- 2 Ekim 2007
- 618
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki gündür evde yatıyorum... tam regl bitti... alışveriş yapıldı tüm eksikler tamamlandı... bademcikler şişti iğneler yendi ilaçlar kullanılmaya başlandı :=(( hemen ertesi gün (dün) dişten ameliyat olundu... :=( yıkılmış vaziyetteyim su bile içemiyorum 5 tane dikişim varrr :=(( neden bi türlü kısmet olmuyor dukana başlamak... ağrıdan kıvranıyorum resmen... çenem o biçim şişmiş... çoook iyi hazırlamıştım kendimi bu güne... süper olucaktı herşey... güzel bi başlangıç yapıp gidicekti kilolar... Allah'ım bana yardım et nolur en kısa zamanda iyileşiyim... alınsın şu dikişlerr... :=(((
Kola selülitler için çok kötü. Selülitlerimden kurtulmak istiyorum. O nedenle kola ve benzer hazır içecekler kaçınıyorum. Ondan pişman oldum. Selülitlere ölüm
Bi de ekici marka ricotta peyniri yiyebilir miyiz acaba kızlar, yiyen var mı. İtalyan loru biliyorum ama değerlerine baktım bişi anlamadım. Zararı olur mu sizce?:26:
Tombis hafta sonlari durgun oluyor biraz. Bir de son dönemde hamile kalanlar oldu, sonra facedeki takip artinca bana da burasi durulmaya basladi gibi geliyordu ki yeni baslayanlar oldu Ben face de paylasim yapmiyorum listemdekiler diyette oldugumu görmesin diye, buraya yaziyorum sadece.
Ya kizlar hazir konu peynirden acilmisken size bir sey itiraf etmeliyim Ben yagsiz peynir bulamadim, Türk bakkallara da baktim bulamadim ve az yagli peynir tüketiyorum diyetimin basindan bu yana. Tabi ki yagi cok daha azaltilmis kullansaydim daha iyi sonuc alirdim.
Cola konusunda bende titiz davraniyorum ve cok nadir iciyorum. Hatta tatlandirici, kakao. misir nisastasi kullanimim bile cok sinirli. Tatli krizim olmadigi icin pek fazla gerek görmüyorum.
iki gündür evde yatıyorum... tam regl bitti... alışveriş yapıldı tüm eksikler tamamlandı... bademcikler şişti iğneler yendi ilaçlar kullanılmaya başlandı :=(( hemen ertesi gün (dün) dişten ameliyat olundu... :=( yıkılmış vaziyetteyim su bile içemiyorum 5 tane dikişim varrr :=(( neden bi türlü kısmet olmuyor dukana başlamak... ağrıdan kıvranıyorum resmen... çenem o biçim şişmiş... çoook iyi hazırlamıştım kendimi bu güne... süper olucaktı herşey... güzel bi başlangıç yapıp gidicekti kilolar... Allah'ım bana yardım et nolur en kısa zamanda iyileşiyim... alınsın şu dikişlerr... :=(((
kızlaaaaaar,güçlendirme de olan kimse yok muuuuu???
uzun süredir sizleri takip ediyorum, gerçekten çok motive oluyor insan okuduklarıyla. artık içerden takip edeyim istedim :)[/QUOTE
hosgeldin canim, buyur gel aramizda sanada yerimiz var. sende dukanci misin bizim gibi??
bayanlar bugün atağımın 2.günü ve 1 kilo vermişim bile.çok mutluyum umarım böyle devam eder...5 gün uygulucam çünkü atağı
atak evresinde tatlı krizine girdiğinizde ne yiyodunuz ya?bi de ben acaip susuyorum hayatımda hiç susamadığım kadar.sürekli su içip tuvalete gidiyorum
haklisin canim hafta sonu herkes alisveris veya bi yerlerde oluyor. yinede katilimlar var. bu topigi cok sicak ve samimi buluyorum. dukanin facine bi kac kez göz attim ama paylasimda bulunmadim bende. hafta sonu misafirim geldi kahvaltiya dün. yedigim 2-3 parca balik, 1-2 dilimde beyaz peynir. aclik hissetmiyorum nedense. sen hangi ülkede yasiyorsun? bizim burdada (avusturya) malesef yagsiz peynir cok zor bulunuyor. türk marketlerine de baktim ama yok malesef. en az yaglisi E yani. yiyormuyum? evet. cünkü yiyecek sabah bisey bulamiyorum. yumurta fazla yememe calisiyorum. alerji olusturuyor fazla tüketince.
bende kimseye söylemedim diyet yaptigimi, artik söylesemde nede olsa kisa zamanda pes edecek, yokluktan cikmis gibi yiycek diye düsünmelerini istemiyorum. ekmegi kestim, seker kullanmiyorum diyorum. uygun olanllardan da 1-2 catal alip birakiyorum. bakaliim bu ay sonuna kadar insallah 7li rakamlardan kurtulurum. tek eksik olan spor. onuda halletmem gerek ama kiramadim seytanin bacagini
haklisin canim hafta sonu herkes alisveris veya bi yerlerde oluyor. yinede katilimlar var. bu topigi cok sicak ve samimi buluyorum. dukanin facine bi kac kez göz attim ama paylasimda bulunmadim bende. hafta sonu misafirim geldi kahvaltiya dün. yedigim 2-3 parca balik, 1-2 dilimde beyaz peynir. aclik hissetmiyorum nedense. sen hangi ülkede yasiyorsun? bizim burdada (avusturya) malesef yagsiz peynir cok zor bulunuyor. türk marketlerine de baktim ama yok malesef. en az yaglisi %45 yani. yiyormuyum? evet. cünkü yiyecek sabah bisey bulamiyorum. yumurta fazla yememe calisiyorum. alerji olusturuyor fazla tüketince.
bende kimseye söylemedim diyet yaptigimi, artik söylesemde nede olsa kisa zamanda pes edecek, yokluktan cikmis gibi yiycek diye düsünmelerini istemiyorum. ekmegi kestim, seker kullanmiyorum diyorum. uygun olanllardan da 1-2 catal alip birakiyorum. bakaliim bu ay sonuna kadar insallah 7li rakamlardan kurtulurum. tek eksik olan spor. onuda halletmem gerek ama kiramadim seytanin bacagini
cok gecmis olsun canim, Allah acil sifalar versin. heyecanla seni aramiza bekliyoruz!
ben varriiiiiiiimmmmmmm!!! diyebilsem keske. ama daha yolun basindayim canim malesef. senin kilo ne durumda. vucudun alistimi yeni besleme sistemine??
evett,bende dukancıyım:) 8 aydır diyetisyene gidiyorum ben değil ama stresten diyetisyenim zayıfladı:) enson fıstıki yeşil babından dukanı denemeye karar verdik ve 3 haftada 3 kilo verdim ,üstelik giden sadece yağ kesinlikle kaslarda azalma olmadı her hafta ölçüm yapıyoruz çünkü.uzun süredir sizleri takip ediyorum, gerçekten çok motive oluyor insan okuduklarıyla. artık içerden takip edeyim istedim :)[/QUOTE
hosgeldin canim, buyur gel aramizda sanada yerimiz var. sende dukanci misin bizim gibi??
kızlaaaaaar,güçlendirme de olan kimse yok muuuuu???
Arkadaşla ben Dukan diyetimin 4.günündeyim Attack evresinin.Fakat bu sürede Yulaf kepeği bulamadığım için tahıllı ekmek yedim biraz.. Yulaf kepeğini edindim sizce Atack evresine yeniden mi başlamam gerekiyor acaba?