2 hafta oldu başlayalı 83 kiloyla başladım bugün itibari ile 78.8 kilo olmuşum.sizlerin burada deneyimleriniz ve motivasyon artırışınız sayesinde kendimde çok fazla güç buluyorum bu kilolardan kurtulucağıma eminim ...
ya bende bi sorun mu var ben 3.hafta nın içersindeyim çok da yemiyorum ama istediğim gibi zayıflayamadım acaba neyi atlıyorum ben aralarda falan bişey yemiyorum ondan olabilir mi
selam kızlarr,,
yeni gelenler hoşgeldiniz..haftasonu girmiyorum nete, vakitde bulamıyorum, pazartesi yarım günde ancak okuyorum..
bugün 27. günüm ve tam 5 kilo gitti..benden fazla verenleri görünce demotive, az verenleri görünce motive şeklinde ilerliyorum,
Merhaba kizlar... Bende dunden beri dukanciyim...Bugun krep yaptim basariyla... 73.4 ile basladim alti gun atak yapicam altinci gunun sonunda tartilcam bir daha.....
arkadaşlar hangi yogurttan alıyorsunuz marketten ben bu gün sütaşın yogurdunu aldım yanlışlık olmasında sorayım size birde pınarın üçgen layt peynirinden yedim bu gün sizler nasıl peynirler yiyorsunuz
kızlarrrr, lıght puding serbestmi diye sormuştum, kimse kullanmıyormuuuu:44:
kizlar bugün ilk atak günüm,ögle yemeginde tavuk gögsü yapiyorum,tuz kullanabilirmiyim birazcik,yoksa sadece baharatmi kullanayim
dünden beri 600grvermişimm hemde kaçamaklarım vardı. benim çok hızlı kilo vermem gerekiyor o yüzden bir hafta yada 10 gün falan atak evresini yapacağım sorularım:)
1)sosis turp yeşillik yiyebiliyor muyuz?
2)tatlı ihtiyacını ne yapacagız?
3)dukan ekmeği nedir?
dünden beri 600grvermişimm hemde kaçamaklarım vardı. benim çok hızlı kilo vermem gerekiyor o yüzden bir hafta yada 10 gün falan atak evresini yapacağım sorularım:)
1)sosis turp yeşillik yiyebiliyor muyuz?
2)tatlı ihtiyacını ne yapacagız?
3)dukan ekmeği nedir?
hmm bak ben düşünemedim,sağol tatlımmkullandım ama bende duraklama yaptı.sen illa da yemek istiyorsan hfatada 1 den şaşma derim.
27. günde süper sonuç canım bundan iyisi şamda kayısı.
50 gündür diyetteyim bir kez tükettim canım.
süperrr, tebrik ederim..kaç gündür diyettesin?Bugün tartıldımmm. Büyük gündü benim için :) 1 kilo daha gitmiş. Eve gideyim cetveli güncellerimmm :)