- 20 Aralık 2011
- 154
- 0
herkese merhaba
ben daha once dukan`a baslamayi istemistim ama olmamisti.aslinda cok hizli kilo verebilen biriyimdir,ama istah canavarim var ozellikle aksamlari kendimi durduramiyorum.buna ragmen sadece 5 kilo fazlam var;bana gore tabi dukana gore 1 kilo fazlayim:) ama bir yil icererisinde 8 kilo aldim. su an 59.7 kg gosteriyor tarti. 55 yeter bana eskisi gibi 52 olmak istemiyorum.tabi bu durumda dukan`in sitesinden dogru bir hesaplama alamiyorum.boyum 170. acaba 1 ay icerisinde 55i gorebilir myim arkadaslar ne dersiniz? ama gercekten cok istahla yedigimi dusunun belki dukanda miktar sinirlamasi yok ama ayni seyleri yemek bikkinlik veriyor benim canim 2. gun tatli istiyor dukan baslamayamadan bitiyor boylece bu sefer dogum gunume 55-56 olarak girmek istiyorum.forumu oyle detayli okuyacak zamanim olmuyor.acaba olur mu sizler ne kadar zamanda verdiniz durumu benimkine benzer olan kimse var mi aranizda bana da yardimci olur musunuz
cnm ben de çook iştahla yerim ama inan açlık hissettirmio pek bu diyet..1 ayda o kiloyu verebilirsin,bence eğer kararlıysan bozmıcaksan başla emeklerin boşa çıkmasın =) yemek konusuna gelince ben 3 gündür öğlen yogurt yemek zorunda kalıorum (iş yerim yüzünden)ama baharat vs ilave edip lezzentlendirince idare edilio..