- 10 Ocak 2012
- 1.631
- 2.877
Yağsız ürünlere uzak olduğumuz ne kadar belli değil mi
ben bi anneannemin nefis tereyağını, peynirlerini bilirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağsız ürünlere uzak olduğumuz ne kadar belli değil mi
ben bi anneannemin nefis tereyağını, peynirlerini bilirdim
hadi bakalım bekliyoruz, bende senin gibi hazırlandım, kafamda ve dolabımda herşey hazırdı, bugün 10.günüm ve hala aynı kararlılık ve mutluluk devam diyor..kızlarrrrrr.... geliyorummm... az kaldı... dikişler alınıcak kısmetse... veee benn aranıza katılıcam... tatlandırıcılarım (toz-tablet)... sıfır şeker sütüm... sıfır şeker kakaom... yulaf kepeğim... tavuk göğüslerim... % 0.01 yağlı kaşar peynirim... sıfır yağ kaşar lorum... hepsi beni bekliyooo.... süper olucakk süper... incecik dal gibi bi gelin olucammm inşallahh....
bende çok merak ettim markasını, ben az yağlı kaşar bulamadım, merakla bekliyoruz seni ):markasına bakıp söylerim unutmazsam... yanlış hatırlamıyorsam öyleydi... 1 buçuk saat çıkamadım marketten... tek tek hepsini incelemekten kafam kazan gibi oldu...
bence erteleme, ben pazartesi alışveriş yaptım acaba haftayamı başlasam salı olmaz dedim , ama düşündüm haftaya kadar kilo veririm boşa geçmez dedim, aklına koyduğun anda başla bence arkadaşım..bütün herşeyimi aldım kitabımı okudum ama başlayamadım benim serüven haftaya kaldı :/
tebrik ederim canımmmmmmm
darısı bizim başımıza, sanırım sende bırakıyorsun artık beni... hepten yalnız hissetmeye başladım kendiimi
yok yok girerim deme sakın, telli turna, bulutbebek, bitterlemon, carmen.... de öyle demişti
ama neyse sen mutlu ol, istediğin bedende istediğin kıyafetleri giyde gerisi önemli değil arkadaşımm
hastalık sonrası kilonun birden inmeside harika olmuş, bende bu sabah 2 kilocuk fazla çıktım :26: aman düzeliyimde gerisi önemli değil şimdilik, oğlum daha iyi ben orta, eşim enüz hastalanmadı inşallah hastalanmazda.......
tekrar tebrik ederim, güçlendirmede böyle çabucak biter inşallahhhhh
Merhaba, acaba bu kiloya ne kadar zamanda indiniz?
Selam:)
Benim tam tamına 4 ay oldu diyete başlayalı
Selam:)
Benim tam tamına 4 ay oldu diyete başlayalı
Seni Seviyorum....... Demek istiyorum.......
maşallahh tü tü tü Allah'ım nazarlardan korusunn....
ya arkadaslar bendemi bi problem var anlamıyorum bugun atakta 4.gunum ama bu sabah tartıya baktıgımda gram değişiklik yoktu :84::84:
vermek istediğim kg azda değil 15kg fazlalk varken herhangi bi saglık prblmi yokken ve herseyi dogru yapıoken bu neden?
basına boyle bisey gelen varmı??
siz tuzlu şeyler tüketitiyormusunuz birde bol su içiyormusunuz .benimde 4.günüm 800 grm vermişim
hayırrrr tuketmiyorum hiç. suyumuda bol bol içiyorum 2litre kesin bitiyor. kacamakta yok anlamıyorum neden boyle =(
regl günlerin yaklaşmış olabilirmi
hayırrrr tuketmiyorum hiç. suyumuda bol bol içiyorum 2litre kesin bitiyor. kacamakta yok anlamıyorum neden boyle =(
yook o da değil ya 13 gun var daha baslamasına =( ama aklıma bişi geliyor kızlar ben dogum kontrol hapı kullanıyorum acaba o etkiliyor olabilirmi?
merhaba bir gün içinde ne yadiğinizi ve neler yaptığınızı ( hareket olaraktan) yazarsanız yardımcı olabiliriz sanırım, bazen insan hiç kaçamak yapmıyorum diye düşünsede iş kağıda dökmeye gelince durum daha farklı olabiliyor ( kendimden biliyorum:) )