merhabalar....
kendi başıma dukan kitabını almış ve uygulamış birisi olarak(hala da devam ediyorum) nette bi araştırayım bakalım kimler ne yapmış dediğimde soluğu burada aldım...
yaklaşık 3 ay oldu başlayalı ve 87,5 kilodan 74.0 kiloya düştüm. hedefim 68-65 arası bi noktada sonlardırmak ki bana verilen dukan çizelgesine göre daha bir ayım var bakalım inş hedefe de ulaşıcam....
Aslında sabır ve dirayet isteyen bir program bu . Hele ki vermesi gereken kil0 benim gibi 20 kiloyu buluyorsa. seyir evresi de güçlendirme evresi de uzadıkça uzuyor sabır tükeniyor direnç kırılıyor ... seyir evresini hadi tamamlarım da kilo başına 10 gün yani 20*10 =200 günlük bir güçlendirme evresine katlanabilirmiyim bilmiyorum ...
seyir evresi boyunca tek kaçamağı yağ konusunda oldu artık sebzeleri yada et+ tavuk pişirirken az da olsa yağ koymaya başladım... onun dışında ne tatlı ne meyva ne karbonhidrat ne bakliyat hala ağzıma sürmedim... kurtarıcım goji bery oldu meyva açısından...
ama botivasyon çok önemli belkide şu aşamada 3 ayın sonunda bu nelende burada buldum kendimi . kk nın o inanılmaz motivasyonuna ihtiyaç duyuyor olabilirm belimedim ....
neyse.. işte böyle geldim gördüm ve yazmak istedim