Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Bence o zaman hiç sorun olmaz. Nasıl yapılıyo ki bu kefir :)

kefir taneleri var cnm.. alıyorsun sütte yoğurt gibi mayalamaya bırakıosun akşm sabh demire değmicek şekilde süzüosun...
aynı taneleri kullaabiliyorsuun....
cidden çok faydalı birşey...

kefir taneleri var cnm.. alıyorsun sütte yoğurt gibi mayalamaya bırakıosun akşm sabh demire değmicek şekilde süzüosun...
aynı taneleri kullaabiliyorsuun....
cidden çok faydalı birşey...

Hımmm çok teşekkürler :) değişik şeyler denemek çok eğlenceli olacak.

Selam kızlar. Mezuniyete üç dört ay var. 65 kilo oldum birden. Ve yurtta hazır gıdalarla diyet yapamıyorum :KK43:

bu gün cok az yedim ve yumurtayı abartın malesef akşem yemedim sacma bir gündü malesef

kahvaltım yulaf k ekmek bir yumurtayla yapılmış menemen lor peyniri

öglen üç yumurta biraz halşlanmış bürüksel lahanası birazda közlenmiş patlıcan ve biber yedim

evde malesef yagsız yogurdum kalmamıştı yiyemedim yarın alışverişimi yaparım

ARKADAŞLAR YANİ TECRÜBELİ OLABLAR YANLIŞIM VARSA SÖYLEYİN LÜTFEN YEDİKLERİMDE ZAHMET OLMASA

Bu diyetin sadece popo,basen erittiğini duydum.doğrumu benim göbekte problem var.diyeti uzun süre uygulayanlar göbekten inceldilermi acaba?

Selam kızlar. Mezuniyete üç dört ay var. 65 kilo oldum birden. Ve yurtta hazır gıdalarla diyet yapamıyorum :KK43:

haklısın yurtta diyete uymak çok zor ama light ton balığı light yoğurtla falan geçiştirebilirsin.illa tencere yemeğine ihtiyaç yok.üç dört ay aç kalmaktan zarar gelmez:)

bu gün cok az yedim ve yumurtayı abartın malesef akşem yemedim sacma bir gündü malesef

kahvaltım yulaf k ekmek bir yumurtayla yapılmış menemen lor peyniri

öglen üç yumurta biraz halşlanmış bürüksel lahanası birazda közlenmiş patlıcan ve biber yedim

evde malesef yagsız yogurdum kalmamıştı yiyemedim yarın alışverişimi yaparım

ARKADAŞLAR YANİ TECRÜBELİ OLABLAR YANLIŞIM VARSA SÖYLEYİN LÜTFEN YEDİKLERİMDE ZAHMET OLMASA

akşamda yemeliydin öğün atlamamalısın metobolizman yavaşlar.bi de öğlen 3 yumurta fazla kaçmış gibi.gerçi kitapta sınır yok yazıyo ama ne kadar az kalori alırsak o kadar çok kilo veriririz.

kızlar bir şey sorabilir miyim? daha önceden sorulmuştur eminim ama o kadar sayfayı okuyup bulamadım :) istanbul'da yulaf kepeğini nereden temin edebilirim?

gezmediğim yer kalmadı, aktarlarda yok, carrefour'da migros'da yok hiçbir yerde :KK43:
bulamadım ama ben başladım diyete yine de. bugün 3. günüm bitti, hiç kaçamak yapmadım. ama aşırı derecede halsizlik var. ara ara midem bulanıyor. bırakmamak için direniyorum resmen.
teşekkür ederim canım cevap için :)

ben bugün realden aldım canım. migrosta bende görmedima ama realde var eminim, inşaallah bulursun :)

En mantıklısı krep ya da ekmek olarak tüketmek sanırım ağzımda büyüyor resmen yutarken...Birde benim gibi ekmek olmazsa olmazlardan isek kesinlikle şart pişmişi :KK19::KK19::KK19:
ben krebi hiç denemedim daha... denemeyi de düşünmüyorum aslında... çünkü ekmeksiz asla doyamam... günde bir tane dukan ekmeği yiyiyorum (muffin kalıplarında) sabah öğle akşam paylaştırıyorum iyi de oluyo...

