bu konuda bende katılıyorum sıze yataktan kafasını kaldıramayan ben erken kalkmaya enerjık hıssetmeye basladım eskıden 20 dk yuruyus bandı bıtsın dıye beklerken bugun benı cok zorlamadı bu 40 dk yapayım falan dıye dusunurken buldum kendımı ama herkesınkı farklı olabılır bencede bende sadece ılk 3. 4. gun halsızdım gectı sımdı bırde dıyet modunda degılım farklı bı yeme anlayısındayım gıbı hıssedıyorum eskıden etrafımdakıler accık ucundan tat yada bı parca kopar derken sımdı senı tam desteklıyoruz deyıp teklif bıle etmıolar takdır edıolar cok guzel duygular bunlarsu basındakı atak ve 1 hafta sonrası gectımı hersey bambaska oluyor ınannın kendınıze bır sans tanıyın
bu arada kısmetse ben hedefıme ulasırsam herhalde forumda rekoru kırmıs olucam herkes 5 kılovermek ıcın burda deıl benım hedefım toplamda 40 kılo
dukanın sitesine baktınızmı orada 40 kilo verenler var resimlerine bakınca çok gaza gelmiştim ben bence onlar başardığına göre sizde başarabilirsiniz
belki de miktar olarak mı az tüketiyorum acaba ,o yüzden mi bütün bunları yaşıyorum dersiniz ,ne enerji ne motivasyon ,kala kaldım işte .....
Selam kizlar,kendime ziyafet cekiyordumsogani suyla hafif kavurdum sonra yagsiz kiymayi kavurup bir yumurta ekledim..uzerine biraz tuz(koymam lazim spor yaptigim icin cok tuz kaybediyorum)karabiber koydum icine biraz yulaf kepegi serptim..afiyetle yedim
Kizlar isteyenleri okudum,benden yana bir problem olmaz elif beni tanir,Kazen de bilir..soyle yapalim;Bu sayfalara yazarsaniz arada kaynar gider,bana mesaj atin ne istiyorsunuz ne kadar istiyorsunuz..Bende size donerim su kadar kisi oldu yolluyorum diye ok.
Sevgili arkadaşlarım,
Cildinde aşırı değişiklik, kızarıklık ve morarmalar olan arkadaşlarım en yakın zamanda lütfen kan tahlillerinizi yaptırınız. hemogram ve karaciğer enzim testlerinizi. bişey bildiğimden değil ama siz genede beni dinleyin ltf..
ben kepek için mesaj atmaya çalışıyorum ama profilinde mesaj gönder seçeneği göremiyorum
3 günlük atak evremi tamamlamış durumdayım ilk gün 200 gr 2.gün 400 gr gitti ama bu sabah 100 gr geri gelmiş :) o kadarda dikkat ettim neyse artık bunada şükür en azından tartı 500 gr indi bundan sonra biraz hızlanır umarım
E hadi geçmiş olsunGitsinler birdaha gelmesinler inşallahhh...
Benim de bugün 3 günlük atakda 2. günüm,ilk gün 300 gr ikinci gün 300 gr gitti..10 günlük duraklamanın sonunda tartım 72 lere indi çok mutluyum....iyi ki atak var..ben sadece atakda kilo veriyorum ya nedennnn1+1 seyir yaparken hiç veremedim...inşallah bu sefer tıkır tıkır gider...
Kilo cizelgesi sifremi unutmusum,sabahtan beri ugrasiyorum yenisini yapmak icin ama otomatikman eski bilgilerim cikiyor o yuzden eski pin kodumu istiyor..Bugun besinci gunum ve sabah tartildim kemiksiz 54 kg
Uyandigim zaman biraz basim agriyordu ama simdi hicbirseyim kalmadi,kendime yulafli krep yapmaya gidiyorum,yesil cayimla birlikte yiyecegim
kızlar geçen haftaki uzun kaçamağımdan sonra bugün gene 61.7yi gösterdi tartımbugün sebze günüm yarın vermiş olabileceğimi zannetmiyorum ama inşallahprotein günümde vermiş olurum.
3 gündür wc'ye çıkamıyorum ama şu form çayı da tüketmek istemiyorum.gojji berry yedim bu sabah ve hala kahvaltı yapmadım gojji işe yarar umarım:18::18:
görüyorsunuz ya geçen cuma yediklerimin acısını bir haftadır çekiyorum.5-6 gündür eski kiloma anca bugün dönebildim.şimdi düşünüyorum değermiydi bunahayır kesinlikle değmez belki bu 1 haftada 1kg daha vermiş olabilirdim ve seyir sürecimi 1 hafta daha kısaltmam mümkündü.ama neyse yedim geçti gitti artık gözüm yarında.bakalım inş.vermeye devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?