- 3 Ocak 2008
- 215
- 1
tebrik ediyorum
ah ben de güçlendirmeye geçtiğim günleri bir görsem
görürsün inş. merak etme. zaman çabucak geçiyor.. sonuç harika ama beklemeye değiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ediyorum
ah ben de güçlendirmeye geçtiğim günleri bir görsem
arkadaşlar ben 20 aralık akşamı başladım.Hala kitabı okumaya devam ediyorum 2 kilo gitmiş gözüküyor şu anda tok karna ama sziden tavsiye almalıyım tamamen karbonhidratsız beslenmem mümkün olmuyor sonuçta öğrenciyim elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum.Ekmek ve hamurişi türevi herşeyi çıkardım hayatımdan ama mesela bugun kıymayı kavurup içine bi sogan dogradım yumurtada katıp yemek seklinde yedim onu.Sogan yasaktı tabi ki =)) böyle böyle şeyler.Bi öğrencinin yapabilecegi basit şeyleri yazar mısınız ton balığını hiç sevmiyorum onu dışında tutalım bir de hala yulaf kepeği falan almadım. ankara'da yaşayanlar nereden temin etiiklerini söyleyebilir mi
Atak dönemini 3buçukuncu günündeyim yani ve bunu 10 gün yapmayı planlıyorum.
bence de en başta söylemeseydin,zayıflamaya başlayınca söyleseydin.ben öyle yaptım,şimdi herkes aaa evet ne yaptın çok zayıflamışsın diyo...sende takma hiçkimseyi,mutlaka kiloların gidecek yeter ki diyete sadık kal..sen kaç kilosun bu arada.kaça inmek istiyosun canım
iyi fikir evet bir tartılım hangi durumdayım bileyim:) bir sorum var ben tatlandırıcı filanda kullanmadım herşeyi şekersiz içtim ama vücudum şekere ihtiyaç duydu demekki cola içmem dediğim halde 3 bardak zero içtim çok mu abartmışımPazartesi sabahı atağın bitince tartıl moral olacaktır. diyetinde kolaylıklar dilerim
iyi fikir evet bir tartılım hangi durumdayım bileyim:) bir sorum var ben tatlandırıcı filanda kullanmadım herşeyi şekersiz içtim ama vücudum şekere ihtiyaç duydu demekki cola içmem dediğim halde 3 bardak zero içtim çok mu abartmışım
3. bardak cidden fazlaymış sonradan o kadar yoğun şekerli geldiki öğğ oldumm çok susattı sürekli su içtim :)ben de hiç tatlandırıcı şeker kullanmadım ama senin yaptığını ben de yapıyor zero kolayı fazla tüketebiliyorum aslında yapmamamız lazım. nasıl ki tatalandırıcı kullanmayı abertmamaız isteniyor.
arada oluyor işte elden geldiğince fazla içmememiz lazım
sanırım sınır 1 bardak ama bende 3 bardağa kadar çıkabiliyorum
bana kitabı alana kadar yardımcı olabilecek biri yokmu?
kitap bende de yok en baştan okumaya başlarsan merak ettiğin soruların cevabını bulursun :) ben daha yulaf kepeğini bile bulamadım en son bakmadığım adana rossman bir dr karşıyaka un fabrikası kaldı yarında oaraları araştıracağım :)
okadar cok sayfa varki okuyamadım:) simdi ben 5 kilo vermek istiyorum başlangıç olarak ne yapmalıyım...:)
okadar cok sayfa varki okuyamadım:) simdi ben 5 kilo vermek istiyorum başlangıç olarak ne yapmalıyım...:)
selam bayanlar dun ugrayamadim siteye
birazdan okuycam bakalim neler yapilmis dun
ben dun kadinlar matinesine gittim nadide sultan geldi ay cok eglendik hic oturmadim bol bol oynadik
ve bu sabah -leri gorunce dahada bi sevindim tabiki -500 vermisim bu sabah
demekki hareketin faydalari bosuna dememisler nerde hareket orda bereket
heekese bol - ler gormeyi diliyorum yarin sabah sizlerde - gordukce mutlu olursunuz insallah
3 gündür +1 kilodayım, regl yeni bitti, yediklerimi abartmıyorum, kaçamak yok...
amaaaaaaan yine direnişe geçti benim vücut, mehter takımı gibi 2 ileri 1 geri.......
sıkıldım vallahi, yarın diyete başlayalı tam 3 ay olacak ve ben 18 kiloya tamamlamak istiyordum, ama olmayacak
Bunlar normal arkadaslar atakta. Sonra ilk 10 gun bı belirsizlik oluyo artılar eksiler devamlı değişiyor ama en fazla 10gun sonra haftada 1 kg in gitmeye başladığı bir seyre giriyorsunuz sabredinbende de aynı şeyler oldu seyirde iki gündür + görüyorum yanlış yptığım yok inş tekrar - leri görürüz moral bozmak yok yola devam,
bende var sende var demek arda böyle seyler oluyor morali bozmadan devam etmek gerekiyor birbirimize destek olmamız gerekiyor devam edecegiz bu kiloları vereceğiz