tamam canım ayranda yoksa yagsız zero içerim akşamları içiyorum iki bardak bir mahsuru yoktur inş
aslında dukan izin vermiş ama asitli içecek olduğundan çok sağlıklı bulmuyorum... bende kolayı çok severim ve elimden gelse her öğün tüketirim... ama olmaz ben 1 kutu zero bir gün içiyorum bir gün içmiyorum(kutunun tamamını bitirmiyorum)... bana sorarsan sende fazla tüketme...

merhaba ben bu diyete yaklaşık bir yıl önce başlamiştım ve 74.5 ten 69 a düşmüştüm. Şuan 78(!) im:KK43:((
çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. atak evresinde kilo vermeyi hızlandırmak için neler yapabillirim?
atak evresi zaten en hızlı kilo verdiğimiz evre... bu dönemde yağ değil vücuttaki ödemi atabiliyoruz... ne kadar çok su tüketirsen o kadar hızlı ödem atarsın...

cevap için sağol ama lihgt değil sanırım hiçbirşey yazmıyor. tüm erzurumu talan ettim light meyveli yoğurt bulamadım satılmıyo diye getirmiyorlar sanırım
ben bursadayım ama bende light meyveli yoğurt bulamadım
Kizlarrr kabizliga napicaz ya? Ben cok kotuyum iki haftadir.herseyi denedim:KK43:( doktora da gittim.ilac verdu ama faydasinu goremedim.bitki caylari,yer elmasi iluk sut hatta kabizlik icin bitkisrl hap kullandim.wcde gozlerimden yas gelio resmen:KK43:((
bende de aynı sıkıntı mevcut küçük de olsa bi çözüm ürettim kendimce uyanır uyanmaz kocaman bir kupa sıcak su...

merhaba arkadaşlar. bende bugün başladım dukan diyetine. forumu iyi takip ediyorum. sizden aldığım hırsla karar verdim. üç gün saf protein yapmayı düşünüyorum. 83,5 la başladım. bakalım yarın kaç çıkacağım. daha sonra sebze ve protein yapmayı düşünüyorum. ilk başta kendime çok büyük hedefler koymadım. yani 10 kilo vereceğim şu kadar olacağım diye kendimi strese sokmak istemiyorum. ilk hedefim 70 li rakamlara ulaşmak. ondan sonrasında tekrar hedef koyacağım. yani küçük hedefler koyacağımki o kiloya düştüğümde motive olayım. bunu başardım şu rakama düşmeyide başarabilirim diye düşüneyim. verdiğim kiloları buradan paylaşacağım. yarın kilomu yazarım.
asıl hedefinle başlamak seni daha da motive edicektir bana sorarsan... verilecek kilo ne kadar çok olursa o kadar dikkat ediliyo diyete... bence tabi...

Bu diyetin sadece popo,basen erittiğini duydum.doğrumu benim göbekte problem var.diyeti uzun süre uygulayanlar göbekten inceldilermi acaba?
korktum... bu gerçekmidir acaba?...

kızlar günaydın...
pazar günlerinden çok korkuyorum artık... tatildeyken cozutuyomuyum ne?... dün bütün gün yediklerimi yazıyorum... yanlış bişey varsa nolur bana yardımcı olun...

* 08.00 gibi uyandım... bir kupa ılık su içtim (2 damla sirkeli) önce 20 dk tempolu yürüdüm... sonra parktaki spor aletlerinin her birinde 150 adet hareket yaptım... sonra markete gittim alışverişimi yaptım... bu sırada 1/2 lt suyumu bitirdim...
* eve geldim kahvaltı hazırladım... işte öğünlerimi yazıyorum...

SABAH
* 2 bardak çay (1/4 splendalı)
* yağsız tavada kavrulmuş hindi füme üzerine iki yumurta
* sütaş light beyaz peynir bir kibrit kutusu kadar
* sütaş light kaşar peyniri 1 serçe parmak kadar
* 1 dilim çemensiz pastırma
* 1 dilim dana jambon
* bir iki dal maydanoz
* bir iki küçük dilim domates
* bir iki dilim de biber

ÖĞLE
Zaten kahvaltıyı 12 gibi yaptığımız için (malumunuz pazar:KK1:) öğleni tarçınlı sütle geçiştirdim..

