Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar vücudum kendini baya baya topladı. Sabah kendime aynada baktım, inanamadım. Süper oldu.. Bir de evdeki misafirler gidince callanetics'e başlayacağım. Ondan sonra inşallah daha iyi olacak. Zamanla daha da vücut kendini topluyor. Ama kesinlikle bol bol su için. Ben suyu az içtiğimde hemen başım ağrıyor. Su içmek acayip işe yarıyor, selülitlerin gitmesinde.

çok sevindim senin adına istediğin şekilde olur inşallah tamamen
selülitlerin gitmesi için tuzu da kestin mi peki?

spor yapmak tuvalete birebir cozum,bagirsaklar cok iyi calisiyor..cok sukur bende sorun olmadi..Bir de bir cay buldum ben burada zayiflama cayi ama ayni zamanda vucut balansinizi dengeliyor,tuvalate cikmada ise yariyor..Ben o cayi icince acayip huzurlu oluyorum,cocuklarim yaptigi hatalari hos goruyorum.Gercektende vucut dengemi sagliyor..Kilo verememenin en buyuk sebebi 'stres' ama bu cayi icince daha rahat kilo vermeye basladim.

aradığımız kepek değil o eğer elinde kitap varsa dukan kepeğin işlenmesinin boyutunun ne kadar önemli olduğunu anlatmış birebir karşılaştırdım ben o kepeği ama sanırım kullanan arkadaşlar var

sonunda diyetmarketten sipariş ettiğim yulaf kepeği geldi.. doğalsan markalı yulaf kepeği göndermişler. kullanan varmı bu kepekten? doğru ürünmüdür acaba?

çayın adını merakla bekliyorum

dukanın sitesinde zayıflama sırları diye bir bölüm var değişik tarifler oluyor bu seferki tarifde bu soğuk çorbavar protein sebze günlerinde yemeklerden önce 1 kase için diyor endülüslere ait bir tarifmiş yabancı sitelere falan baktım detox amaçlı kullanan çok biraz önce yaptım bence güzel oldu isteyene tarifini yazıyorum

kendi yaptığım şekliyle

4 domates
1 salatalık
1 havuç
biraz frenk soğanı(yeşil soğan kullanabilirsiniz kuru soğanda var tarifte ama ben koymadım )
2 diş sarımsak
biraz fesleğen
birkaç kereviz yaprağı
biraz taze nane
biraz sirke veya limon
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
göz kararı kişniş ve tuz

hepsini rondoya atıp çekiyoruz bazı yerlerde az çekin taneli kalsın yazıyor ama ben epey çektim dolaba koyup iyice soğumasını bekliyoruz bu çorba pişmiyor çiğ olarak tüketiyoruz tarifde ekmek var ama yasak olduğu için koymadım isteyen kepek koyabilir

cay budur,fiyati 6.36 $ mis..Turkiyede yok kanimca
Organic ayurvedic slimming tea is proprietary of a blend of green tea processed in an ancient Chinese method with a natural slimming agent: Garcinia. The addition of fenugreek, black seed and cumin seed enhances the slimming effect of this exotic tea. The high value herbs used in this tea makes the drink rich and refreshing.
Organik ayuverdik dogal zayiflama cayi,eski Cin yontemiyle islenmis yesil cay,dogal cemen,corek otu ve kimyon tohumu.Bu egzotik cay zayiflama etkisini arttirir.

sonunda diyetmarketten sipariş ettiğim yulaf kepeği geldi.. doğalsan markalı yulaf kepeği göndermişler. kullanan varmı bu kepekten? doğru ürünmüdür acaba?

canım ben bu kepeği şahsen görerek fitizden aldım.daha önce saman gibi olanını kullanmıştım.bazı arkadaşlar fitizden alınanı dukan sitesinden alınanla karşılaştırmışlar.ve doğru kepek olmadığını söylüyorlar.neyse ben bütün yulaf kepeklerine buğday kepeği katıyorum bunada aynı şekilde katıp denedim.tadı saman gibi olanından daha güzel oldu.
bu diyeti eşimle birlikte yapıyoruz.kilo vermeye devam ediyoruz.üstelik benim ayak bileğim kırık olduğu için spor da yapamıyorum.
yani ben kullamaya devam edecem.
doğalsan ankara da bir firma.eşimin işyerine yakın bir yerdeymiş.birgün ne yapıcam biliyormusunuz gidecem şahsen gidip bakıcam o kepeklerin gerçek olup olmadığına.çok ciddiyim bu kepek stresi yedi bitirdi bizi valla.
diyet yapan insanlarda diyet stresi olur.bizde yulaf kepeği steresi.
hepimize kolay gelsin:)

Ben isteyenlere bio yulaf kepegi yollayacagim aklinizda olsun.goji berry de yollarim Istanbul da cok pahaliymis sanirim..

saman gibi olandan kesinlikle tat olarak dahi iyi buna katılıyorum mutlaka yulafdan yapıyorlardır onada lafım yok ama kitapda dukan kepeğin işlenmesinin ayrıştırılmasının ne kadar önemli olduğunu özellikle anlatmış ve buradan alınan kepekle dukanınkinin ne tat ne görüntü itibariyle alakası yok zayıflama üzerinde ters etkiside yok anladığım kadarıyla ama kepeği kulanmaktaki amacımız doğrultusunda düşününce işimizi görmüyor ama amaç krep falan gibi şeyler yapmaksa ona diyecegim yok bazı arkadaşlar yulaf ezmeside kullanılıyor denemedim ama onuda biraz rondoda çekip krep gibi şeylerde kullanılabilir gibime geliyor ama ben takıntılı bir insan olduğum için özellikle kepeği dukandan getirttim ve buradakilerle karşılaştırdım şuana dek sadece sahibindendeki 2 ilanın kepekleri dukanınkilerdendi bu diyetteki en büyük problem kolestrol olarak görüldüğü için ve kepeğin kolestrol üzerindeki etkisinden dolayı özellikle başka ürünler kullanmaktan kaçınıyorum yoksa bendede ilk günler kepek yoktu kepeksizde verdim kiloları aslına bakarsan kilo vermede bu kepeğin çok etkisi olduğunu düşünmüyorum
ama dukanın listesinin işe yaradığını görünce demekki buda önemli birşeyki bu kadar üstünde durmuş diye düşünüyorum :)aslında firmaya gittiğinde onlara orijinal kepeği almalarını ve o şekilde yapmaları söylesen keşkede hepimizi kurtarsan bu dertten

ömrümüzü yedi bu yulaf kepeği :)

rica ederim bencede çok motive edici bende onlara bakarak gaza gelmiştim epey hatta ilk zamanlar sıkıldıkça bakıyordum bırakmıyordum hiç diyeti onlar başardıysa herkes başarır sonuçta kimseden bir fazlaları yok yabancı forum sitelerinde resim ekleyen çok hatta facebook da menü dukan diye grup var orayada resim koyanlar var

teşekkürler baktım harika gözüküyorlar gerçekten çok motive edici 90-95 kg kişiler 6 ayda 30 kg vermişler ve hatta çoğu dukan tarafından belirtilen süreden önce inmişler ideal kilolarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…