- 15 Kasım 2011
- 523
- 5
Acelem olmasa Karatay diyeti yaparım ben. Dukan çok sıkıcı..
hoşgeldin aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acelem olmasa Karatay diyeti yaparım ben. Dukan çok sıkıcı..
günaydın kızlar diyeti mahvettmn hafta sonu gelen giden saten bahane arıodm şeker ve ekmek yasak dewam ama çok çok az ekmk yedm tartıldm 65.7 dedi bi sewndm yerrkn kilo vermeye ama sabah yine bi bakmşm eski halime dönmüşüm en azında kilo almadm o gusel kendimi böle teseelli ediorm bugun ataktan başladm yine 5artı5 yapsam mı diorum
Canim bende Isvicre'deyim. Yakinimdaki Isvicre marketinde Ömür ve Gazi marka peynir var, Ömür %55 yagli. Türk markette bulabildigim en düsük yagli peynir de %45 olan. Türk markete gidemezsem %55 olani yiyorum ne yapayim Bende yumurtayi cok kullanmamaya dikkat ediyorum. Kirmizi etle yildizim cok barisik degil zaten peyniri de birakirsam yiyecek bir seyim kalmaz artik. Bir de markette Weight Watchers diyetine özel üretilmis peynir süt yogurt falan var, bu diyette de esas yagsiz ürün tüketmek onun ürünlerini de aliyorum ama normal koca teneke peynire oranla daha pahaliya patliyor bana ve peynirleri yine de cok cok yagsiz degil.
Kızlar selamm,
Dukan'a başlayalı 15 gün oldu ben sadece atak evresinde kilo verebildim (5 kg) ondan sonra bir gram bile veremedim. Ve inanılmaz derecede canım sıkıldı hiç bir şekilde yasaklı gıdalara bulaşmıyorum. günlük suyumu içiyorum yürüyüşümü yapıyorum ama ben de anlamadm neden böyle oluyor durması normalmidir sizce?:18::18:
ooooof ne kadar çok oldu girmeyeli, her sayfayı okuyamadım şöyle bir göz gezdirdim ama...
perşembe sabah iş için şehir dışına çıkmıştım, ve hiç vaktim olmadı. bu sabah da yoldan direk işe geldim. resmen dökülüyorum.
eczaneden tylol hot alacaktım onda da şeker var diye asprin C aldım, böö çok kötü bi tadı var..
haftasonu biraz kaçamaklarım oldu, 1 kaşık pilav, 2 kabak tatlısı (az ama normal şekerle yapılmış ) birkaç leblebi, bir hurma (hacdan gelmişti ama napiimm )
ayrıca yemeklerden dolayı da 2gün üstüste sebze günü yapmak zorunda kaldım, yani ki şimdi 2 gün SP günü yapacağım inş dengelenir...
kiloma gelince de 71 ile başlamıştım, adet dönemim girdi, çarşamba günü tartıldığmda 76,7 idim, adetim bitti ve 5 gündür tartılmıyorum. artık eve gidince tartılırım akşam inş
ee sizler nasılsınız kızlar, whitebird ablaa annem de zayıflıyor sanırım yavaş yavaş artık haftada 1 tartılcam diyordu
Kaçamak yasak)))))) dukan ekmeklerimiz krebimiz mikro dalga keklerimiz unsuz keklerimiz var ya! yazık günahtır diyetine
Bana kimse cevap vermeyecekmiş ama?Merhabalar.. Nihayet bugün dukan diyetime başlayabildim.
Sabah 1 haşlanmış yumurta, ligt kaşar peynir ve sütle kahvaltımı yaptım.
Şimdi iş yerindeyim acıkmaya başladım ve kendimi çok halsiz hissediyorum. Yanımda süt, yoğurt, y. kepeği ve konserve ton balığı(öğle yemeği için) getirdim. Ton balığının yağsızını bulamadım ayçiçek yağlı aldım.
Siz deneyimli arkadaşlar yardımcı olurmusunuz. Ton balığını yememde bir sakınca var mı? Siz bu ilk atak gününü nasıl atlattınız?
:))) ayh bana krep deme ya daha 1 kere tuturamadm onu yemek bana eziyet ama varya ben çok halsiz düşmüştm yürürken 10 metre sonra yoruluodm biraz kendimne geldm valla zaten meyve yasak eşim her akşam zorla yedirio halsiz kalıorm die napalım dieti kendime uydurcam azcık
günaydın, kerbin püf noktası kesinlikle çok kısık ateşte pişirmek. bir kaç başarısız denemeden sonra keşfettim.birde çok sulu olmasın bulamaç kıvamında olsun.neredeyse mum alevi gibi bir ateşte( tavayı ısttıktan sonra kısıyorum) bir yüzü iyice pişsin ( 5-6 dk sürüyor) diğer yüzünü normal ateşte pişirirsin kolay gelsin...
ha bu arada bu diyetle yolumuz uzun vitamin takviyesi yapın derim (ben alıyorum)
Bana kimse cevap vermeyecekmiş ama?
Çok teşekkürler cevaplarınız için. Çok aramama rağmen Ligt ton balığı bulamadım. Biraz yoğurt yedim geçti şimdi herkese başarılar.