AKŞAM

* 1 kutu cola zero
* Yağsız dana kuşbaşı fırında (üzerine 1 parmak kadar light kaşar rendesi)
* Yağsız tuzsuz bakla (light yoğurtlu)
* bir iki küçük dilim domates
* bir iki dilim biber

KAÇAMAĞIM :KK43::2:
Ablam pandispanyadan yaş pasta yapmış öyle muzlu pudingli falan... bi parmak kalınlığında ondan yedim ama içindeki meyveleri çıkardım...

gün içinde de en az 3 litre suyu tükettim... bu arada regl dönemimdeyim diye hala tartılmıyorum... beklemedeyim...

Günaydın hanımlar.
Güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum hepinize.

Cumartesi tartıldığımda eski kiloma düşmüştüm kızlar.
Bir daha Cuma tartılıcam bu hafta. Asla tartılmak yok.
Fena halde etkiliyor çünkü sık tartılmak.

Veeee artık elbisemin içine girebiliyorum. Hatta muhtemelen kardeşimin kınasına kadar daraltmam gerekecek çünkü zayıflamaya devam.

Martın 3 nde gelinlik provası var gelinimizin. Benimde elbiseme başlanacak.
O zamana kadar en fazla 65 olmak zorundayım. Aşağısı da olsa süper olur tabi

Dün de omrenin poğaçalarını yaptım harika ve kolay bir tarif yalnız ben biraz fazla pişirmişim. Bir dahakine daha az pişiricem.

Sevgiler ve bol eksili bir hafta dilerim.

oleyyyyyyy 15 tatilindeki deli gibi kaçamaklarımdan sonra 58 kiloyum yine.ohhh be.kızlar ben sankı kılo vermem yavaşladı ama inceldim baya.1 ayda 7 kiloyu attım ustumden ne agır yukmus ya 2 kılo daha verim guclendirmeye gececem inşallah.herkese - dolu saatler diliyorum

Selam Kızlar :KK52:

Napıyoruz? Zayıflıyoruz değil mi?

Ben de aynen devam dukaratay diyetine :KK1: Haftada 5 gün karatay tipi beslenme 2 gün atakla ödem atma şeklinde, son derece basit, yormayan, zevkli ve kilo verdiren bir beslenme programı uydurdum kendime :KK76:

2 gün sadece saf protein ve en az 3 litre su içiyorum. Cüsse büyük malum 3 litreden azı kurtarmıyor beni :KK52:

Sakın su içmeyi ihmal etmeyin. Bol bol için kızlar. Kar var dışarda yürüyemiyorum bari evde stepper yapayım 1000 kere :KK55:

ooooo görüşemiyoruz dukarataycı:))bilqecim gidiyor mu kilolar bari..??

Günaydın hanımlar.
Güzel ve hayırlı bir hafta diliyorum hepinize.

Cumartesi tartıldığımda eski kiloma düşmüştüm kızlar.
Bir daha Cuma tartılıcam bu hafta. Asla tartılmak yok.
Fena halde etkiliyor çünkü sık tartılmak.

Veeee artık elbisemin içine girebiliyorum. Hatta muhtemelen kardeşimin kınasına kadar daraltmam gerekecek çünkü zayıflamaya devam.

Martın 3 nde gelinlik provası var gelinimizin. Benimde elbiseme başlanacak.
O zamana kadar en fazla 65 olmak zorundayım. Aşağısı da olsa süper olur tabi

Dün de omrenin poğaçalarını yaptım harika ve kolay bir tarif yalnız ben biraz fazla pişirmişim. Bir dahakine daha az pişiricem.

Sevgiler ve bol eksili bir hafta dilerim.
süpermiş...olay budur işte...

valla benim göbekle ilgili sorunum vardı sanırım halloluyor.eriyor resmen.yağsız yoğurdun yağları özellikle göbek bölgesini eriitğine dair bilimsel çalışmalar var.bence yoğurda ağırlık verin...ben çok yiyorum...

X