Ben bütün yemekleri dukana uygun yaptığım için ödül yemeğini hiç bulamıyorum ama tatlı kısmına gelince dondurma acı badem kurabiyesi künefe olarak hakkımı kullanıyorum tabi aralarda pilav makarna ve bakliyatları unutmadan :)meyvemide buyük bir zevkle yiyorum bir şey itiraf edeyim ben kuru yemişimide kuru meyvalarımıda yiyorum belkide o yüzden 57- 58 arası gidip geliyorum diğer arkadaşlar güçlendirmede 2 kilo verdiklerini yazmışlardı ben vermedim hedef kilom la idare ediyorum . 57 kilo ve 36 beden olmak harika boyumda 167 yani uzun değilim bu diyet çok inceltiyor yani hedef kilodan daha fazla vermeye gerek kalmıyor bakalım güçlendirmeyi başarıyla atlatacak mıyım unutmadan beden ölçülerinizi alın 1 aya gelmeden çok şaşıracaksınız :)) kolay gelsin hepimize.... sevgiler :)
harikasın ya...ben de 10 kiloyu hedefledim bakalım...önümde daha uzun bi yol var.sana çok özendim.36 beden giymek istiyorum ben de...
bu arada böbreklerinde herhangi bir problem varmı?ben korkmaya başladım bugün burdaki konuşmalardan.gidip bi test filan mı yaptırsak ya...