- 4 Aralık 2011
- 68
- 3
Annenin iyi olmasına ve diyete devam edebilesine çok sevindim .
bizde çook sewndk ayrıca doktordan duyunca içim rahat etti :) son gaz dewaaam:) tesekkr ederiim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annenin iyi olmasına ve diyete devam edebilesine çok sevindim .
kızlarr merhaba
motivasyonum düştü benim yaa
seyire başlayalı 5.günüm oldu herşeye harfi harfine uyuyorum sporsa spor onuda yapıyorum
bi lokma kaçamakta yapmadım ama seyirden beri 1 gr gitmedi uyuz oldummm((2:
gerçi bu sanırım olabilen bişey o yüzden kendimi teselli etmeye çalışıyorum..
bide ben bu aralar facesayfasındada baya bi takıldım bakındım zeytinyağına günde 2tk izin çıkmış bunu biliyosunuzdur heralde ben yeni farkettimde:)
ama zeytinyağamı sadece ayçiçekte olurmu onuda merak etmiyo deilim varmı bi bilen??
teşekkürlerrrrrr
bende dün başladım diyete 68,3 tüm şu anda 66,7 sabah dahada düşmüş olacak. ha bu arada dün kendimi tutamadım akşam film seyrederken çekirdek yedim. 2 gündür 2.kaçamağım ise nescafe 3 ü 1 aradalarım oldu. yarın sebze+proteine başlamayı düşünüyorum.yani 2+2 yapacağım. hava soğuk olduğu için televizyonda müzik kanallarını açıp 25 dk kaçdansediyorum. yalnız çok kötü bir durum var yılbaşı akşamı bir yere gideceğiz ve verdiğim kiloları almaktan korkuyorum.
avrupadakiler yağsız mış .bizim bunyonlar yağlı diye biliyorum ve tuz oranlarıda çok yüksek. ama bir de toz bunyonlar var onların üstünü okumadım belki yagsızlardır
avrupadakiler yağsız mış .bizim bunyonlar yağlı diye biliyorum ve tuz oranlarıda çok yüksek. ama bir de toz bunyonlar var onların üstünü okumadım belki yagsızlardır
eğer vegeta tarzi olan baharatları diyorsan sanırım içinde galeta unu var, ama okadardan bişey olur mu olmaz mı bilmiyorum. ayrıca içinde birsürü sebze kurutulmuşu var.
ben dün başlamıştım kızlar, dün bizim normal tartıda 71 kilo gelmiştim. bu sabah dijital tartıda 69,4 geldim. doğru mu tartıyor acaba diye biizzm normal tartıya çıktım dün tartıldığım. onda da 69 geldim. daha 1 gün yapmışken, cidden çok şaşırdımmm su gitti herhalde
Arkadaşlar benim 8,5 kilo oldu verdiğim ama artık hiç enerjim kalmadı. işte fonksiyonel olamadığım gibi erkenden yatıyorum. yürüyemiyorum bile evde.
sporumu yapmak için L-carnitin kullansam mı? Bilgisi olan var mı?
diyetimi bırakmaya kıyama ya) 3. evre gibi yersem kesin kilo alarım daha verecek çok kilom varcanım ben de bi sure senin dediğin gibi oldum. 3. evredeymişim gibi yedim ictim 1 hafta. sonrasında tekrar diyete devam ettim kilo vermem 1 hafta durdu ama kilo da aldırmayınca bu yontem cok mantıklı geldi bana
diyetimi bırakmaya kıyama ya) 3. evre gibi yersem kesin kilo alarım daha verecek çok kilom var