- 15 Kasım 2011
- 523
- 5
tatlandırıcı olarak canderel kullanabiliyor muyuz, toz ve tablet ?
ben pek tatlandırıcı kullanmıyorum ama candarel kullanılabiliyor diye biliyorum ama çok da tavsiye edilmiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlandırıcı olarak canderel kullanabiliyor muyuz, toz ve tablet ?
Teşekkür ederim hülyacım ondan sipariş vereyim bari netten:)
ben pek tatlandırıcı kullanmıyorum ama candarel kullanılabiliyor diye biliyorum ama çok da tavsiye edilmiyor
desendesen cim cevabın icin cok tesekkur ederim,bugun 59.200 cıktım 300 gr gitmis bakalım ins. duraklamalarım uzun sürmez..Diyetin süresince bu artışları hep göreceksin, sıkma hiç canını. Ben p gününden sonra bile 1 kg fazla çıktığımı bilirim Sonra tekrar vermeye devam ediyorsun. Bir de regl döneminde fazla çıkıyor. Moraller ister istemez bozuluyor ama tecrübe edince eskisi kadar etkilenmiyorsun bu artışlardan. güzel kilo vermeler sana
hamur işlerinde kullandığın yumurta omlet, haşlama gibi etki yapmaz. bence tariflerdeki halini kullanabirsinKızlar selam,
bende de telli_turna gibi minik pütürükler vardı ya, yumurta alerjisi diye düşünüyoruz.. ama yumurtasız bi tarif yok kii hiç bi şey yiyemicek miyim ben? hadi yumurtayı bütün yemiyorum da kek/sakallı vs de yapamıyorum bu durumda... yumurta yerine kullanılabilecek bi şey biliyo musunuz bu tariflerde? ben zaten bu işlerde çok iyi değilim.. wallahi sırf ete kaldım böyle de yardım edin banaaa :)
canım ben normalde çayı şekersiz içiyorum zaten,bitki çaylarını da. ama canım kahve isterse yada iş yerinde çok uykum geldiğinde kahve içiyorum. onun da içine 1 tane küp şeker atıyordum.
dukana başladıktan sonra en azından canderel yada dulcarly gibi bir tatlandırıcı alayım diye düşündüm. splenda çok pahalı geldi bana,candarelin tozu 10küsür milyonken splendanın 30 küsür..
arada bir çaya kahveye kullanmanda sakınca olmayacaktır bence
Tartılmadan iyi dayanıyorsun ama bence de doğrusunu yapıyorsun. ben her sabah tartılıp kilo veremeyim aksine aldığım günlerde karalar bağlıyor moralimi bozuyorum
5 gün proteinden sonra sebze gününe başladım. kesin artık artış olacak becerebilsem de tartılmasam.
ama ne özlemişim sebzeyi. arkadaşım kapuska yap dedi bol kıymalı. yaptığım bir yemek değildir aslında ama ne nefismiş) akşam yemeginde yemem lazım dı ama saat dörde gelirken oturdum 1 tabak hakkımı yedim ama gözüm hala tencerede.
Kızlar selam,
bende de telli_turna gibi minik pütürükler vardı ya, yumurta alerjisi diye düşünüyoruz.. ama yumurtasız bi tarif yok kii hiç bi şey yiyemicek miyim ben? hadi yumurtayı bütün yemiyorum da kek/sakallı vs de yapamıyorum bu durumda... yumurta yerine kullanılabilecek bi şey biliyo musunuz bu tariflerde? ben zaten bu işlerde çok iyi değilim.. wallahi sırf ete kaldım böyle de yardım edin banaaa :)
sevgll gönülgözü, sevgili devedikeni moral destekleriniz için çok teşekkürler.
Doktor aceleye kuzum yok derse mutlu olacagım
:))) çok tatlısın canım yyaaaa Valla doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum bilemicem de ben herkese diyetteyim diyerek hayatımın hatasını yapmışım. herkes dalgasını geçiyo diyette misin heee bırakırsın sen onu. bunu mu yiyosun senin bir şeyin yok kii. ay bunlar mı yenir salata yeee. ay yok diyetisyene giy böyle diyet mi olur. cidden insanı diyetten soğutuyosa bu insanlar soğutuyo başka da bir şey değil.
Artık böyle günler geçse de kilo versem diye gün sayıyorum. 24Şubat'a kadar ideal kilona ineceksin dediydi Dukan Amca, inşallahhh inerim. umarım hepimiz incecik olur, etrafımızdaki insanların saçma sapan yorumlarından kurtulur, istediğimiz elbiseyi alıp çıkabiliriz maağazalardan:)
canım ben normalde çayı şekersiz içiyorum zaten,bitki çaylarını da. ama canım kahve isterse yada iş yerinde çok uykum geldiğinde kahve içiyorum. onun da içine 1 tane küp şeker atıyordum.
dukana başladıktan sonra en azından canderel yada dulcarly gibi bir tatlandırıcı alayım diye düşündüm. splenda çok pahalı geldi bana,candarelin tozu 10küsür milyonken splendanın 30 küsür..
Kızlar bende kilo bildireyim size. Bugün atak son günü. Altı gündür atak yapıyorum. Bu sabah tartıldım.
Atak başlangıç 18.12.2011 76,3
Bu sabah 23.12.2011 73,9
Listeye bende eklenmek istiyorum müsadeniz varsa.