Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

dukanın sitesine baktınızmı orada 40 kilo verenler var resimlerine bakınca çok gaza gelmiştim ben bence onlar başardığına göre sizde başarabilirsiniz

belki de miktar olarak mı az tüketiyorum acaba ,o yüzden mi bütün bunları yaşıyorum dersiniz ,ne enerji ne motivasyon ,kala kaldım işte .....

Zaten yedikleriniz yagsiz,tuzsuz seyler..Vucudu surekli ateslemek lazim bunun icinde sık sık atistirin..Yogurt yiyin biraz acikinca bir parca haslanmis tavuk atin agziniza..sonra light bir sut icin..ac kaldikca ya da yemedikce daha cabuk veyahut hizli kilo vermiyorsunuz..Bilakis makinayi calistirmak icin benzin lazim

merhaba bayanlar bugün itibariyle bende aranıza katılmış bulunuyorum.Kitabı bana bir müşterim getirdi kendi de uyguluyor.Her gelişinde biraz daha zayıflamış görünce sordum ve söyledi.geçen gün de kitabı getirdi.neredeyse yarısına kadar okudum ve bu sabah başladım.burada sizlerinde yazdıklarınızdan çok etkilendim.Ayrıca başka bir müşterimle paylaştım ve 77 yaşında bir tanıdığının 30 kg verdiğini ve buna gözleriyle şahit olduğunu anlattı.bugün biraz halsizlik hissettim ama akşama doğru geçti.şimdilik hedefim 8 kg.umarım yaza kadar veririm.

ben kepek için mesaj atmaya çalışıyorum ama profilinde mesaj gönder seçeneği göremiyorum

ben kan tahlillerini yaptırmıştım ve herşey normal çıkmıştı ve o zaman da kızarıklıklar vardı. Şimdi bir cilt doktoruna görünmek istiyorum.

E hadi geçmiş olsun Gitsinler birdaha gelmesinler inşallahhh...
Benim de bugün 3 günlük atakda 2. günüm,ilk gün 300 gr ikinci gün 300 gr gitti..10 günlük duraklamanın sonunda tartım 72 lere indi çok mutluyum....iyi ki atak var..ben sadece atakda kilo veriyorum ya nedennnn 1+1 seyir yaparken hiç veremedim...inşallah bu sefer tıkır tıkır gider...

teşekkür edrim seninkilerde birdaha geri gelmesin inşallah böyle takılmalar oluyor sonra hızlı hızlı iniyor ben

nerdeyse her 3 4 kiloda bir takıldım ama sonra vermeye devam ettiğimi gördüğüm için tam gaz devam ediyorum son kilolar artık

Kilo cizelgesi sifremi unutmusum,sabahtan beri ugrasiyorum yenisini yapmak icin ama otomatikman eski bilgilerim cikiyor o yuzden eski pin kodumu istiyor..Bugun besinci gunum ve sabah tartildim kemiksiz 54 kg
Uyandigim zaman biraz basim agriyordu ama simdi hicbirseyim kalmadi,kendime yulafli krep yapmaya gidiyorum,yesil cayimla birlikte yiyecegim

tebrikler devamını diliyorum

dün dr. gittim rutin tiroid kontrolüm için dra diyet yaptığımı ve ağırlıklıklı olarak protein tükettiğimi söyledim bugün sonuçlarım çıktı SGPT normal değer gösterdi birde dün sabah 61,8 cıkmıstım bu sabah 62,1 e geri döndüm cok sinir oldum ama yarın tekrar o rakamlara dönmeyi umuyorum o yüzden cizelge değiştirmedim

birde dr bana senin ne kilo problemin varki dedi cok sevindirik oldum demek ki baya zayıflamısım bende dr a 10,5 kilo verdim dr bey tabiki şu anda olaz dedim proteine devam metebolizma sağlam

kızlar geçen haftaki uzun kaçamağımdan sonra bugün gene 61.7yi gösterdi tartımbugün sebze günüm yarın vermiş olabileceğimi zannetmiyorum ama inşallahprotein günümde vermiş olurum.
3 gündür wc'ye çıkamıyorum ama şu form çayı da tüketmek istemiyorum.gojji berry yedim bu sabah ve hala kahvaltı yapmadım gojji işe yarar umarım:18::18:
görüyorsunuz ya geçen cuma yediklerimin acısını bir haftadır çekiyorum.5-6 gündür eski kiloma anca bugün dönebildim.şimdi düşünüyorum değermiydi bunahayır kesinlikle değmez belki bu 1 haftada 1kg daha vermiş olabilirdim ve seyir sürecimi 1 hafta daha kısaltmam mümkündü.ama neyse yedim geçti gitti artık gözüm yarında.bakalım inş.vermeye devam ederim

ılık süt içmek çok işe yarıyo ben geçen gün okula yanımda yemek götürmeye üşendim bütün gün süt içtim ve tuvalete çıktım o gün 3 kez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…