Allah hayırlara çıkarsın, bak kilo vermen gerekiyor işte, rüyalarına bile giriyor, bu kilolar bizde sıkıntıdan başka bi işe yaramıyor. Asla boşuna uğraşmıyorsun, sakın böyle düşünme. Kilo vermediğin zamanlar bile diyetine aynen hiç bişi olmamış gibi devam et, sonunda birden eksileri görüyorsun canım, moralini hiç bozma, bu diyeti diyet olarak değil de artık yeni beslenme alışkanlığın olarak kabul et. O zaman kilo veremesen bile moralin bozulmaz, çünkü senin yeni beslenme şeklin bu. Böyle devam ettiğin sürece kazanan hep sen olacaksın ve giden kiloların sevincini yaşayacaksın. Ayrıca güne eksilerle başladığın için çok sevindim senin adına, bak herşeyin başı sabır, bunu unutma. Daha ne eksiler göreceksin canım. İnşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.
Benim hastalığım başa döndü gibi, dün doktora gittim ilaçlara devam dedi.:2: Yine antibiyotik falan devam yanii, iyileşemedim bi türlü. Neyse ki eşimde bişey yok bu kez. (benim dırdırlarıma katlanacak kadar sağlam en azından
) Ben de bikaç haftaya kadar güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, gerçi hastalığım sebebiyle portakal suyu içiyorum, meyve yiyiyorum bunun dışında diyetin dışına çıkmamaya çalışıyorum bu kez. Yarı güçlendirme gibi bişi oldu ama neyse. Bir an önce iyileşeyim de, gerisi kolay. Sevgililer günü dönüm noktası olucak benim için inşallah.
Eski arkadaşlar artık uğramaz oldular
buradan onlara sesleniyorum, nerdesiniz kızlar yaaa?? Bi ben kaldım galiba eskilerden, Nes'cim sen nerelerdesin, bana diyordun gitme diye sen yok oldun! Whitebird te girmiyo ne zamandır, diyeti bırakmayın sakın haaa