Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bugün oğlanlara pizza yapıyordum (ben diyetteyim diye 1 aydır yiyememişlerdi). Onların pizzasını hazırlarken benimde canım çekti.
3 dakikada hazır oldu pizzam ve inanın diğer pizzalara tat olarak ve beni tatmin etme açısından çok benzedi
mikrodalga kekinden esinlendim
1 yumurta
2 kaşık yoğurt
ufak bir parça yaş maya
2 kaşık yulaf kepeği
çok iyi çırptım bunu
borcam kapagına döktüm mikrodalgada 1 dakika çevirdim (diğer türlü karışım çok yumuşak olacağından üstüne koyacağım malzeme gömülürdü).
bu hamurla 3 tane çıkar (kalın hamurlu seven 2 tane yapsın)
üstüne salçasını . yağsız hindi füme dilimledim azıcıkta yagsız kaşar
2 dakika daha mikro dalgada pişirdim.
Vallahi nefis olduEki Görüntüle 312719
canııııım çok geçmiş olsun.geçen yıl annem ameliyat oldu ve o da hep erteleyip duruyodu.o yüzden zorlanmışlar safra kesesini çıkarırken..bence hiç erteleme sonuçta herşeyin başı sağlık..
arkadaşlar bugün oğlanlara pizza yapıyordum (ben diyetteyim diye 1 aydır yiyememişlerdi). Onların pizzasını hazırlarken benimde canım çekti.
3 dakikada hazır oldu pizzam ve inanın diğer pizzalara tat olarak ve beni tatmin etme açısından çok benzedi
1 yumurta
2 kaşık yoğurt
ufak bir parça yaş maya
2 kaşık yulaf kepeği
çok iyi çırptım bunu
borcam kapagına döktüm mikrodalgada 1 dakika çevirdim (diğer türlü karışım çok yumuşak olacağından üstüne koyacağım malzeme gömülürdü).
ay harika, ilk fırsatta deneyeceğimmmmmm, ellerine sağlık
bende tavuk sarma yaptım, azcık mantar koydum aslında protein günüm ama o kadarcık olur ne yapıyımmmm
malum mantarın değerleri normal proteinleri aratmıyor
yalnız yaş mayam yok, malum poğaçalardan uzağım bu ara
acaba 1 çay kaşığı toz maya olurmu yerine, ne dersin?
yalnız yaş mayam yok, malum poğaçalardan uzağım bu ara
acaba 1 çay kaşığı toz maya olurmu yerine, ne dersin?
Deniycem bu şekilde ben de, ellerine sağlık diyet insana neler keşfettiriyor dimi, normalde olsa aklımıza bile gelmez.
Ben geçen pazar yapmıştım. Krep yapıp bir yüzünü tavada pişirdim. Pişmeyen kısmı yağlı kağıda gelecek şekilde fırın tepsisine koydum. üzerine de salçasını sulandırıp sürdüm,füme dilimledim, o gün sp günümdü birkaç parça brokoli koydum, ince iki dilim domates koydum, en üste de light kaşar... fırına verdim üstü kızarana kadar, sonuç enfeeesss
şöyle bir tablo buldum
--------Mantar ------------- Et
Su ..............90.4 ..... 68.0
Enerji
(kalori)..........28.0 ..... 190
Protein ...........2.7 ..... 19.1
Yağ ................0.3 .... 12.0
Karbonhidrat ...4.4 .... 0
arkadaşlar ben 20 aralık akşamı başladım.Hala kitabı okumaya devam ediyorum 2 kilo gitmiş gözüküyor şu anda tok karna ama sziden tavsiye almalıyım tamamen karbonhidratsız beslenmem mümkün olmuyor sonuçta öğrenciyim elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.Ekmek ve hamurişi türevi herşeyi çıkardım hayatımdan ama mesela bugun kıymayı kavurup içine bi sogan dogradım yumurtada katıp yemek seklinde yedim onu.Sogan yasaktı tabi ki =)) böyle böyle şeyler.Bi öğrencinin yapabilecegi basit şeyleri yazar mısınız ton balığını hiç sevmiyorum onu dışında tutalım bir de hala yulaf kepeği falan almadım. ankara'da yaşayanlar nereden temin etiiklerini söyleyebilir mi
Atak dönemini 3buçukuncu günündeyim yani ve bunu 10 gün yapmayı planlıyorum.
arkadaşlar ben 20 aralık akşamı başladım.Hala kitabı okumaya devam ediyorum 2 kilo gitmiş gözüküyor şu anda tok karna ama sziden tavsiye almalıyım tamamen karbonhidratsız beslenmem mümkün olmuyor sonuçta öğrenciyim elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.Ekmek ve hamurişi türevi herşeyi çıkardım hayatımdan ama mesela bugun kıymayı kavurup içine bi sogan dogradım yumurtada katıp yemek seklinde yedim onu.Sogan yasaktı tabi ki =)) böyle böyle şeyler.Bi öğrencinin yapabilecegi basit şeyleri yazar mısınız ton balığını hiç sevmiyorum onu dışında tutalım bir de hala yulaf kepeği falan almadım. ankara'da yaşayanlar nereden temin etiiklerini söyleyebilir mi
Atak dönemini 3buçukuncu günündeyim yani ve bunu 10 gün yapmayı planlıyorum.
selam kızlar benim ekimin başından beri dukan diyeti yapıyorum çokk uzun zamandır inemediğim kiloya vardım 63 oldum 28 beden kot giyebildim :)) 3 kilo daha verince rahatlıcam ama benim vucudumda böööle kızarcıklar cıkmaya başladı fazla proteinden mi nedir bilmem bide kolestrolum yükselmiş kan tahlili yaptırdım biraz fırlamıs :)) aranızda bööle şikayeti olan varmı acaba bu kızarcıklarla ilgili ve de kolestrolle ilegili ?
1 yumurta
2 kaşık yoğurt
ufak bir parça yaş maya
2 kaşık yulaf kepeği
çok iyi çırptım bunu