Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

cnm ben de çook iştahla yerim ama inan açlık hissettirmio pek bu diyet..1 ayda o kiloyu verebilirsin,bence eğer kararlıysan bozmıcaksan başla emeklerin boşa çıkmasın =) yemek konusuna gelince ben 3 gündür öğlen yogurt yemek zorunda kalıorum (iş yerim yüzünden)ama baharat vs ilave edip lezzentlendirince idare edilio..

kızlar merhaba... bi türlü diyete başlayamıyorum... biri bana yol göstersin... engin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum... 2011 mart yılında küçük bi kalp operasyonu geçirdim... çarpıntı sebebiyle (uzun süreli)... damarsal bir sorundu... küçük bir operasyonla fizyolojik sıkıntımız çözüldü fakat en önemli sebeplerinden biri kansızlık (kısa süreli çarpıntı)... henüz diyete başlamadan tüm gerekli olan herşeyimi listeleyip, alışverişimi yaptım... diyet öncesi hazırlık için 2 hafta kadar (küçük bir diş operasyonu geçirdim o sırada) DUKAN'a HAZIRLIK olsun diye bu şekilde beslenmeye başladım... dans kursuna da gittiğim için 2 kilo vermişim... fakat iki gün önce yaklaşık 24 saat boyunca sık fakat kısa aralıklı olan çarpıtı ataklarım oldu... doktora gittiğimde kanımın çook düştüğünü öğrendim... normalde zaten kan değerlerim inanılmaz düşüktür... şu an benim en ihtiyacım olan şey... DUKAN'a başladığımda kan yapıcı neler tüketebilirim... protein tüketiminin kan değerlerine olumlu yada olumsuz ne gibi etkileri olabilir?... internetten bunu araştırıcam ama kilo kaybederken (olmayan) kan değerlerim daha da düşsün istemiyorum... çünkü çok zayıf bi bünyem var ve hemen hasta oluyorum...

Ciğer, özellikle tavuk ciğeri çok iyi kan yapar canım.

Hoşgeldin canım. Kilolar gram gram gidiyor. Sende ne var ne yok Karatayla aran nasıl?
Diyetle aram çok iyi, yürüyüşe de devam ediyorum. Her şey çok güzel. Rayına oturdu. Düzenimi tutturdum. Sağlıklı bir biçimde zayıflıyorum. Yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum. Bu kilolar gidiyor bi şekilde. Hiç acele etmemize gerek yok kızlar

Allah hayırlara çıkarsın, bak kilo vermen gerekiyor işte, rüyalarına bile giriyor, bu kilolar bizde sıkıntıdan başka bi işe yaramıyor. Asla boşuna uğraşmıyorsun, sakın böyle düşünme. Kilo vermediğin zamanlar bile diyetine aynen hiç bişi olmamış gibi devam et, sonunda birden eksileri görüyorsun canım, moralini hiç bozma, bu diyeti diyet olarak değil de artık yeni beslenme alışkanlığın olarak kabul et. O zaman kilo veremesen bile moralin bozulmaz, çünkü senin yeni beslenme şeklin bu. Böyle devam ettiğin sürece kazanan hep sen olacaksın ve giden kiloların sevincini yaşayacaksın. Ayrıca güne eksilerle başladığın için çok sevindim senin adına, bak herşeyin başı sabır, bunu unutma. Daha ne eksiler göreceksin canım. İnşallah hedefine en kısa zamanda ulaşırsın.

Benim hastalığım başa döndü gibi, dün doktora gittim ilaçlara devam dedi.:2: Yine antibiyotik falan devam yanii, iyileşemedim bi türlü. Neyse ki eşimde bişey yok bu kez. (benim dırdırlarıma katlanacak kadar sağlam en azından ) Ben de bikaç haftaya kadar güçlendirmeye geçmeyi düşünüyorum, gerçi hastalığım sebebiyle portakal suyu içiyorum, meyve yiyiyorum bunun dışında diyetin dışına çıkmamaya çalışıyorum bu kez. Yarı güçlendirme gibi bişi oldu ama neyse. Bir an önce iyileşeyim de, gerisi kolay. Sevgililer günü dönüm noktası olucak benim için inşallah.

Eski arkadaşlar artık uğramaz oldular buradan onlara sesleniyorum, nerdesiniz kızlar yaaa?? Bi ben kaldım galiba eskilerden, Nes'cim sen nerelerdesin, bana diyordun gitme diye sen yok oldun! Whitebird te girmiyo ne zamandır, diyeti bırakmayın sakın haaa

Yeni gelen arkadaşlar hepinizz hoşgeldiniz :)

Kilolar sabitlenince dert etmeyin lütfen zaman geçtikçe hepsini vereceksiniz, sabretmeniz yeterli

Bende dukana yeni başladım. Bugün 6. günüm 5 gün atak yaptım 59.60 ile başladım vee bugün 57.30 gördüm tartıda :) Foruma yeni üye oldum ama deneyimlerinizi okudum daha önceden çok faydası oluyor özellikle tarifler açısından. Sürekli yeni şeyler deniyorum süper oluyor sürekli yemek ama kilo vermek :) Atak döneminde sebze hayalleri kuruyordum bugün seyir dönemine geçince ilk işim yogurtlu ıspanak yapmak oldu ki aslında sebze sevmeyen biriyim ama yasak olması cazip geliyor sanırım :)

Merhaba:)
Anladığım kadarıyla neredeyse ideale yakın bir kilodasın, benim fikrimi soracak olursan bir kaç kilo için dukan diyeti gibi bir diyete başlamamanı tavsiye ederim. Biraz dikkat ederek ve spor yaparak kolaylıkla istediğin kiloya inebilirsin, yavaş ama emin adımlarla.

