Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese ii yillar arkadaslar. Bugunki kacamaklarimi ilk ben yazip hepinizden bol azar isitmek istedim. Yaziyorum hazirmisiniz:
Bir yumurta buyuklugunde icli koftenin yarisi
yaglarini ayirip yedigim cag kebabi
P gunum olmasina ragmen havuc ve kirmizi lahana salatasi
5,6 tane findik
2 tane badem
Bir corba kasigi buyuklugunde ve ince kurabiye
Light olmayan bir koca bardak ayran
Misafirlikte de (sekerim dustu acliktan)yag orani 3 olan bir bardak sut
Ezme bir iki catal
Bayaa bi abartmisimdimi ama ozel gunum yaklastigindan sanirim kendimi durduramadim misafirlerim de var ustune bide grip oldum. Yesil cay ictim zorla ve form+ cayi ictim bol su
Birinin bana "yine de kacamaklarin cok degilmis "demesini isterdim amaaaa hic sansim yok biliyorum. Sanirim 3 gun atak yapicam ama bu sefer but falan yemek ,yok gogus eti ,balik ,sifir kacamak ,bol spor kussamda yesil cay
selam kızlar dukan diyetini cok duydum ama ayrıntılı bir bilgim yok. 57 kıloyum ve 50 kılo hedefliyorum bunun için dukana baslamak istiyorum .. ne yapsam, nasıl yapsam, nerden başlasamki acep ?
merhaba kızlar
ben de 4 ocakta başlamayı düşünüyorum diyete..sınavlarımdan hemen sonra
sormak istediğim bir iki soru var.
dukan diyetinde sabah,öğle ve akşam 3 öğün düzenli yemek zorunda mıyız?
ve diyet kola yada zero falan içebiliyor muyuz acaba?
Selam kızlar, diyete bugün itibariyle başladım ve adım adım her ilerlememi burda yazacağım. Hadi bakalım hayırlısı olsun
Neler yedin ictin çok merak ettim bak şimdi bı ara herkes kacamaklarini yazssada icimiz rahatlasa bu arada benim yediklerim ertesi sabah + 500 gr olarak geri dondü. Ya senin????ya sen bu kadarına 3 gün atak yapacaksan ben 5 gün mü atak yapsam:-( bendeki kabahat seninkinden misliyle fazla. sabahına pişmanlık deniyor ya ayne o haldeyim
hmm pekalaa,, teşekkür ederim canım .Öncelikle kitebı al oku. İlk sayfamıza git orada link verecek sana ilk başlayanların yapması gerekenler yazıyor ama kitabbı okumadan yapıp tamamlayacağına karar vermeden başlama
yeni yıl hoş geldi iyi ettide neden bu kadar kaçamaklı geldi bilemiyorummmmm
benim için 1 dilim kek, 1 börek, azcık çeşitli mezeler ve hadi bunların hepsini geçtim 5 adet kemalpaşa tatlısı olarak geldi...
oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
bakalım perşembe ne olcak halimiz????????????
atak yapıyorum ve özellikle tartılmıyorum