- 16 Nisan 2010
- 206
- 52
- 98
Kızlar vücudum kendini baya baya topladı. Sabah kendime aynada baktım, inanamadım. Süper oldu.. Bir de evdeki misafirler gidince callanetics'e başlayacağım. Ondan sonra inşallah daha iyi olacak. Zamanla daha da vücut kendini topluyor. Ama kesinlikle bol bol su için. Ben suyu az içtiğimde hemen başım ağrıyor. Su içmek acayip işe yarıyor, selülitlerin gitmesinde.
kızlar geçen haftaki uzun kaçamağımdan sonra bugün gene 61.7yi gösterdi tartımbugün sebze günüm yarın vermiş olabileceğimi zannetmiyorum ama inşallahprotein günümde vermiş olurum.
3 gündür wc'ye çıkamıyorum ama şu form çayı da tüketmek istemiyorum.gojji berry yedim bu sabah ve hala kahvaltı yapmadım gojji işe yarar umarım:18::18:
görüyorsunuz ya geçen cuma yediklerimin acısını bir haftadır çekiyorum.5-6 gündür eski kiloma anca bugün dönebildim.şimdi düşünüyorum değermiydi bunahayır kesinlikle değmez belki bu 1 haftada 1kg daha vermiş olabilirdim ve seyir sürecimi 1 hafta daha kısaltmam mümkündü.ama neyse yedim geçti gitti artık gözüm yarında.bakalım inş.vermeye devam ederim
slm ben on gun atak yapıp bugun sebzeye ve prateyıne gectım 11 gun oldu sanırsa 4 kılo falan vermısımdır evdekı tartım bozuldugu ıcın eczaneden tartılıyorum o da ne kadar dogru bılemem:) sen kac kılo vedın
sonunda diyetmarketten sipariş ettiğim yulaf kepeği geldi.. doğalsan markalı yulaf kepeği göndermişler. kullanan varmı bu kepekten? doğru ürünmüdür acaba?
dukanın sitesine baktınızmı orada 40 kilo verenler var resimlerine bakınca çok gaza gelmiştim ben bence onlar başardığına göre sizde başarabilirsiniz
spor yapmak tuvalete birebir cozum,bagirsaklar cok iyi calisiyor..cok sukur bende sorun olmadi..Bir de bir cay buldum ben burada zayiflama cayi ama ayni zamanda vucut balansinizi dengeliyor,tuvalate cikmada ise yariyor..Ben o cayi icince acayip huzurlu oluyorum,cocuklarim yaptigi hatalari hos goruyorum.Gercektende vucut dengemi sagliyor..Kilo verememenin en buyuk sebebi 'stres' ama bu cayi icince daha rahat kilo vermeye basladim.
çayın adını merakla bekliyorum
fransız sitedemi ingiliz sitede mi ?
Pardon,su tickerimi update edemiyorum sinir oldumCay Turkiye de ayni isimde geciyormudur bilmiyorum 'Ayurveda slimming tea"
sonunda diyetmarketten sipariş ettiğim yulaf kepeği geldi.. doğalsan markalı yulaf kepeği göndermişler. kullanan varmı bu kepekten? doğru ürünmüdür acaba?
canım ben bu kepeği şahsen görerek fitizden aldım.daha önce saman gibi olanını kullanmıştım.bazı arkadaşlar fitizden alınanı dukan sitesinden alınanla karşılaştırmışlar.ve doğru kepek olmadığını söylüyorlar.neyse ben bütün yulaf kepeklerine buğday kepeği katıyorum bunada aynı şekilde katıp denedim.tadı saman gibi olanından daha güzel oldu.
bu diyeti eşimle birlikte yapıyoruz.kilo vermeye devam ediyoruz.üstelik benim ayak bileğim kırık olduğu için spor da yapamıyorum.
yani ben kullamaya devam edecem.
doğalsan ankara da bir firma.eşimin işyerine yakın bir yerdeymiş.birgün ne yapıcam biliyormusunuz gidecem şahsen gidip bakıcam o kepeklerin gerçek olup olmadığına.çok ciddiyim bu kepek stresi yedi bitirdi bizi valla.
diyet yapan insanlarda diyet stresi olur.bizde yulaf kepeği steresi.
hepimize kolay gelsin:)
Ben isteyenlere bio yulaf kepegi yollayacagim aklinizda olsun.goji berry de yollarim Istanbul da cok pahaliymis sanirim..
Diet testimonial, drastic weight loss, balanced diet: Dukan diet
link ekledim sayfanın altına bakarsan başaklarıda var
canım ben bu kepeği şahsen görerek fitizden aldım.daha önce saman gibi olanını kullanmıştım.bazı arkadaşlar fitizden alınanı dukan sitesinden alınanla karşılaştırmışlar.ve doğru kepek olmadığını söylüyorlar.neyse ben bütün yulaf kepeklerine buğday kepeği katıyorum bunada aynı şekilde katıp denedim.tadı saman gibi olanından daha güzel oldu.
bu diyeti eşimle birlikte yapıyoruz.kilo vermeye devam ediyoruz.üstelik benim ayak bileğim kırık olduğu için spor da yapamıyorum.
doğalsan ankara da bir firma.eşimin işyerine yakın bir yerdeymiş.birgün ne yapıcam biliyormusunuz gidecem şahsen gidip bakıcam o kepeklerin gerçek olup olmadığına.çok ciddiyim bu kepek stresi yedi bitirdi bizi valla.
teşekkürler baktım harika gözüküyorlar gerçekten çok motive edici 90-95 kg kişiler 6 ayda 30 kg vermişler ve hatta çoğu dukan tarafından belirtilen süreden önce inmişler ideal kilolarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?