Selam kızlar.
Bugün ancak fırsat bulup gelebildim.
Yine dayanamadım ve bugün tartıldım.
70,3 gösterdi tartım. Cumaya 69 görme hedeflerim haftaya kaldı sanırım.
İki günde 300 gr gitse iyi ama sanmam.

kızlarrr aranızda dukanella yapan var mı???

Hiç yapmadım ama çok merak ediyorum. Mutlaka deneyeceğim.

Menülerin süper canım. Hoşgeldin bu aradaç
Bim bu konuda en büyük kurtarıcı.

bu arada 69 u gördüm bugün.ama tartı dijital değil o yüzden tam olarak bilmiyorum.artık eve dönünce anlarım:)))))

Süper süper süper darısı başıma.

Baş ağrısı ilk günler çok normal bnede de olmuştu ama sonra alışıyor vücut.
Goji berry diye bi meyve var ben hiç almadım ama meyve ihtiyacı duyanlar kullanıyor.
Aktarlarda satılıyor.

Evet pınar delight hindi salam serbest. Birde sütlü sosisiler var onlarda light serbest.
Bunun dışında sütaş light meyveli yoğurtta serbest.
Bunlar senin meyve ihtiyacına iyi gelebilir.

yulaf aldım ama yulafı ezmişler öyle toz degil aynı şeymi

Ben Doğalsan kullanıyorum baya toz gibi kendisi.

Pınar light süttozu cnm adı.

Elbette oluruz. İlerde oğluşların yakışıklı birer paşa olduklarında yanlarında incecik olarak salına salına yürüyeceğin günleri düşün.
Birkolunda biri diğerinde biri ile. Benim kızım var ve ilerde o genç kız olduğunda arkadaşlarına benden gururla benim incecik sağlıklı ve güzel bir annem var diyecek diye düşünüp kendimi motive ediyorum.

Nasıl işlemişse beynimize kilo sorunu eşlerimizi de alet eder olduk bilinçaltımızda

Süpersin canım. Senin tarfileri mutlaka not alıyorum ve denicem.
Gerçi ben bu dukan köftelerini hiç beğenmedim ama dukanburger için denemeye değer.

Günaydınnnn :)

Ankara bugün muhteşem görünüyor :) Sanırım dün yaptığım kartopu savaşı sayesinde 1 kilocuk daha gitmiş :)

Kızlar hepimize kocaman günaydınlar..
bugün ataktaki 3. günüm 700 gram gitmiş 3 günde hiç kaçamak da yapmıyorum neden böyle az gidiyor sizce. Suyumuda eksiksiz içiyorum
fikir versenize bana

Vermen gereken kilo azsa yavaş gidiyor olabilir. Sakın bozma devam et.

Grip sebebiyle vücudun su tutmuş olabilir cnm.

Bildiğim kadarıyla baklagillerin özellikle nohutun ve mercimeğin kan yapıcı özelliği fazla.
Ben olsam yerinde bu diyeti yapmazdım.

yaa napıcam ben peki

saol canım cevap için. bak senden de sütaş light meyveli yoğurt öğrendim iyi oldu onada bir bakam. o meyveyi bir sitede buldum alacam b,r ara

Selam,

Nasılsınız kızlar, kilolar ne durumda
bilgecim hoşgeldin, iyiyiz, ben 500 gr verdim bugün inanılmaz keyifliyim

canım hoşgeldin, kırmızı et in iyi kan yapıcı bildiğim kadarı ile..eğer kırmızı ete ağırlık verirsen faydalı bile olabilir..

benimde ilk PS günümde yoğurtlu ıspanak vardı, bende sevmem ama niyeyse tercihim o oldu :)

merhaba! geçmiş olsun. seni yanlış yönlendirmkte istemem ama benım de kan degerlerım hep dusuktu.öyle baygınlık geçirecek kadar degıl ama zaman zaman başım donuyordu. dıyete başladım kanım 9 cıvarındaydı 10 gün once yenıden yaptırdım kanım 13,9 olmustu. zaten doktorlar kansızlara da et yiyin dıyor.ciğer de ıyı gelıyor.ama senın yıne de doktor kontrolunde testlerını yaptırarak yapmanı tavsıye ederım.sadece kendı başıma gelenı yazayım dedım.herkeste aynı sonuc olur mu bılemıyorum.

canım karatay dietine bir bak istersen.dukan kitabında da kalp ve karaciğer rahatszlığı olanlara önermiyo bu dieti diye biliiyorum
karatay hiç bana göre değil kalp rahatsızlığı adına bişey kalmadı aslında tek sorun kansızlık

yaa napıcam ben peki

Vermen gereken kilo çok değil zaten. Biraz dikkatli beslenip spor yaparsan bence gider cnm.

saol canım cevap için. bak senden de sütaş light meyveli yoğurt öğrendim iyi oldu onada bir bakam. o meyveyi bir sitede buldum alacam b,r ara

O yoğurtlar baya bi işe yarıyor şekerim. Ama günde 2 taneye kdr izin var sanırım.
Birde duraklama yaşarsan kesmen gerekiyor.
Ben hiç duraklama yaşamadım ama hergünde yemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…