ömrümüzü yedi bu yulaf kepeği :)
saman gibi olandan kesinlikle tat olarak dahi iyi buna katılıyorum mutlaka yulafdan yapıyorlardır onada lafım yok ama kitapda dukan kepeğin işlenmesinin ayrıştırılmasının ne kadar önemli olduğunu özellikle anlatmış ve buradan alınan kepekle dukanınkinin ne tat ne görüntü itibariyle alakası yok zayıflama üzerinde ters etkiside yok anladığım kadarıyla ama kepeği kulanmaktaki amacımız doğrultusunda düşününce işimizi görmüyor ama amaç krep falan gibi şeyler yapmaksa ona diyecegim yok bazı arkadaşlar yulaf ezmeside kullanılıyor denemedim ama onuda biraz rondoda çekip krep gibi şeylerde kullanılabilir gibime geliyor ama ben takıntılı bir insan olduğum için özellikle kepeği dukandan getirttim ve buradakilerle karşılaştırdım şuana dek sadece sahibindendeki 2 ilanın kepekleri dukanınkilerdendi bu diyetteki en büyük problem kolestrol olarak görüldüğü için ve kepeğin kolestrol üzerindeki etkisinden dolayı özellikle başka ürünler kullanmaktan kaçınıyorum yoksa bendede ilk günler kepek yoktu kepeksizde verdim kiloları aslına bakarsan kilo vermede bu kepeğin çok etkisi olduğunu düşünmüyorum
ama dukanın listesinin işe yaradığını görünce demekki buda önemli birşeyki bu kadar üstünde durmuş diye düşünüyorum :)aslında firmaya gittiğinde onlara orijinal kepeği almalarını ve o şekilde yapmaları söylesen keşkede hepimizi kurtarsan bu dertten
bugün hızımı alamadım doğalsana bu konudaki sıkıntılarımızı dile getiren mesaj yazdım.ayağım biraz daha iyi olsun eşimle firmayı ziyarete gidecem:)
haklısın bunu daha önce de duymuştum ama maalesef bu diyete başladığımdan beri hiç spor yapmadım yanlızca günde 50-60 arası mekik çekiyorum(malum göbek problemi) aslında plates yapmak istedim ama sonra güçlendirme evresinde başliim dedim. kilomu sabitlememdede ve yaza selülütsiz(az selülitli) olarak başlamama yardımcı olacağını düşünüyorum.spor yapmak tuvalete birebir cozum,bagirsaklar cok iyi calisiyor..cok sukur bende sorun olmadi..Bir de bir cay buldum ben burada zayiflama cayi ama ayni zamanda vucut balansinizi dengeliyor,tuvalate cikmada ise yariyor..Ben o cayi icince acayip huzurlu oluyorum,cocuklarim yaptigi hatalari hos goruyorum.Gercektende vucut dengemi sagliyor..Kilo verememenin en buyuk sebebi 'stres' ama bu cayi icince daha rahat kilo vermeye basladim.
ılık süt içmek çok işe yarıyo ben geçen gün okula yanımda yemek götürmeye üşendim bütün gün süt içtim ve tuvalete çıktım o gün 3 kez
ne güzel ya 5günde 3kilo inceldiğini hissediyo musun peki korkuyorum kı kas yapısından da erıme olmasın ınsallah ya bende 10kılo vermek ıstıorm
Ben isteyenlere bio yulaf kepegi yollayacagim aklinizda olsun.goji berry de yollarim Istanbul da cok pahaliymis sanirim..
rica ederim yalnız ek bilgi daha öncede yazmıştım sanırım ama kilo vermenin durduğu dönemlerde kullanmaya ara verin yazmış dukan o yüzden ben duraklama dönemlerinde kullanmıyorum onun dışındada sabah kahvaltıdan yarım saat önce falan yiyorum
yorgunluk oluyor mu sizde de? sanırım şekersizlikten oluyor :26: ne yapmalıyım
canım bende diyetin ilk günlerinde bir yorgunluk oluyordu ama sonradan geçti.bir ara evet bundan 15 gün önce falan öle 1hafta 10 gün süren bir halsizlik oldu ama ben bahardandır dedim.mevsimler değişiyor hava hep yağmur var die böle olduğumu düşündüm.kaldıki aynı dönemde diyeti yapmayan 4-5 arkadaşımda da aynı şey olmuştu.bence kendini yorgun hissediyorsan git doktora ve tahlillerini yaptır için rahatlar hem hem de dr'dan vitamin isteyebilirsin belki vitaminler vücut direncini arttırır.
evet 62 akamını nihayet geride bırakrım mayıs ortasında umuyorum ki 3 aşamaya gecebilirim
özellikle sabahları oluyor .Kahve ve tatlandırıcılı sakız ile düzelmeye çabalıyorum.Çok uykum var, işe zor gelmekteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?