arkadaslar bisey sormak istiyorum.5 bucuk aylik bebegim var ve emziriyorum 2 ögünde ek gida veriyordum..diyetten önce kendi özel sebeblerimden dolayi baslamistim 10 gün önce
zaten ondan sonra artik diyete basliyim o zaman demistim..atak yaptim 3 gun bugün 4. gün..dukanda emziren annelerin guclendirme evresinden baslamasi yaziyor..ilk iki evreyi atlamamizi söylüyor..ama ben ek gidada verdigim icin etkilemiycegini dusundum..dün gece hic emziremedim..epey agladi ,, mama sevmiyor hic ..baya üzüldüm
simdi ben seyire gecicem zaten.. sadece 1 dilim ekmek ilave etsem cok etkiler mi kilo verimini?doktorlar karbonhidrat ve proteinin annesütünde onemli oldugunu söyluyor..bu diyettede en onemli olan sey karbonhidrat yenmiyor ya hic..acaba o mu sebeb oldu bukadar azalmasina..
ne tavsiye edersiniz arkadaslar?
ama lütfen emzirirken diyet yapma vs gibi seyler söylemeyin 5 aya kadar sadece anne sütü verdim ..simdi istemeden basladim ek gidaya bu dönemdede cok kilo aliniyormus..güclendirme evresindede hersey var..nasil kilo verilirki öylede..adi uzerinde guclendirme yapilan diyetten sonra kiloýu korumak icin yapilan mönü bana nasil kilo verdiricek
yardim ve tavsiyelerinizi bekliyorum