çok teşekkür ederim, elimden geldiğince kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama arada oluyor tabi, minicik kaçamaklar ama......
vitamin ve omega 3 ü burada bir arkadaş önermişti, hoş vitamini dukanda yazmış kitapta... yaklaşıkdiyete başladıktan 1 hafta sonra falan başladım ikisinide kullanmaya, günlük alıyorum yalnız balık yersem omega 3 ü almadığımda oluyor
ne kadar balık o kadar çok verilen kilo benim için, günaşırı yiyorum o yüzden, miktar sınırlama yok, doyana kadar balık yiyorumyani
aslında hiçbişeyin ölçüsü yok sanırım, sen sorunca farkettim ama tabi aşırıda yemiyorum zetn miden küçülüüyor baya, sık sık az az ye daha mantıklı, dolapta mutlaka pişmiş et bulunduruyorum, azcık acıkırsam hemen 2-3 parça et atıyorum ağzıma, öğleden sonraları mutlaka süt içiyorum
günlük asla 2 litreden az su içme, ben çayı dahil etmiyorum bu miktara, günlük mutlaka aldıklarımı kısaca
2 litre su+1 maden suyu+ 1 türk kahvesi+ 1 fincan yeşil çay+ şekersiz çay-kahve+ vitamin+omega3 olarak sayabilirim
kurallara uy, yasaklardan uzak dur, emin ol çok rahat kilo verirsin, ben 26 eylülde başladığımda 48 bedene zor sığıyordum şu anda 44 bol geliyor
ilk günleri atlat, devamı gelir, sakın pes etme............