- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
Günaydın herkese.
Bu sabah tartıldım bende 71,4 çıktım.
18 Aralık başlangıç 76,3
Giden kilo 4,9
Çok yavaş gidiyor gibi me geliyor ama bilemiyorum. Vazgeçmek yok elbette.
Benimde sorunum çalıştığım için dışardan yiyorum sürekli ve ne kadar da olsa yağlı oluyor biraz yemekler.
Yada bana öyle geliyor bilemiyorum.
Neyse yine de şükür.
İşallah haftaya 70 li bi rakam görmeyi diliyorum.
Bu hafta biraz daha dikkatli olacağım hatta yemeklerimi evden getireceğim.
Hoşbulduk canım. Teşekkür ederim eğer kriz tutarsa yerim artık aldım hala duruyor elim gitmiyor.
Nasıl bir psikolojiyse artık.
Rabbim tez zamanda önce göbişini sonra kucağını bebeğinle doldursun işallah.
Adetin 3. günü vücut tuttuğu suyu bırakır cnm.
Evet regl bitince şişlik iniyor hemde baya farkediyor.
Hadi bakalım hayırlı olsun. Bol azimli günler dilerim.
İşallah bende görürüm 6lı rakamları. Sanki hiç göremeyecekmişim gibi geliyor.
Maşallah süper değişim
Bu sabah tartıldım bende 71,4 çıktım.
18 Aralık başlangıç 76,3
Giden kilo 4,9
Çok yavaş gidiyor gibi me geliyor ama bilemiyorum. Vazgeçmek yok elbette.
Benimde sorunum çalıştığım için dışardan yiyorum sürekli ve ne kadar da olsa yağlı oluyor biraz yemekler.
Yada bana öyle geliyor bilemiyorum.
Neyse yine de şükür.
İşallah haftaya 70 li bi rakam görmeyi diliyorum.
Bu hafta biraz daha dikkatli olacağım hatta yemeklerimi evden getireceğim.
öncelikle aramiza hosgeldin irem özgecim, atakta yenilmiyor canim, seyirde de abartmamak sartiyla nefsi köreltecek kadar yemek gerek. ben adet öncesi tatli krizlerim tuttugunda yapmistim ilk basladigimda. bu defa hic yemedim.
Hoşbulduk canım. Teşekkür ederim eğer kriz tutarsa yerim artık aldım hala duruyor elim gitmiyor.
Nasıl bir psikolojiyse artık.
TELLİ TURNAMMM
sağlığın nasıl,bulantıların geçmiştir umarım...ben debebiş istiyoruuuum artık...ee yaşgeçiyo,şubatta 30 olacam
ben de buhafta sonu ev değiştirecem,haliyle evdeherşey karman çorman veeeben buhafta birsürü kaçamak yaptım..yani hiç dukana göre beslenemedim.yorgunluk,üstüne yemek yapamadım.hem de güçlendirmeye çok az kalmışken.ama haftaya tamgaz devam ediprı görüp hatta 57li rakamları görüp güçlendirmeye geçmeyi planlıyorum..
a
ma yine de bu sabah +yoktu
kilom.58.400
öptüüüm hepinizi..
Rabbim tez zamanda önce göbişini sonra kucağını bebeğinle doldursun işallah.
kızlar adetime çok az kaldı kendimi aşırı şişmiş hissediyorum.bugün tartılıp tartıyıda adet sonrasına kadar kaldırdım.bu şişlik iner dimi ya moral verin bana sanki karnım patlayacak gibi
Adetin 3. günü vücut tuttuğu suyu bırakır cnm.
Herkese Merhaba; Ben de 61,7 ile başladım,3 gün atak yaptım,bugün ilk seyir günümdü kendimi deli gibi yemek yemiş hissediyorum;sabah 60tım ama regl dönemindeyim o nedenle ne olacak kestiremiyorum.Dün de yazmıştım ama cevap veren olmadı( regl bitince mi şişlik iniyor yoksa farketmiyor mu pek merak ediyorum,siz de nasıl olmuştu?bir de seyirde tek başına sebze tüketemiyormuyuz?ana yemek de değil de ara öğünlerde.Son olarak da öğün atlamak diyeti etkilr mi çok fazla,ben çalıştığım için bazen atlamak durumunda kaldım?
Evet regl bitince şişlik iniyor hemde baya farkediyor.
mrb kizlarrr vbende basliyorum yarin dukana.6 gunluk atak verdi dukan sitesi bana.yarin basliyorum.bu diyet digerlerinden farkli olucak cunku cuma basliyorum baslangic kilom 87 hedef 65...
Hadi bakalım hayırlı olsun. Bol azimli günler dilerim.
Merhaba Telli Turna umarım iyisinizdir:)
Eğer devam ediyorsan tablo yapımına beni de ekle lütfen...
Bu hafta çok veremesem de yine de verdim...Artık her geçen gün ve hafta kilo verişim azalıyor...Vücudum buna da alışıyor anlaşılan...
Neyse kilom;
Bugün: 69.8 kg
Geçen hafta: 70.4 kg
Başlangıç:22/12/2012
Şükür ki, okul,hamilelik,doğum derken 2 sene sonra 6lı rakamları görmek beni çok mutlu etti
Evet az da olsa yılmak yok...Diyete devam hep beraber...Takipteyim sizleri ona göre....
İşallah bende görürüm 6lı rakamları. Sanki hiç göremeyecekmişim gibi geliyor.
Maşallah süper değişim