ben her hafta yeniden yapıyorum çünkü her seferinde ayrı bir zevk alıyorum...Birde kizlar her seferinde cizelgenizi nasil güncelliyorsunuz? Her seferinde yeniden mi olusturuyorsunuz tickerfactory de ?
güncellemede yapılıyor ama daha kısa sürüyor kısaca o zevki vermiyor
aman ben halen kararsızım, açıkcası kendimi çok kasmadan azcık meyve, azcık kuruyemiş ve kazdan yemeyi düşünüyorum... tabi peşinede 4 veya 5 gün atak yapçam..Zaten annenlere o yasak bu yasak deme, hem hindini hem de kazı pişir. Bana da kardeşim ve ailesi kayın valdesi pederi benim kayınpeder vs. gelecek. her birinin zevki ayrı. Hem hindi hem de tavuk yapacağım
Onlarca çeşit meze salatalar vs de olacak. kendim içinde o mezelerin içinden yağsız yogurtla yapılanları ayrı yapacağım.
Ayva tatlısı yaptım bir nornmal . bir de splenda ile ( kardeşim şeker hastası onun için). Yani çeşitler bir normal bir de dukan çeşidi olacak.
yenmez hem kaz hem de hindi dersen kalnı ertesin gün dilimler birerkerlik parçalar halinde deepfreze atarsın . Kaz kalırsada diyet bittikten sonra ara ara tüketirsiniz fena mı.
Kazın bize yasak olması çok normal en yağlı tavukgillerden olurlar.
Ben sadece ufacık bir kadeh şampanyaya eşlik etmeyi, diyet kola ile idare etmeyi düşünüyorum. Bir de zeytinyağlıları fazla kaçırabilirm sebze olarak . ertesi gün saf proteinle telafi ediceğiz nasılsa
ama diyorumya halen düşünme aşamasındayım
ha bunu dukan kitapta falan yazmamış yanlış anlaşılmasın, sadece benim "küçük kaçamak büyük telafi" mantığım böyle
ben bayadım yürümüyorum, fırsatım olmuyor inan ki... ama yürüdüğüm zaman 2 km yi 29 dakikada yürüyordum, öyle nefes nefese kalmadan 4-4,5 arası bir hızlakızlar koşu bandı kullananlar hangi hızda yürüyo acaba?
30dk dan fazla yürüyende varmı
arkadaşlardan çok daha hızlı olanlar var tabiki, benim dizim ağrıyor, kaş yaparken göz çıkarmayım diyorum o yüzden